- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.781
Ananas dà ise yariyorKızlar transferden sonra söylemesi ayıp kabız oldum ya o kadar dikkat ettim. Progynex'in yan etkilerinden biri diye yazıyor. Ne yapıcam şimdi, kabız olma diye tembih etmişlerdi.
Ben ilk 6-7 gün çok kabızlık çektim çok da ıkındım korktum birşey olur diye allahtan olmadı.Şimdi akşamları sulu armut yiyip üzerine su içiyorum bazen sabahlarıda yapıyorum şimdilik iyiyim.Kızlar transferden sonra söylemesi ayıp kabız oldum ya o kadar dikkat ettim. Progynex'in yan etkilerinden biri diye yazıyor. Ne yapıcam şimdi, kabız olma diye tembih etmişlerdi.
Rahatlattın beni sağol canımBen ilk 6-7 gün çok kabızlık çektim çok da ıkındım korktum birşey olur diye allahtan olmadı.Şimdi akşamları sulu armut yiyip üzerine su içiyorum bazen sabahlarıda yapıyorum şimdilik iyiyim.
Ananas her gün yiyorum. Ama bu konuda pek işe yaramadı galiba .Ananas dà ise yariyor
Yarın sabah ilk işim bu olacak inşallah. Sağol canm.Kuru Kayısı ılık suyun içine at aç karinla sabahlari iç kayisilarida ye canim
Kayısı sabah hemen deneyeceğim inşallah. Üç litreden fazla su içiyorum ama işe yaramadı. Normalde yarardı. Kayısıdan umutluyum bakalım.Sabah kalkar kalkmaz kuru kayısı 3-4 tane üzerine ılık su büyük bardak. Yemeklerin yanında da kayısı kompostosu yemeye çalış. Çok su iç. Ekmek yada hamur işi fazla tüketme. Yine geçmiyosa duphalac şurup iç
Çok iyi artmış değerin senin bebis geç tutunmus sanırımkizlar 11.gun 22 olan değerim artmış, bugun ikinci tahlil yapildi 14.gunum 62 cikti. asil sevincimi bugün yasadim kızlar. şükür allahima insallah artmaya devam eder. simdide üçüncü testi bekliyorum
Çok iyi artmış değerin cok sevindim
senin bebis geç tutunmus sanırım
tutunmus ya geç olsun güç olmasın
kizlar 11.gun 22 olan değerim artmış, bugun ikinci tahlil yapildi 14.gunum 62 cikti. asil sevincimi bugün yasadim kızlar. şükür allahima insallah artmaya devam eder. simdide üçüncü testi bekliyorum
Çok iyi artmış değerin senin bebis geç tutunmus sanırım
Çok iyi artmış değerin senin bebis geç tutunmus sanırım
Gözün aydın
Ne yaptı ki anlamadım bi görüldü kayboldu biz o kadar merak ettik hiçbir açıklama yapmadım anlamadımsite kurallarına aykırı bisey yapınca bi kac gun yasaklaniyo giremiyo canim. Rumuzun altında uzgun yaziyo ya ondan dedim.
Herkese merhabalar, maşallah hamişleri bol bir topikmis :) allah hepinize yavrularinizi kucağınıza almayı nasip etsin... ben de bugün 3. Tüp bebek hikayemi yazmaya başladım, adana acıbademde volkan hocayla çıktık yola, inşallah sonu bebişli olur.
Alice sen de volkan hocanın hastasısın okuduğum kadarıyla, görünce ben de daldım topige :)
Annene selamlar çünkü kırmızı ruj favorimdir :)
Canımmm hayırlı olsun evet tatlım Volkan Noyan hocamın hastasıyım ilk denememdi inşallah sende ilk denemede hamile kalırsın ben çok memnun kaldım çok ilgili bir merkez opu da ve transferde gülerek karşılıyorlar seni cemile ve esma hanım benim hemşirelerim tatlım senin problem ne bende yumurta çatlamama sorunu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?