• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

lütfen bunları düşünmek içinde acele edemisiniz :) ben düğünü yaptıktan sonra fikir bulursanız üzülürüm bak :KK70:
Bundan yola çıkıp türetilebilir bak :D

Eklentiler

• 167741048_tn50_0.webp
    167741048_tn50_0.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 34
ay onları hiç sevmiyorum :) balayımızı aldığımız turun sahibi kadın bunlardan yapıp satıyormuş. balayı alan gelinlere de hediye ediyormuş bindallının rengini söyle yapayım sanadaa dedi saolsun :D ben bu fotodaki gibi diyorum

Eklentiler

• 0007525_320.webp
    0007525_320.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 38
ay onları hiç sevmiyorum :) balayımızı aldığımız turun sahibi kadın bunlardan yapıp satıyormuş. balayı alan gelinlere de hediye ediyormuş bindallının rengini söyle yapayım sanadaa dedi saolsun :KK70: ben bu fotodaki gibi diyorum
Amaaa bu pek farklı değil sankisi olmadı şimdii :D :D
Ondansa ucuz tüllerden de alınabilir

Eveet yok yazıldın bugün haberin olsun :KK70:
Amanıın kalınıyo mu gruptan mı atıyonuz :KK53:
Hahah :KK70: H happy__ devamsızlık şeysini aşmazsın böyle böyle inşallah :)
Ay atmayın beni tamam ama raporum var hee.
senin bi fikrin varmı canım
conchigliaya hazırlıyoruz ona sadece isim ve tarih yazdık. Küçük olduğu için dolduramayız gereksiz kalabalık olur ama özellikle istediğin bişey var mıdır diye sorayım dedim. Bi de sana kına için mi bunlar düğün mü karıştı :D
Ay alırım bak deli raporu zor olmaz :KK53:

Amaaa bu pek farklı değil sankisi olmadı şimdii :KK70: :KK70:
Ondansa ucuz tüllerden de alınabilir
ya işte bende oyüzden sizden farklı fikir istiyom ya :D yoksa bunlara kalıcam :D

conchigliaya hazırlıyoruz ona sadece isim ve tarih yazdık. Küçük olduğu için dolduramayız gereksiz kalabalık olur ama özellikle istediğin bişey var mıdır diye sorayım dedim. Bi de sana kına için mi bunlar düğün mü karıştı :KK70:

kuzum şimdi düğün nikah şekerleri için davetiyenin konseptinde istiyorum. kına için ayrı istiyorum iihihi :KK70: düğünde sadece isimler tarih yazabilir.

conchigliaya hazırlıyoruz ona sadece isim ve tarih yazdık. Küçük olduğu için dolduramayız gereksiz kalabalık olur ama özellikle istediğin bişey var mıdır diye sorayım dedim. Bi de sana kına için mi bunlar düğün mü karıştı :KK70:

30 saat devamsızlık hakkın var :p Rapor kabul edilmiyor deli raporu belki :KK70:
Mrs Pink Mrs Pink H happy__ ye kanmıyoruz dimiiii :KK70:
curlygirl curlygirl tüller daha şirin geliyor bana nedense

ya işte bende oyüzden sizden farklı fikir istiyom ya :KK70: yoksa bunlara kalıcam :KK70:

kuzum şimdi düğün nikah şekerleri için davetiyenin konseptinde istiyorum. kına için ayrı istiyorum iihihi :KK70: düğünde sadece isimler tarih yazabilir.
Enee ben bilmiyodum onu bak neler öğreniyor insan :D Tamam o zaman benim şu an yaptığım düğünmüş :D
30 saat devamsızlık hakkın var :p Rapor kabul edilmiyor deli raporu belki :KK70:
Mrs Pink Mrs Pink H happy__ ye kanmıyoruz dimiiii :KK70:
curlygirl curlygirl tüller daha şirin geliyor bana nedense
Ohoo kızım sen bizim lisedeki müdür yardımcısından beter çıktın :D Ay adam acaba hala okul numaramı ezbere biliyor mudur o_O
ben kaçtım kızlar yarın olanlarla görüşrüz :KK70:
Görüşürüüz

Enee ben bilmiyodum onu bak neler öğreniyor insan :KK70: Tamam o zaman benim şu an yaptığım düğünmüş :KK70:

Ohoo kızım sen bizim lisedeki müdür yardımcısından beter çıktın :KK70: Ay adam acaba hala okul numaramı ezbere biliyor mudur o_O

Görüşürüüz
Çokmu gidiyordun yanına ? Bende her gün mutlaka uğrardım:KK70:

Sen ne sebeple gidiyordun disiplin şeysi mi, geç kalma muhabbeti mi :KK70:
Oo herşey vardı bende hahaha :D Ay 3 gün uzaklaştırma almıştım bi ara da hatta. Ama tatil gibi gelmişti bana yok da yazılmıyordum. Hala saklarım o kağıdı , ne tatil yapmıştım be diye :D
Bir de mezun olmadan önce okulların kapanmasına bir gün kala müdür " seni okulun kapanmasına bir gün kala atarım kızım" demişti :D
Ama o da çok psikopattı be :D :D

Ben hep kılık kıyafetten giderdim birde hocalarla çok takışırdım asabiydik biraz :KK70:

Back
X