- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Aaa dedim bile ama merak ediyorumHahah deme öyle şeyler
Ben de sipariş vercem galiba akşam için birazdan . Tercihimi irmikten yana kullanıyorum!
İstemek kolay tabiii![]()

Bende irmikten yana kullandım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa dedim bile ama merak ediyorumHahah deme öyle şeyler
Ben de sipariş vercem galiba akşam için birazdan . Tercihimi irmikten yana kullanıyorum!
HAhah maşallah senin kayınvalideye valla herşeye bir lafı varBenim içinde öyle bir ihtimal yok uzun bir süre
ahha aa bizde teyziş teyzoş olcaz ya![]()
Ben de merak ediyorummm, köşemden izliciiim sizleri ha gayret !Aaa dedim bile ama merak ediyorum
Bende irmikten yana kullandım![]()
Hu huu ben de geldim kızlar :)
İşlerde yine bi tıkanma evresindeyim de![]()
ayyy onunla ilgilide mi fikri var senin kayınvalidenindaha evleneli ne oldu deseydin
![]()
Hahah deme öyle şeyler
tabiki fikri var canım aaa sizdeHAhah maşallah senin kayınvalideye valla herşeye bir lafı varBenim içinde öyle bir ihtimal yok uzun bir süre
ahha aa bizde teyziş teyzoş olcaz ya![]()
Hahahah ay çok fena oluyo içim teyzişler hamişler havada uçuyorhoşgeldin teyziş![]()
hoşgeldin :)Hu huu ben de geldim kızlar :)
Merak ediiciiz şimdi ama bi şekilde söylemek de lazım di mitabiki fikri var canım aaa sizdedaha önce başka bir konudada fikirini söyledide pek etkili olamalamadı
şimdi ulu orta söylemiyim onu
![]()
tabiki fikri var canım aaa sizdedaha önce başka bir konudada fikirini söyledide pek etkili olamalamadı
irmik candır kızlar :) ben anneme sipariş veremiyorum ama kolundan yana sıkıntısı var mecbur kendim yapıcam![]()
Heyo sonunda!Hu huu ben de geldim kızlar :)
Ay allahım çok güldüm yaahoşgeldin teyziş![]()
Ahaha merak ettimtabiki fikri var canım aaa sizdedaha önce başka bir konudada fikirini söyledide pek etkili olamalamadı
irmik candır kızlar :) ben anneme sipariş veremiyorum ama kolundan yana sıkıntısı var mecbur kendim yapıcam![]()
Allahım neler oluyorHahahah ay çok fena oluyo içim teyzişler hamişler havada uçuyor![]()
![]()
![]()
Geldim geldim de nasıl konuşmalar üzerine gelmişim yanihoşgeldin :)
Hahahah ay çok fena oluyo içim teyzişler hamişler havada uçuyor![]()
![]()
![]()
Fotoğraf altı yorumlarımız her zaman bunun için kalabilir tabiMerak ediiciiz şimdi ama bi şekilde söylemek de lazım di mi![]()
![]()
Ay baktım konsantrasyon denen şey kaçtı gitti benden, ben de soluğu burada aldımHeyo sonunda!![]()
senin canın çekmedimitopikçe aşeriyor olabilir misiniz![]()
İşte ona karar veremiyorum ya ikisinden biri olsun yeter ki hiç önemli değilll![]()
![]()
ayyy büyük konuşmayayım ama bana baya uzak geliyor bu hamişlik![]()
Ben de merak ediyorummm, köşemden izliciiim sizleri ha gayret !![]()
![]()
Hoşgeldin teyzoşHu huu ben de geldim kızlar :)
tabiki fikri var canım aaa sizdedaha önce başka bir konudada fikirini söyledide pek etkili olamalamadı
haha kızlar önce kim olacak bakalım hamişben anneme helva siparişi verdim yarın için
![]()
Allahım neler oluyor![]()
Ben de öyle düşündüydümmmFotoğraf altı yorumlarımız her zaman bunun için kalabilir tabi
Ay baktım konsantrasyon denen şey kaçtı gitti benden, ben de soluğu burada aldım