• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaaa ruhun nasıl sıkılıyor ozaman söylermisiin gelinlik provan varken :rolleyes::rolleyes:
Kilo almadın dimi ondanmı yoksa :KK70:
Haha ay yok ya ruhumun neden sıkıldığını ben de çözemedim valla.
Kiloyu da bilmiyorum tartılmadım , baya da yiyorum yani :D
Ama bana azcık zayıflamışım gibi geliyo. Akşam meydana çıkar gerçekler . Göbek seviyesi gerilemiş bence amaaa :D

Haha ay yok ya ruhumun neden sıkıldığını ben de çözemedim valla.
Kiloyu da bilmiyorum tartılmadım , baya da yiyorum yani :KK70:
Ama bana azcık zayıflamışım gibi geliyo. Akşam meydana çıkar gerçekler . Göbek seviyesi gerilemiş bence amaaa :KK70:

Ay hadi inşallah öyledirr. O seviye bende hep aynı ya neden gerilemiyor sinir oluyorum kilo verdim herkes söylüyor yüzüm çöktü ama o göbek duruyor :KK11:

Ay hadi inşallah öyledirr. O seviye bende hep aynı ya neden gerilemiyor sinir oluyorum kilo verdim herkes söylüyor yüzüm çöktü ama o göbek duruyor :KK11:

Of en gıcık olduğum da o zaten. Gitmesi gereken yer sabit kalırken yüzden gitmesiii.
Nasıl bir yağlıysak parçalanmıyor demek ki :D
Çok merak ediyorum bana mı öyle geldi ki acabaa. Ama göbeğimi tanımıyor olamam ya yıllardır birlikteyiz sonuçta :D
Hatta az önce bi baktım kendime, Allah Allah göbeğimin devamı nerde diye :D Böyle kalsam bile yetermiş gibi geldi bilemedim.
Çok zayıflık da yakışmıyo çünkü, yüzden gittiği için :(

Slm hatunlar sabah iş yoğunluğundan giremedim. Nbersiniz nasılsınızz

Of en gıcık olduğum da o zaten. Gitmesi gereken yer sabit kalırken yüzden gitmesiii.
Nasıl bir yağlıysak parçalanmıyor demek ki :KK70:
Çok merak ediyorum bana mı öyle geldi ki acabaa. Ama göbeğimi tanımıyor olamam ya yıllardır birlikteyiz sonuçta :KK70:
Hatta az önce bi baktım kendime, Allah Allah göbeğimin devamı nerde diye :KK70: Böyle kalsam bile yetermiş gibi geldi bilemedim.
Çok zayıflık da yakışmıyo çünkü, yüzden gittiği için :KK43:

Ya bana da yakışmıyor işte hasta gibi oluyorum. Göbekte gitmiyor boşuna kilo vermiş oluyorum :KK70:
Tartıl bakalım bir ölç tart kendini vermişsindir sonuçta tanıyorsun vucudunu:rolleyes:

Selamm iyiyim canım ben sen nasılsın ? Kimseler yok bugün burada

Ya bana da yakışmıyor işte hasta gibi oluyorum. Göbekte gitmiyor boşuna kilo vermiş oluyorum :KK70:
Tartıl bakalım bir ölç tart kendini vermişsindir sonuçta tanıyorsun vucudunu:rolleyes:
Heeh aynen de dediğin gibi oluyor işte :D
Hadi inşallah sandığım gibidir diyeyim :D
Hoşgeldin canım. @blisss ve ben buralardayız ama gerisi kayııp haber alamıyoruz :D :)

ben eminönüne gitmek istiyorum ya , orda daha ucuz olur mu ki şu benim kovalar ?
243181292012-ilkbahar-nikah-sekeri-galeri-9.webp

Back
X