- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #2.701
Güle güle kullan cok güzel mis..Eşim almış kızlar nasıl?
Amin sagolasin canim. 3 agustosta gorusecegiz. Ondan once ara dedi. Ya o gun ya da ertesi gun olur diye tahmin ediyirum. Sen oldun mu histereskopi. Anestezi oluyir mu. Aci verir mi. Korktum azicikNasil sanirim..histereskopi olcaksa ac gitmen lazim..hadi inşallah sasmaz senin adet tarihin. .inşallah hersey olumlu gider pozitif sonuc olur..
Evet oldum..hic korkma aci falan yok..uyuyorsun uyaniyorsun o kadar..narkoz veriyorlar cnm..yumurta toplamada anestezi oluyo o daha rahat..narkoz biraz daha cok oluyo galiba..isde onu atmak azcik ugrastiriyor..yani bende oyle oldu..iftifra ede ede attim..midem bulandi..sonrada hafif kasiklarim agridi..Amin sagolasin canim. 3 agustosta gorusecegiz. Ondan once ara dedi. Ya o gun ya da ertesi gun olur diye tahmin ediyirum. Sen oldun mu histereskopi. Anestezi oluyir mu. Aci verir mi. Korktum azicik
hadi hayırlısı canım benim güzel haberlerini bekliyoruz :)ecrin87 canım çok saol haber vermezmiyim canım ilk size verecem inşallah güzel haberlerle gelirim
tamam geçtiYumruk deel o kopya cezası olarak kötektamam tamam opiim de gecsin gel
Sagol canimm. Laparoskopi olmustum ve onda narkozu cook zor atmistim. Desene daha narkozla cok isimiz var. Insallah hayirlisi ile atlatiriz yaa.Evet oldum..hic korkma aci falan yok..uyuyorsun uyaniyorsun o kadar..narkoz veriyorlar cnm..yumurta toplamada anestezi oluyo o daha rahat..narkoz biraz daha cok oluyo galiba..isde onu atmak azcik ugrastiriyor..yani bende oyle oldu..iftifra ede ede attim..midem bulandi..sonrada hafif kasiklarim agridi..
İnşallah canim kolaylikla atlatrsin..öyle ya narkoz la isimiz var malesef..Sagol canimm. Laparoskopi olmustum ve onda narkozu cook zor atmistim. Desene daha narkozla cok isimiz var. Insallah hayirlisi ile atlatiriz yaa.
hadi gözün aydın gelmiş senin zilli benim ki de yolda galıba kasık ağrım var doktor kullan dedi ya kullan bence canım stres yapma gecikmesin adetin :)
Canim onu konusmadik daha ama tahminim ya cerrahide ya da erpada olur.
Hayirli olsun canimm. Ilaclara basladin mi. Allah yardimcin olsunbende başladım tedaviye hayırlısı bakalım :)
Hayrli olsun cnm..nerde yaptiriyrsun tedavini hangi ilaclari verdilerbende başladım tedaviye hayırlısı bakalım :)
Teşekkür ederim:) evet pazartesi başladım iğnelere bugün 3. gün, bayramın 1 ci günü de kontrolümüz var :)Hayirli olsun canimm. Ilaclara basladin mi. Allah yardimcin olsun
Ay ne güzel cnm..ikuz olmasi icin sanirim daha cok yuksek cikmasi lazim..ay bosver sinuc guzelya..tebrik ederim cnm..Kızlar değerim katlanmış ilk degerım 100.09 du bugunku test sonucum 221.7 katlanmıs ikiz olabılır mı ya onu kafama taktım suan ben bu degerlerden anlayan varmı aranızda :) hemşire belli olmaz ama tek gibi dedi.
bazı kargolar adamı çileden çıkartıyorlar valla canım allah yardımcın olsunKızlar pazar günü Modanisadan elbise aldım ozellikle de sordum carsamba memlekete gitcez elime ulaşır mi diye. Evet en gec ennn gec carsamba gelir dediler. Gerci onlar gonderdi tamamen kargonun hatası bundan sonrası..Simdi ne gelen var ne giden. Aradim subeyi açmadı bi de gerizekalilar. Çağrı merkezini aradim onlar ulaştılar subeye.. Daha dağıtıma çıkmamış pasa hazretleri. Gidip kendim alacakmisimsinir oldum valla yaa 3.kez ayni hatayi yapar mi bi kargo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?