- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.741
Annene selamlar çünkü kırmızı ruj favorimdir :)Benim annem bana hamileykende çok bakımlıymış topuklu ayakkabısından vazgeçmemiş bende topuklu manyağıyım 9 ay giyerim kesin annem doğumdan sonra ameliyattan çıkınca saçlarını fonlemiş oje sürdürmüş:)))) kırmızı rujunuda sürdürüp hastaneye gelen misafirlerini ağırlamış:)))
Sende bendensin bebeğim için en iyisi neyse ona zarar vermeyecek neyse onu kullanacağım bugün oje sürerken kokusuna midem bulandı resmen ama süsümden vazgeçmiyciiiiiiim :)
Süsluler sizi tabi ki kendimizi salmiycazBen de ruj delisiyim ruj sürmeden cikamam dışarı her sabah surunce bi tujaf oluyorum icersinde kurşun var fln diyolar ama daynamiyorum bi o konuda ben de vazgecemem :)))
canimmmm.. Nerelerdesin sen ya cok merak ettim.ecrin87 @annemsu @yardm prensess38 @Serpil2630 @Bahar4234 @sefam2016 aslanhome
Cancazlarim napiyorsunuz...
Nasıl siteden yasaklanmış anlamadımcanimmmm.. Nerelerdesin sen ya cok merak ettim.Insallah her sey yolundadir? Simdi de siteden yasaklanmissin noluyo yahu
İnşallah atlatacaksin canım :)Bende pazartesi dayanamayıp kontrole gidecem inşallah kalp atışını duyarım Dua edin inşallah bunuda atlatirim
İnşallah hepimiz duyarizİnşallah atlatacaksin canım :)
Dünyanın en güzel sesini duyacaksın
Bende adet dönemi m olmuştu ama şimdi yok
Ama bu gaz fenaaaa
Gazlı olan varmı benim gibiii
Canim ben transferin 17.gunu gordum keseleri
3.gundubende de çok gaz var
kaçıncı gün embriyosuydu senin
Evet cnm ben cilt yikama urunume baktim glicolic asit vardı o zararli degilmis salislik asit mi ne o cok zararli onun oldugu urunleri kullanmayin diyor...daha arastiricam bunlari :)Süsluler sizi tabi ki kendimizi salmiycaz
ama parapen olan hiç bir şeyi de kullanmamak lazım listeler var nette marka olarak bebislere çok zararli
Benim annem bana hamileykende çok bakımlıymış topuklu ayakkabısından vazgeçmemiş bende topuklu manyağıyım 9 ay giyerim kesin annem doğumdan sonra ameliyattan çıkınca saçlarını fonlemiş oje sürdürmüş:)))) kırmızı rujunuda sürdürüp hastaneye gelen misafirlerini ağırlamış:)))
Aramıza hoşgeldin :)Herkese merhabalar, maşallah hamişleri bol bir topikmis :) allah hepinize yavrularinizi kucağınıza almayı nasip etsin... ben de bugün 3. Tüp bebek hikayemi yazmaya başladım, adana acıbademde volkan hocayla çıktık yola, inşallah sonu bebişli olur.
Alice sen de volkan hocanın hastasısın okuduğum kadarıyla, görünce ben de daldım topige :)
Kesin ben deee, hayatimda kendim kadar suslu birini gormedim ama burada rakiplerim bol sankiBen hastaneye kuaaför ve profesyonel fotografçı çağırırım diyorum eşime
3.gundu
kese görmeye ve kalp atışı için transferin kaçıncı günü gideceksiniz ya da gittiniz kızlar?
Benim transferden sonra 30. Güne denk geliyor kesekese görmeye ve kalp atışı için transferin kaçıncı günü gideceksiniz ya da gittiniz kızlar?
Çok erken bakılmamamış mi alttan mi üsten mi baktıne güzel erkenden görmüşsün. dün kendi doktoruma uğradım gel bi bakalım kese görcez mi dedi. göremeyince dış gebelk veya kimyasal olabilir dedi çok canım sıkıldı
ben soracaktım sen sordun çok yaşa
Çok erken bakılmamamış mi alttan mi üsten mi baktı
üsttense karnın yağlı olup olmaması da görünmeyi zorlastiriyor sanırım
İnsalalh hersey normaldir şimdiden sıkma canını
Ya bu kadar zor bulunan bir bebekte alttan mi bakılır zarar verme ihtimali var bi kere bebeğealttan baktı. 14. gün değerim 172 idi. o zamana kadar keseyi görecek kadar yükseleceğini sanmıyorum ama umutlarımın içine etti kadın. yarın gittiğim merkez kontrol yazmışdı. orada belli olur her şey herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?