2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar selam bişey sorucam, ben salı opu oldum, hiç kanama hatta leke bile gelmemişti, bugün lekelenmem oldu ve davam ediyor. Normal mi? Bu arada yumoşların durumu iyiymiş, yarını bekliyoruz, dondurulma ihtimali olabilir. Rezerv azlığı olduğu için havuz yapıp bir daha tedavi görüp transfer yapabiliriz dedi doktorum. Eğer durum kötü ise yrn transferim olacak

Kızlar transferden sonra söylemesi ayıp kabız oldum ya o kadar dikkat ettim. Progynex'in yan etkilerinden biri diye yazıyor. Ne yapıcam şimdi, kabız olma diye tembih etmişlerdi.
Ben ilk 6-7 gün çok kabızlık çektim çok da ıkındım korktum birşey olur diye allahtan olmadı.Şimdi akşamları sulu armut yiyip üzerine su içiyorum bazen sabahlarıda yapıyorum şimdilik iyiyim.

Kayısı sabah hemen deneyeceğim inşallah. Üç litreden fazla su içiyorum ama işe yaramadı. Normalde yarardı. Kayısıdan umutluyum bakalım.

kizlar 11.gun 22 olan değerim artmış, bugun ikinci tahlil yapildi 14.gunum 62 cikti. asil sevincimi bugün yasadim kızlar. şükür allahima insallah artmaya devam eder. simdide üçüncü testi bekliyorum

kizlar 11.gun 22 olan değerim artmış, bugun ikinci tahlil yapildi 14.gunum 62 cikti. asil sevincimi bugün yasadim kızlar. şükür allahima insallah artmaya devam eder. simdide üçüncü testi bekliyorum
Çok iyi artmış değerin senin bebis geç tutunmus sanırım
tutunmus ya geç olsun güç olmasın

Canımmm hayırlı olsun evet tatlım Volkan Noyan hocamın hastasıyım ilk denememdi inşallah sende ilk denemede hamile kalırsın ben çok memnun kaldım çok ilgili bir merkez opu da ve transferde gülerek karşılıyorlar seni cemile ve esma hanım benim hemşirelerim tatlım senin problem ne bende yumurta çatlamama sorunu var

Eşimin spermlerinde sorun var canım, kalitesi düşük. Sperm seçiminde mikro çip yöntemi kullanılıyormuş, bizde onu deneyeceğiz, inşallah iyi olur. Bugün ilk iğnemi yaptım :) bildiğim bir süreç 3. Deneme benim ama hastane yeni olunca heyecanlandım :) ilk izlenimim iyiydi, olumsuz birşeyle karşılaşmadım inşallah da karşılaşmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…