2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Teşekkür ederim:) evet pazartesi başladım iğnelere bugün 3. gün, bayramın 1 ci günü de kontrolümüz var :)
Bende hep merak etmisimdir bayram araya gircek once tedaviye badlayanlr nasil olucak diye demek kontrolun car o zaman dr lar ona göre hastanede oluyor ..

allah yardımcısı olsun allah şifa versin canım

Hayrli olsun cnm..nerde yaptiriyrsun tedavini hangi ilaclari verdiler
Tedavimi fulya da özel bi tüp bebek kliniğinde yaptırıyorum, dr um uzun zamandır arkadaşımın dr u,o çok memnundu bende gittim ve çok sevdim kendisini, her aşamada birebir ilgileniyor her şeyi açıklıyor anlatıyor, toplama ve transferi kendisi florence nightingale de yapacak.ilk denemem hiçbir sorun gözükmüyordu ben beklemek istedim, yoğunum izin ve yaz süreci raahatken başladık bakalım

Bende hep merak etmisimdir bayram araya gircek once tedaviye badlayanlr nasil olucak diye demek kontrolun car o zaman dr lar ona göre hastanede oluyor ..
evet ordalar cnm
dr um tüp bebek alanı eşi de prf. çocuk doktoru:) bize tatil yok klinikteki hemşireli bayram iznine gönderdik eşimde gelecek o gün bana yardıma biz burdayız sizibekliyo olacağız dedi gülerek,bende bayram çikolatamı alıp gitcem kedilerine :)

Kızlar değerim katlanmış ilk degerım 100.09 du bugunku test sonucum 221.7 katlanmıs ikiz olabılır mı ya onu kafama taktım suan ben bu degerlerden anlayan varmı aranızda :) hemşire belli olmaz ama tek gibi dedi.
maşallah canım benim gözün aydın değerin kat kat artsın inş. canım hadi hayurlısı ikiz değildir bence ikizde değer çok daha fazla artıyor diye biliyorum canım

tünaydın kızlar amma kaynatmışsınız maşallah oku oku bitiremedim
nasılsınız bakalım hadi bir bebiş habei gelsin serpil kan sonucu bekliyoruz canım

maşallah canım benim gözün aydın değerin kat kat artsın inş. canım hadi hayurlısı ikiz değildir bence ikizde değer çok daha fazla artıyor diye biliyorum canım
bende öyle biliyorum ama değişiyor sanırım çünkü araştırıyorum da hem tek hem ikiz olan var bu değerle bakalım hayırlısı olsun benim gönlümden tek geçiyor ama hayırlsıı

Kızlar değerim katlanmış ilk degerım 100.09 du bugunku test sonucum 221.7 katlanmıs ikiz olabılır mı ya onu kafama taktım suan ben bu degerlerden anlayan varmı aranızda :) hemşire belli olmaz ama tek gibi dedi.
masallaaahh.. Ne guzel tam degerinde artmış.. Ikiz olacağını ben de sanmıyorum. Benim arkadaşım adet gununde test yaptirdiginda 1300 lu bisey çıkmıştı. Ucuzlere hamile sonucunda :)) Rabbim gönlüne gore versin insallah canim..

amin canım bakalım

Evet bayrami yasayamiyoruz anca telefonu elimize alip ailelerimizi aramak oluyo.. kardesim hasta cok aci cekiyo ameliyattanda korkuyo riskli oldugu icin istemiyo ne yapacagimizi sasirdik.. bana yakinmissin ben Frankfurt ta kaliyorum..

Aaa hadi tam frankfurtun icinden mi? Ne güzel

Canim benim rabbim kardesine öyle bi mucize yaratsin ki... O tümor yok olup gitsin biiznillah. Rabbim sifa ihsan eylesin..

Oooo ... O elbiseden bi foto yollarsin artikkkk..iyi günlerde kullan canim

Eşim almış kızlar nasıl?

Wooow. Iyi günlerde giy canim .. Vay be esine helal olsun ayakkabi almis zevkli zevkli. Masallah ne güzel

hadi gözün aydın gelmiş senin zilli benim ki de yolda galıba kasık ağrım var doktor kullan dedi ya kullan bence canım stres yapma gecikmesin adetin :)

He ya geldi zillim... Sagolsun agrili ama olsun bu bile mutluluk olabiliyormus. Önceden hep aglardim simdi mutluluktan ucuyor gibiyim ne tuhaf dimi...

bende başladım tedaviye hayırlısı bakalım :)

Yadecim bende merak etmistim seni. 12.temmuzda baslicaktkn ya.. Hadi hayirlisi güzelim. Bize hep yaz olur mu

Ay canim benimmmm.. Kat kat artmis ne güzel. Ne mutlu sana. Cok sükür bu gü nleri gördün. Keseyide görmeyi nasip etsin rabbim ve saglikla insallah kucagina al. rabbim ne yazdiysa tek cift fark etmez sagliklica seninle olsun ydterki. Bizlerede dua et nooooolur
Özellikle transfer sonrasi neler yaptin yazabilirmisin bize canim?

Yadecim bende merak etmistim seni. 12.temmuzda baslicaktkn ya.. Hadi hayirlisi güzelim. Bize hep yaz olur mu

13 ünde ilaçlara başladım bugün 3. gün bayramın ilk günü kontrol, yazarım tabi ki :) sen başladın mı?

He ya geldi zillim... Sagolsun agrili ama olsun bu bile mutluluk olabiliyormus. Önceden hep aglardim simdi mutluluktan ucuyor gibiyim ne tuhaf dimi...
hadi hayırlısı canım benimde kasklarda ağrılarım var bugün adetimin 29 günü bakalım ne zaman gelecek 40 günde olduğumda oluyordu 40 bulursam doktora giderim herhalde kız sana soru sordum cvp verdin mi görmedim rahim filmi istedi mi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…