2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Nasil sanirim..histereskopi olcaksa ac gitmen lazim..hadi inşallah sasmaz senin adet tarihin. .inşallah hersey olumlu gider pozitif sonuc olur..
Amin sagolasin canim. 3 agustosta gorusecegiz. Ondan once ara dedi. Ya o gun ya da ertesi gun olur diye tahmin ediyirum. Sen oldun mu histereskopi. Anestezi oluyir mu. Aci verir mi. Korktum azicik

Amin sagolasin canim. 3 agustosta gorusecegiz. Ondan once ara dedi. Ya o gun ya da ertesi gun olur diye tahmin ediyirum. Sen oldun mu histereskopi. Anestezi oluyir mu. Aci verir mi. Korktum azicik
Evet oldum..hic korkma aci falan yok..uyuyorsun uyaniyorsun o kadar..narkoz veriyorlar cnm..yumurta toplamada anestezi oluyo o daha rahat..narkoz biraz daha cok oluyo galiba..isde onu atmak azcik ugrastiriyor..yani bende oyle oldu..iftifra ede ede attim..midem bulandi..sonrada hafif kasiklarim agridi..

Sagol canimm. Laparoskopi olmustum ve onda narkozu cook zor atmistim. Desene daha narkozla cok isimiz var. Insallah hayirlisi ile atlatiriz yaa.

hadi gözün aydın gelmiş senin zilli benim ki de yolda galıba kasık ağrım var doktor kullan dedi ya kullan bence canım stres yapma gecikmesin adetin :)

Kızlar değerim katlanmış ilk degerım 100.09 du bugunku test sonucum 221.7 katlanmıs ikiz olabılır mı ya onu kafama taktım suan ben bu degerlerden anlayan varmı aranızda :) hemşire belli olmaz ama tek gibi dedi.
Ay ne güzel cnm..ikuz olmasi icin sanirim daha cok yuksek cikmasi lazim..ay bosver sinuc guzelya..tebrik ederim cnm..

bazı kargolar adamı çileden çıkartıyorlar valla canım allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…