Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla biz yarın da çalıştığımızdan öyle bişey olmazBugün yarım gün çalışan varmııı ? Çoğu yer öyleymiş![]()
hahah gel kader arkadaşım gel yarın başbaşa oliiciizValla biz yarın da çalıştığımızdan öyle bişey olmaz![]()
Kimsecikler mi çalışmıyorr vay canına yaahahah gel kader arkadaşım gel yarın başbaşa oliiciiz![]()
Hainlik yapmayalım arkadaşlar hasta hasta tatil günü işe gelmek nedir bilir misiniz
hastaysan iş değişirHainlik yapmayalım arkadaşlar hasta hasta tatil günü işe gelmek nedir bilir misiniz![]()
Ne kadar ayıp hiç yakışmıyor sana
Geçmiş olsun kuzuumm ne olduHainlik yapmayalım arkadaşlar hasta hasta tatil günü işe gelmek nedir bilir misiniz![]()
Senin adına sevinmekle birlikte kendi adıma ağlamak istiyorum
Kuzu ayakta durabiliyorsam işe de geliyorum iştehastaysan iş değişirrapor alsan
Şansa bak yaa
Senin adına sevinmekle birlikte kendi adıma ağlamak istiyorum![]()
Kuzu ayakta durabiliyorsam işe de geliyorum işteBi de benim bu sene sadece 1 hafta yıllık iznim kaldı, rapor vs işlerini ileride ihtiyacım olacak o zaman kullanırım diyorum, çünkü çok laf edecekler kendi düğünüm için erken gitmem bile olay olur
Şansa bak yaa![]()
Dün sabah hafif bi boğazımda gıcık vardı akşam da ağrısıyla birlikte sesim beni terkediyor yavaştanGeçmiş olsun kuzuumm ne oldu
Tadını çıkar o zaman bizim yerimize de keyif yap :)ilk defa oldu![]()
Bizim çalışma belgemiz varbende çok şaşkınım vallahi
Resmi tatil olan ve çalışma yasağı olan tek günde nasıl izin veriyorlar ?
Aa dikkat et kuzum kendine bitki çayı içDün sabah hafif bi boğazımda gıcık vardı akşam da ağrısıyla birlikte sesim beni terkediyor yavaştan![]()
şok oldum şuan