- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.561
Tşkler cnm tarif ettiyin için sendemi adanalı sınYapılışı: Büyükçe bir tencereye suyu, şekeri ve bütün malzemeleri koyun 30-35 dk. kaynatın Bütün malzemelerin ayrılması için bir tülbentten süzün, sıcak veya soğuk olarak ikram edin.Üzerine isterseniz ceviz ve tarçın koyarak servis yapın. Malzemeler toz olmayacak tane olacak. Sadece üzerine tarçın serpecekseniz o toz olacak arkadaşlar. Tabi olmazsa olmaz bardağa koyduktan sonra dövülmüş ceviz ve tarçın üstüne.
Aynen cnm. Adanalıyım biz de muhakkak yapılır lohusayken çok da lezzetlidir sen de mi adanalısın?Tşkler cnm tarif ettiyin için sendemi adanalı sın
Yapılışı: Büyükçe bir tencereye suyu, şekeri ve bütün malzemeleri koyun 30-35 dk. kaynatın Bütün malzemelerin ayrılması için bir tülbentten süzün, sıcak veya soğuk olarak ikram edin.Üzerine isterseniz ceviz ve tarçın koyarak servis yapın. Tarif bu cnmcanim bular nekadar sure kaynatiliyor
afiyet bal şeker olsun canımHarikasın
Aktardan seker alip yapmaktan daha faydali duruyor
tsk ederim canim insallah yapariz benim cok hosima gitmisti hemde sut yaparYapılışı: Büyükçe bir tencereye suyu, şekeri ve bütün malzemeleri koyun 30-35 dk. kaynatın Bütün malzemelerin ayrılması için bir tülbentten süzün, sıcak veya soğuk olarak ikram edin.Üzerine isterseniz ceviz ve tarçın koyarak servis yapın. Tarif bu cnm
Evet adanalıyık :) adanada mısın evet çok lezzetli cnm biz bazen kışında yaparız gripten korunmak için iyi geliyorAynen cnm. Adanalıyım biz de muhakkak yapılır lohusayken çok da lezzetlidir sen de mi adanalısın?
Ayeter kursu oku cnm allahın izniyle hiç bir şey olmaz bi arkadaşım üç kere düştü çok şükür birşey olmadı rabbim korusun bebeyini korurda allahın izniyleKızlar surt üstü yatarken eşim yastık attı karnıma geldi o an pek birşey yoktu ama on dk dir bebek bir kaç kez hareket ettisimdi rahim kısmın kasiklarm ağrıyor ..birşey olurmuki .
hicbisey olmaz canm merak etmeKızlar surt üstü yatarken eşim yastık attı karnıma geldi o an pek birşey yoktu ama on dk dir bebek bir kaç kez hareket ettisimdi rahim kısmın kasiklarm ağrıyor ..birşey olurmuki .
buzluğa atıcam hergün gereken kadar şişe çözdürürüm diye düşündüm babam çok eskiden kahvede işletmişti o zaman annemle evde yaparlardı bende öğrenmiştim o yüzden ben zaten evdede sürekli yapıyorumLimonatayi nasil yapacaksn?
Tadi degismez mi?
Canım bn kahvaltı sonrası içiyorum. Bulantım olmasın die. Olmadı da çok şükürGünaydın teyzecikler doktorum ilacımı değiştirmiş gyno ferro sanol vermiş bu ilacı kullanan var mı aç karnına yazıyor ama siz ne zaman kullanıyorsunuz
aynen öyle canımmmoh ne güzel darısı bizim başımıza inşşş.bi başlasam devamı gelicekte işte başlamak önemli
ben sabah akşam aç karına içiyorum canımGünaydın teyzecikler doktorum ilacımı değiştirmiş gyno ferro sanol vermiş bu ilacı kullanan var mı aç karnına yazıyor ama siz ne zaman kullanıyorsunuz
yok cnm viledayla siliyorum.eğilerek biraz zorlanırım sanırımBen ilk soruyorum elinlemi siliosun yerleri e
günaydın cnmm aminnn inşş cümlemiz sağ sağlim kavuşuruz bebişlerimize. çok üzüldümm başı saolsun bayanın çok zor bi durum.gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor bilmiyorum hiç.doktoru anlamamışmı.belirtileri ne ki tırstım şimdigünaydın kızlar
dün benim dr da bebeğini ölü doğurmuş biriyle konuştum dr a sayıyor ağzına geleni
gebelik zehirlenmesi olmuş doğurcağı gün kaybetmiş çok etiklendim
dr umdan zaten soğumuştum iyice buz kestim.
artık az kaldı çok korkuyorum hepde böyle haberler beni buluyor
BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE HEPİNİZ DUALARINIZDA BENİDE EKSİK ETMEYİN.
DİLERİM HEPİMİZ EVLADIMIZA SAĞLIKLA KAVUŞURUZ.
DİLERİM ACISI OLANLARA ALLAH KUVVET VERİR.
Kuzum kimseyi germek istemem ama dikkatli olalım diye yazdımgünaydın cnmm aminnn inşş cümlemiz sağ sağlim kavuşuruz bebişlerimize. çok üzüldümm başı saolsun bayanın çok zor bi durum.gebelik zehirlenmesi nasıl oluyor bilmiyorum hiç.doktoru anlamamışmı.belirtileri ne ki tırstım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?