- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #2.721
Bende hep merak etmisimdir bayram araya gircek once tedaviye badlayanlr nasil olucak diye demek kontrolun car o zaman dr lar ona göre hastanede oluyor ..Teşekkür ederim:) evet pazartesi başladım iğnelere bugün 3. gün, bayramın 1 ci günü de kontrolümüz var :)
allah yardımcısı olsun allah şifa versin canımKardesim tümör belki büyümez diye alti ay bitki ilaci almış denemek istiyo.. ameliyat ise bizde ol diyemiyoruz cünku felc riski çok bide tam tümörü cikaramiyorlarda çikarsalar bile yine cikabiliyor.. gitttikce sikayetleri cok oluyo inanin gece uyuyamiyoruz korkudan.. uzak olunca bir mesaja dahi cevap vermeyince ölüyorum resmen, korkumuzu bellide etmemeye calisiyoruz. Öyle canim dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor..
Tedavimi fulya da özel bi tüp bebek kliniğinde yaptırıyorum, dr um uzun zamandır arkadaşımın dr u,o çok memnundu bende gittim ve çok sevdim kendisini, her aşamada birebir ilgileniyor her şeyi açıklıyor anlatıyor, toplama ve transferi kendisi florence nightingale de yapacak.ilk denemem hiçbir sorun gözükmüyordu ben beklemek istedim, yoğunum izin ve yaz süreci raahatken başladık bakalımHayrli olsun cnm..nerde yaptiriyrsun tedavini hangi ilaclari verdiler
güzelmiş canım güle güle kullan ayağında paralansınEşim almış kızlar nasıl?
evet ordalar cnmBende hep merak etmisimdir bayram araya gircek once tedaviye badlayanlr nasil olucak diye demek kontrolun car o zaman dr lar ona göre hastanede oluyor ..
maşallah canım benim gözün aydın değerin kat kat artsın inş. canım hadi hayurlısı ikiz değildir bence ikizde değer çok daha fazla artıyor diye biliyorum canımKızlar değerim katlanmış ilk degerım 100.09 du bugunku test sonucum 221.7 katlanmıs ikiz olabılır mı ya onu kafama taktım suan ben bu degerlerden anlayan varmı aranızda :) hemşire belli olmaz ama tek gibi dedi.
hadi hayırlısı yumoşlarını sev canım onlarla konuş sağlıklı büyüsünler inşTeşekkür ederim:) evet pazartesi başladım iğnelere bugün 3. gün, bayramın 1 ci günü de kontrolümüz var :)
hayırlı olsun :)maşallah canım benim gözün aydın değerin kat kat artsın inş. canım hadi hayurlısı ikiz değildir bence ikizde değer çok daha fazla artıyor diye biliyorum canım
bende öyle biliyorum ama değişiyor sanırım çünkü araştırıyorum da hem tek hem ikiz olan var bu değerle bakalım hayırlısı olsun benim gönlümden tek geçiyor ama hayırlsıımaşallah canım benim gözün aydın değerin kat kat artsın inş. canım hadi hayurlısı ikiz değildir bence ikizde değer çok daha fazla artıyor diye biliyorum canım
masallaaahh.. Ne guzel tam degerinde artmış.. Ikiz olacağını ben de sanmıyorum. Benim arkadaşım adet gununde test yaptirdiginda 1300 lu bisey çıkmıştı. Ucuzlere hamile sonucunda :)) Rabbim gönlüne gore versin insallah canim..Kızlar değerim katlanmış ilk degerım 100.09 du bugunku test sonucum 221.7 katlanmıs ikiz olabılır mı ya onu kafama taktım suan ben bu degerlerden anlayan varmı aranızda :) hemşire belli olmaz ama tek gibi dedi.
amin canım amin hadi bakalım :)bende öyle biliyorum ama değişiyor sanırım çünkü araştırıyorum da hem tek hem ikiz olan var bu değerle bakalım hayırlısı olsun benim gönlümden tek geçiyor ama hayırlsıı
masallaaahh.. Ne guzel tam degerinde artmış.. Ikiz olacağını ben de sanmıyorum. Benim arkadaşım adet gununde test yaptirdiginda 1300 lu bisey çıkmıştı. Ucuzlere hamile sonucunda :)) Rabbim gönlüne gore versin insallah canim..[/QU
amin canım çok sağol bakalım hayırllsı10 gün sonra öğrenicez :)
Evet bayrami yasayamiyoruz anca telefonu elimize alip ailelerimizi aramak oluyo.. kardesim hasta cok aci cekiyo ameliyattanda korkuyo riskli oldugu icin istemiyo ne yapacagimizi sasirdik.. bana yakinmissin ben Frankfurt ta kaliyorum..
Kızlar pazar günü Modanisadan elbise aldım ozellikle de sordum carsamba memlekete gitcez elime ulaşır mi diye. Evet en gec ennn gec carsamba gelir dediler. Gerci onlar gonderdi tamamen kargonun hatası bundan sonrası..Simdi ne gelen var ne giden. Aradim subeyi açmadı bi de gerizekalilar. Çağrı merkezini aradim onlar ulaştılar subeye.. Daha dağıtıma çıkmamış pasa hazretleri. Gidip kendim alacakmisimsinir oldum valla yaa 3.kez ayni hatayi yapar mi bi kargo
Eşim almış kızlar nasıl?
hadi gözün aydın gelmiş senin zilli benim ki de yolda galıba kasık ağrım var doktor kullan dedi ya kullan bence canım stres yapma gecikmesin adetin :)
bende başladım tedaviye hayırlısı bakalım :)
Kızlar değerim katlanmış ilk degerım 100.09 du bugunku test sonucum 221.7 katlanmıs ikiz olabılır mı ya onu kafama taktım suan ben bu degerlerden anlayan varmı aranızda :) hemşire belli olmaz ama tek gibi dedi.
Canım beni 11 gün testim 258 di ikizlerdiKızlar değerim katlanmış ilk degerım 100.09 du bugunku test sonucum 221.7 katlanmıs ikiz olabılır mı ya onu kafama taktım suan ben bu degerlerden anlayan varmı aranızda :) hemşire belli olmaz ama tek gibi dedi.
hadi hayırlısı canım benimde kasklarda ağrılarım var bugün adetimin 29 günü bakalım ne zaman gelecek 40 günde olduğumda oluyordu 40 bulursam doktora giderim herhalde kız sana soru sordum cvp verdin mi görmedim rahim filmi istedi mi doktorHe ya geldi zillim... Sagolsun agriliama olsun bu bile mutluluk olabiliyormus. Önceden hep aglardim simdi mutluluktan ucuyor gibiyim ne tuhaf dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?