- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Seni ben bu hızla temmuz gelini falan ilan ediyorum zatenBen seçtim bilee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni ben bu hızla temmuz gelini falan ilan ediyorum zatenBen seçtim bilee![]()
Ayyy demeyin ya sakindim ben 2 gündür ne güzelBen seçtim bilee![]()
Çok ayıpladıkYok ye deli etti beniİlan koymuşsun oraya telefonunu açık tut değil mi
![]()
ben daha bakmadım bilehaklısınız kızlar , ben ufaktan perde bakmaya başlayayım o zaman![]()
Ben de çok ayıpladım. Gidip direkt baskın yapıcam o olcakÇok ayıpladık![]()
Ahahah ay çok güldüm hakikatten öyle amaSeni ben bu hızla temmuz gelini falan ilan ediyorum zaten![]()
Ayyy demeyin ya sakindim ben 2 gündür ne güzel![]()
Hahaevet yaa seninle kıyaslamamam gerekirdi di miAhahah ay çok güldüm hakikatten öyle ama
Üzülme bak ben erkenciyim kuzucum![]()
Ben de çok ayıpladım. Gidip direkt baskın yapıcam o olcak
Hayır ne kadar meraklı olduğumu bilmiyorlar tabiii bilseler...![]()
ben daha bakmadım bileokadarda acele etmeye gerek yok ya
![]()
Duvar olmasına gerek yokki bence boydan boyaysa yine köşelere koyulur o kadar büyük camda fon kullan bence ama perdenin tülünü iki parça yap ilerde taşınırsan değerlendirmen kolay olur
hahaha galiba bende bilemedimdengem şaştı yahuerken mi , geç mi bir karar verin
![]()
Olabilir tabi yastıklarındaki o desenlerdede vardı renkte katar odaya :)evet evet benimde aklımda o iki parça perde , belki mavi tonlarda fon olabilir ama![]()
hahaha galiba bende bilemedim20 haziranda eşyalarım gelecek. gelmeden önce büyük temizliği yapalım diyorum. ondan önceki pazar günüde 14 haziran. herkes bana çok erken diyor. eşyalarda erken geliyor ne gerek var diyorlar. araya ramazan giriyor. ramazanda nasıl temizlik yapılacak yerleşecek diyorum kimsenin sesi çıkmıyor. ama lafa gelince erken
senin mobilyaların gelme tarihi ne kuzu. ona göre ondan önce al perdeleri mobilyaları bekleme ama hemende gidip almana gerek yok. maddi olarak aradan çıksın dersen git al ama. sonuçta yer belli beklemeye gerek yok
ay amma karışık yazmışım galiba bende bilemedim ne desem
![]()
benim ortada ev ve eşya olmadığı için ben bakmıyorum canımmmPof ben çok geride kaldım o zaman yiaaaa
Eylül gelinleri de perde bakıyor ben ne ediciim![]()
çamaşır makinesini kaç kg almayı düşünüyosunuz kızlarCanım benim eşyalar 25 temmuzda gelecek...Araya ramazan giriyor dediğin gibi..o yüzden haziran ayı benim için pertbeyaz eşyaları da temmuzda alalım diyoruz, teslim süresi ne olur bilmiyorum ama , ben düğüne en az iki hafta varken herşey hazır olsun istiyorum. Bu durumda 20 ağustosta ev bitmeli bence
![]()
Benim eşya var ev yokbenim ortada ev ve eşya olmadığı için ben bakmıyorum canımmm![]()
Bizimki 8 kg canımçamaşır makinesini kaç kg almayı düşünüyosunuz kızlar![]()
eşya var perde seçebilirsin ama bu sefer de cam yokBenim eşya var ev yok
O yüzden tamamlayamıyorum ben de şuan
çift kişilik yorgan sığmıyor 9 kg al diyorlar bana yaaaa bende 7 kg seçmiştim değiştiricem ama kaç kg seçsemBizimki 8 kg canım