• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa o bayaa ilginçmiş :KK70:
Ben öncesinde yapıcam sanırım. Çünkü balayı sonrası öyle bir vaktim olmayan işe dönücem tekrar.
Aynı günde istemiyorum o telaşda çok stres olurum ben.
Nişanlım aynı gün yapalım ikinci kez mi uğraşıcaz dedi de yani o bi takım giyip çıkmış olacak uğraşacak olan benim. Geniş bi vakitte rahatça hazırlanırım
bizde de ben uğraşmak istemiyorum:KK53: açıkçası gelinliği ilk kez o gün giymek istiyorum o halimle o saçımla çekilsin istiyorum ama yinede kararsız kaldım mekanda seçemedim bi türlü o_O

biz düğün günü yaparız sanırım.nişanlım fotoğraf çektirmeyi sevmiyo öncesinde yada sonrasında hayatta giyip çektirmez.sabah erkenden kuaföre gitmeyi düşünüyorum 12de de biter sanırım.düğün 7-8 gibi başlıycak.4 saatlik bi boşluğumuz olucak zaten planlarıma göre.inşallah bi aksilik olmaz.
aynı düşüncedeyiz tatlım :KK48: nerede düğün :KK64:

sonrasında yapmak banada mantıklı geliyor ama arkadaşım öyle yapacaktı ha bugün ha yarın derken çektirmedi 1 seneyi geçti şimdide vazgeçti :KK53::KK53:

Ben gelinliğimi ilk kez düğünde giymek istiyrum birde kirlensin istemiyorum rahatça çekim yapmak önemli benim için.
Ben çektiririm asla ertelemem dönüşte vaktimizde olacak zaten :-)

ankaradayım ben canım ama yeri burdan söylemeyim çok belli olur.istersen özelden yazarım sen nerde yaşıyosun kaç yaşındasın düğün ne zaman.biraz kendinden bahset.ben yokken gelmişsin sanırım :)
haaahaaaaaa yok gerek kalmadı özelden yazmana çünkü istanbuldayım :KK70:25 yaşındayım düğün 12 eylülde :KK22:

Canım henüz karar vermedim ama koyu kahveli birşey olabilir. Yada mavili kahvelimi alsak diye düşünüyorum ben simdi :) sence nasıl dururbenim TV ünitesine
Bizimde boya alındı canım haftasonu başlancak ondan sonrada duvar kağıdını alıcaz bizde :) ne renk alıyosunuz ?

Canım henüz karar vermedim ama koyu kahveli birşey olabilir. Yada mavili kahvelimi alsak diye düşünüyorum ben simdi :) sence nasıl dururbenim TV ünitesine
Mavili olabilir evet tv ünitesinin rengine yakın seçme zıt seç canım göstersin kendini :) ben boyayı sormuştum ama bu da oldu :D

Back
X