2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

CAnim 2.kez baktirmadin mi?bir de en son ne zaman baktirdin?simdi eski mesajlarina baktim, gecen cuma baktirmissin sank 170 cikmis, pazar 340, sali 680 olsa bugun daha anca 1000'lere gelmis olur, cook normal gorulmemesi bence, hic sikma tatli canini...eger cuma degil cmt baktirdiysan daha 1000 bile olmamistir ayricaa

muayene olmaya hiç niyetim yoktu. bu kadın nasıl doktor anlamadım valla. bütün arkadaşlarımın alttan oldu muayenesi onda sıkıntım yok da kadın can sıktı resmen

yok canım tüp bebekteki dr gerek görmedi. o yüzden 2. defa kan vermedim. ben de aynen senin yaptığın gibi hesapladım. 1500 lerde olması gerekir dedi o kafadan. bugün kan ver dedi. ine verdi. ne kan verdim ne de iğneyi yaptırdım. tüp bebek merkezim ne derse onu yapıcam. bi daha da o doktorun kapısından geçmicem

Nası ya sizinkine alttan bakılmadı mı? Bana 10.haftaya kadar vajinal ultrasonla bakıcaz dedi hoca. Zararı olur mu ki

Nası ya sizinkine alttan bakılmadı mı? Bana 10.haftaya kadar vajinal ultrasonla bakıcaz dedi hoca. Zararı olur mu ki
Bakmak istiyorlar ama normalde zarar verebiliyor da deniyor
sonrası kanama yaşayanlar var
ama özellikle kilolu bayanlarda alttan bakılmasi daha kolay ama uygunu bakilmamasi
Niye 10. Haftaya kadar alttan bakıyorlar bende onu anlamadım karından çok rahat görülür ki

Anlamadımki niye öyle yaptı. Bi sonraki gidişimde sorucam ama. Kilolu da diilimki göbekten göremiyceği için öyle baktı diyim. En ufacık bile tehlikesi varsa bakılmaması lazım tabi! Yuh biz aldığımız nefesi bile dikkatli alıcaz nerdeyse onlar ne kadar kaygısız..

Hamile bayanlar baş dönmesi mide bulantısı başlayan var mı?
5+3 bgn benim başım çok dönüyo akşama doğru da bulantı başladı. Daha çok erken ya

Bi çok arkadaşım da gördüm canım o yüzden alttan baktirmam asla acil bişey olmadıkça
Aynen valla ödüm kopuyo resmen içtiğim suya kadar düşünüyorum hiç bir şekilde riske atilmamali

Hamile bayanlar baş dönmesi mide bulantısı başlayan var mı?
5+3 bgn benim başım çok dönüyo akşama doğru da bulantı başladı. Daha çok erken ya
Bende baş dönmesi oluyor kokularà karşı hassasiyet var ama bulantı yok olmasinda
Bide akşamları çok gaz sancisi çekiyorum çok çabuk acikiyorum ben

Kızlar transferden sonra söylemesi ayıp kabız oldum ya o kadar dikkat ettim. Progynex'in yan etkilerinden biri diye yazıyor. Ne yapıcam şimdi, kabız olma diye tembih etmişlerdi.

Kızlar transferden sonra söylemesi ayıp kabız oldum ya o kadar dikkat ettim. Progynex'in yan etkilerinden biri diye yazıyor. Ne yapıcam şimdi, kabız olma diye tembih etmişlerdi.
Kuru Kayısı ılık suyun içine at aç karinla sabahlari iç kayisilarida ye canim

Sabah kalkar kalkmaz kuru kayısı 3-4 tane üzerine ılık su büyük bardak. Yemeklerin yanında da kayısı kompostosu yemeye çalış. Çok su iç. Ekmek yada hamur işi fazla tüketme. Yine geçmiyosa duphalac şurup iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…