- 7 Ocak 2015
- 351
- 315
- 63
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.861
hahahahDikkat et bebeğim kendine. Pazartesi günü görüşürüz. Benim prenses de öpüyormuş selamı varmış :)
Günaydın kızlar bugün topiğimizin ilk bebiş erken davranarak dünyaya geldi @_eyluldeniz_ deniz arkadaşımız oğlu Ayaz'ı aldı kucağına :)
Rabbim sağlık sıhhat versin ikisinede
maşallah :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinslm kızlar, çoktandır yazmıyordum nasılsınız ..
cumartesi günü doktor randevumuz vardı, kilo alamıyorum bebeğim beslenemiyor diye korkuyordum ama bizim bebiş 1504 gr çıktı, tombiş olcak herhalde :) içim nasıl rahatladı anlatamam
Benim karnımın yanında 0 beden duruyorsun canım hahahahah
tatammmmmmmmmmmmm
işte ben .
sen tatile çıkıyorsun demi arkadaşım. güzel güzel dinlen. dikkat et tabi tatil yolu boyunca bol mola verinselam kızlar
dr dan geliyorum bebeğim 1545 gr olmuş çok şükür sağlıklı dedi dr umuz
bugün dr bana 32 haftalık çalışamaz raporumu yazdı sezeryan olacağın için istersen şimdi yazabiliriz dedi ben de olur dedim
artık hayırlısı
haftaya da tatile gideceğiz onun için de i<zin aldım dikkat et dedi bi şikayetin olursa mutlaka dr a başvur dedi
Benim karnımın yanında 0 beden duruyorsun canım hahahahah
çok sevindim cnm maşallah bebişine.benmde 2 hafta sonra var kontrol ozaman alıcam çalışabilir raporuselam kızlar
dr dan geliyorum bebeğim 1545 gr olmuş çok şükür sağlıklı dedi dr umuz
bugün dr bana 32 haftalık çalışamaz raporumu yazdı sezeryan olacağın için istersen şimdi yazabiliriz dedi ben de olur dedim
artık hayırlısı
haftaya da tatile gideceğiz onun için de i<zin aldım dikkat et dedi bi şikayetin olursa mutlaka dr a başvur dedi
YA BENİMDE hep 3-6 canım 2 takım sadece yeni doğan ya yanlış yapmışım ozaman
maşallah cnm hiç göbek yok nerdeyse.benm göbek bağımsızlığını ilan etti çoktan
tatammmmmmmmmmmmm
işte ben .
EVET CANIM YA TATİL İÇİN HEYECANLIYIM KORKUYORUM HAYIRLISIYLA GİDER GELİRİM İNŞALLAHsen tatile çıkıyorsun demi arkadaşım. güzel güzel dinlen. dikkat et tabi tatil yolu boyunca bol mola verin
HADİ HAYIRLISI SEN ÇALIŞACAKSIN O ZAMAN BEN ÇALIŞAMAZ RAPORU ALDIMçok sevindim cnm maşallah bebişine.benmde 2 hafta sonra var kontrol ozaman alıcam çalışabilir raporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?