- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #2.681
Canimmgunaydin. Nasılsın. Sen tedaviye be zaman başlıyorsun. Nihat beyle mi basliyorsun.Gunaydinlar...
Yurt ici kargo mu bu canim. Bana da hep aynisini yapiyorlarKızlar pazar günü Modanisadan elbise aldım ozellikle de sordum carsamba memlekete gitcez elime ulaşır mi diye. Evet en gec ennn gec carsamba gelir dediler. Gerci onlar gonderdi tamamen kargonun hatası bundan sonrası..Simdi ne gelen var ne giden. Aradim subeyi açmadı bi de gerizekalilar. Çağrı merkezini aradim onlar ulaştılar subeye.. Daha dağıtıma çıkmamış pasa hazretleri. Gidip kendim alacakmisimsinir oldum valla yaa 3.kez ayni hatayi yapar mi bi kargo
Aha bak nasi bildin hemenYurt ici kargo mu bu canim. Bana da hep aynisini yapiyorlar
Iyiyim cnm hamdolsun. .evet nihat beyle..adetim gelince gidicem.. yeni bitti..bi 3 haftaya kadar zaman var ☺Canimmgunaydin. Nasılsın. Sen tedaviye be zaman başlıyorsun. Nihat beyle mi basliyorsun.
Ise yaramaz bir kargo iste.Aha bak nasi bildin hemen
Benim 3 agustosta randevum var sanirim o gun histreskopi olcak canim. 10 agustos ade tarihi bir sapma olmazsa tabi.
Kardesim tümör belki büyümez diye alti ay bitki ilaci almış denemek istiyo.. ameliyat ise bizde ol diyemiyoruz cünku felc riski çok bide tam tümörü cikaramiyorlarda çikarsalar bile yine cikabiliyor.. gitttikce sikayetleri cok oluyo inanin gece uyuyamiyoruz korkudan.. uzak olunca bir mesaja dahi cevap vermeyince ölüyorum resmen, korkumuzu bellide etmemeye calisiyoruz. Öyle canim dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor..Allahim kolaylik versin. Kardesine acil sifalar versin caninmm .Ne yapcaksiniz peki. Ameliyat konusu belli mi e
ettim de hep boylelerse bisey olacagi yok.. Ayni tas ayni hamam devam edecekler..Ise yaramaz bir kargo iste.Hep oyle yaparlar. Sikayet et tatlim
rabbim yardimciniz olsun canim.. Uzakta olunca cok daha zor tabi ki.. Insallah ameliyata bile gerek kalmadan kurtulur kardesin..Kardesim tümör belki büyümez diye alti ay bitki ilaci almış denemek istiyo.. ameliyat ise bizde ol diyemiyoruz cünku felc riski çok bide tam tümörü cikaramiyorlarda çikarsalar bile yine cikabiliyor.. gitttikce sikayetleri cok oluyo inanin gece uyuyamiyoruz korkudan.. uzak olunca bir mesaja dahi cevap vermeyince ölüyorum resmen, korkumuzu bellide etmemeye calisiyoruz. Öyle canim dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor..
Canim insallah Raabim mucizeleeinden birni gosterir de kardesin iyilesir. Biz de dua edelim. Insallah Allahim onun acılarıni dindirsin. Sizin icin cok zor tabi ki. Insan sevdigi birinin aci cektigini gormeye dayanamıyor ama Allah büyük. Allahim size sabir kardesine de sifa versin insallahKardesim tümör belki büyümez diye alti ay bitki ilaci almış denemek istiyo.. ameliyat ise bizde ol diyemiyoruz cünku felc riski çok bide tam tümörü cikaramiyorlarda çikarsalar bile yine cikabiliyor.. gitttikce sikayetleri cok oluyo inanin gece uyuyamiyoruz korkudan.. uzak olunca bir mesaja dahi cevap vermeyince ölüyorum resmen, korkumuzu bellide etmemeye calisiyoruz. Öyle canim dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor..
İnşallah insallah canim benim allah hepinizden razi olsun..ettim de hep boylelerse bisey olacagi yok.. Ayni tas ayni hamam devam edecekler..
rabbim yardimciniz olsun canim.. Uzakta olunca cok daha zor tabi ki.. Insallah ameliyata bile gerek kalmadan kurtulur kardesin..
Amin canim allah dualarini kabul eder insallah..Canim insallah Raabim mucizeleeinden birni gosterir de kardesin iyilesir. Biz de dua edelim. Insallah Allahim onun acılarıni dindirsin. Sizin icin cok zor tabi ki. Insan sevdigi birinin aci cektigini gormeye dayanamıyor ama Allah büyük. Allahim size sabir kardesine de sifa versin insallah
Zevkliymis esin. Tebrik ediyorumEşim almış kızlar nasıl?
Vayyy bayram hediyesi mi.Eşim almış kızlar nasıl?
Histereskopiyi nerede olacaksınız acaba?Benim 3 agustosta randevum var sanirim o gun histreskopi olcak canim. 10 agustos ade tarihi bir sapma olmazsa tabi.
Denizlide olacagim doktorum denizlide canimHistereskopiyi nerede olacaksınız acaba?
Nasil sanirim..histereskopi olcaksa ac gitmen lazim..hadi inşallah sasmaz senin adet tarihin. .inşallah hersey olumlu gider pozitif sonuc olur..Benim 3 agustosta randevum var sanirim o gun histreskopi olcak canim. 10 agustos ade tarihi bir sapma olmazsa tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?