2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar pazar günü Modanisadan elbise aldım ozellikle de sordum carsamba memlekete gitcez elime ulaşır mi diye. Evet en gec ennn gec carsamba gelir dediler. Gerci onlar gonderdi tamamen kargonun hatası bundan sonrası..Simdi ne gelen var ne giden. Aradim subeyi açmadı bi de gerizekalilar. Çağrı merkezini aradim onlar ulaştılar subeye.. Daha dağıtıma çıkmamış pasa hazretleri. Gidip kendim alacakmisim sinir oldum valla yaa3.kez ayni hatayi yapar mi bi kargo

Yurt ici kargo mu bu canim. Bana da hep aynisini yapiyorlar

Allahim kolaylik versin. Kardesine acil sifalar versin caninmm . Ne yapcaksiniz peki. Ameliyat konusu belli mi e
Kardesim tümör belki büyümez diye alti ay bitki ilaci almış denemek istiyo.. ameliyat ise bizde ol diyemiyoruz cünku felc riski çok bide tam tümörü cikaramiyorlarda çikarsalar bile yine cikabiliyor.. gitttikce sikayetleri cok oluyo inanin gece uyuyamiyoruz korkudan.. uzak olunca bir mesaja dahi cevap vermeyince ölüyorum resmen, korkumuzu bellide etmemeye calisiyoruz. Öyle canim dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor..

Ise yaramaz bir kargo iste. Hep oyle yaparlar. Sikayet et tatlim
ettim de hep boylelerse bisey olacagi yok.. Ayni tas ayni hamam devam edecekler..

rabbim yardimciniz olsun canim.. Uzakta olunca cok daha zor tabi ki.. Insallah ameliyata bile gerek kalmadan kurtulur kardesin..

Canim insallah Raabim mucizeleeinden birni gosterir de kardesin iyilesir. Biz de dua edelim. Insallah Allahim onun acılarıni dindirsin. Sizin icin cok zor tabi ki. Insan sevdigi birinin aci cektigini gormeye dayanamıyor ama Allah büyük. Allahim size sabir kardesine de sifa versin insallah

Amin canim allah dualarini kabul eder insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…