• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Teşekkürler :) Okunuyor valla, hem de o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki gecenin bu vakti (burada saat sabahın 4'ü şu an :KK70:) takıldım kaldım, neşeniz bana geçti. :)
bizim hızımıza yetişebilmek için daha çok uykusuz zamanlar seni bekliyor demek :D

kızlar tv ünitemin arkasına yapacağımız duvar kağıdını görmek isteyen albüme bakabilir :)

Merhabalar kızlar, aranıza biraz geç katıldım ama ben de 2015 geliniyim. :) 27 yaşındayım, elektrik elektronik mühendisiyim, Amerika'da yaşıyorum şu an. Aslında evliyim, eşimle geçen sene nikahlandık ama nikahtan 4 ay sonra Amerika'ya gelmemiz gerektiği için düğün yapmadık. Ağustosta düğünümüzü yapacağız inşallah. Düğünden sonra yine Amerika'ya döneceğimiz için ev ya çeyiz hazırlığı yapamıyorum ama olsun düğün heyecanı da yetiyor. :) Mesajları okuyunca ben de heyecanınıza ortak olmak istedim. :)))
Hoşgeldin hayırlı olsun :)

Anaaaam H happy__ bebişim nerde benim video. Hala şu kapların içine bişey koyup çekemedin di mi bi video. Vay arkadaş yaaa :KK70:
Ay ben onu unuttum ya :D Çok unutkanım şu sıralar ve akşam eve de gitmiycem napıcaz :D
Kaçırmışım deseniz, artık buralardayım ama yine denk gelir belki bir çılgın zaman. :KK70:
Yakalarsın elbet :D
bizim hızımıza yetişebilmek için daha çok uykusuz zamanlar seni bekliyor demek :KK70:
Bu 4785 sayfayı kolay yapmadık tabi çene lazım parmak kası lazım :D

Ay ben onu unuttum ya :KK70: Çok unutkanım şu sıralar ve akşam eve de gitmiycem napıcaz :KK70:
Hof yaa oyalayan mobilyacılar gibi davranıyosun bak hahaha :KK70: Bu hafta yarın derken kaç zaman oldu . Biz de zor durumda kalıyoruz burda heralde di mi :KK70: :KK70: :KK70:
Bu 4785 sayfayı kolay yapmadık tabi çene lazım parmak kası lazım :KK70:
4786.sının ilk mesajını da şey ettirmişsin o sıradaaa

İşte istediğim küçük sarı dokunuşlar. Ay çok güzel :)

Eklentiler

• galeri-2-bg.webp
    galeri-2-bg.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 87
  • galeri-4-bg.webp
    galeri-4-bg.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 80
biz şimdiki evimizdekini benim gazımla başlamıştık becerememiştik:KK70:inşallah siz becerirsiniz :KK70:

Hadi bakalım merak ettim bende :) amma hızlısın :)

Hahah :KK70: Pazartesiyi iple çekiciiz sonucu öğrenmek için :) İnşallah şıp diye hallediverirsiniz :KK70:
kızlar dua edin becerebilelim :D bana kalsa ben hemen almazdım ama nişanlım sabırsız ve dolaşıp bakmak istemediği için bunu alıyoruz hadi dedi aldı çıktı :D bu pazar boya ve işleri halledeim diyoruz sonrasında temizlik falan anca yapılır diye.

Hof yaa oyalayan mobilyacılar gibi davranıyosun bak hahaha :KK70: Bu hafta yarın derken kaç zaman oldu . Biz de zor durumda kalıyoruz burda heralde di mi :KK70: :KK70: :KK70:

4786.sının ilk mesajını da şey ettirmişsin o sıradaaa
HAhaha tamam abla biz de malzeme tedarik ediyoruz yani haftaya olucak artık :D

İşte istediğim küçük sarı dokunuşlar. Ay çok güzel :)
Harikaa çok şık gerçektennn
kızlar dua edin becerebilelim :KK70: bana kalsa ben hemen almazdım ama nişanlım sabırsız ve dolaşıp bakmak istemediği için bunu alıyoruz hadi dedi aldı çıktı :KK70: bu pazar boya ve işleri halledeim diyoruz sonrasında temizlik falan anca yapılır diye.

Hadi kolay gelsin canım bitmiş halini çok merak ediyorum ragle aldınızmı :rolleyes:

Back
X