• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:KK70: :KK70: ayyy nasıl taktıysan kafana :KK70: bende merak ettim şimdi ay açsa bari telefonunu
Hahah sabah kalkıp telefonumda resim var mı diye bakasım bile geldi düşün :D
Şimdi bir serüvene dönüştü olay ya, takipte kalın açarsa şey etcem burdan size :D

Hiç bilmiyorum yaa en sonunda gidip kafelere sorucam :KK70:
Haha kabul etmezlerse makarnadan sonra alıp götürüledebilir. Bizden günah gitmiş olacak neticede.
Ama şık bi yerde yiyelim ki tabakda değişik değişik amblemler olmasın di mi? :D

Haha kabul etmezlerse makarnadan sonra alıp götürüledebilir. Bizden günah gitmiş olacak neticede.
Ama şık bi yerde yiyelim ki tabakda değişik değişik amblemler olmasın di mi? :KK70:
:D :D mantıklıı tamam en kısa zamanda yapıciim :D :D

Günaydın kızlar. sözde alışveriş yapacaktım basiretim bağlandı herhalde 3 parça şey aldım eklicem şimdi çok şey almışım gibi albüme :KK70:

greenandblue greenandblue karacanin çeliği hakkında hiç iyi yorumlar okumadım paslanıyormuş bir araştır istersen.
Mrs Pink Mrs Pink kıyamam ya çok dert ettin kendine evi ondan böyle oldu allah hayra çıkarsın rüyanı :KK36:

İşin ilginci spor çıkışı arkadaşımla aman bu ne ya gel güzel bi yemek yiyelim diye götürdük :KK70:
Bi de diyorum ki "sonuçta bu yemeği hiç kalori vermeden de yemiş olabilirdim o daha kötü" :KK70:
:D :D ama dediğin gayet mantıklı böylelikle nötrledin :D

Eklediiim buarada english home'da tüm havlular %50 indirimli kızlar :KK6:

Back
X