2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Annene selamlar çünkü kırmızı ruj favorimdir :)

Sende bendensin bebeğim için en iyisi neyse ona zarar vermeyecek neyse onu kullanacağım bugün oje sürerken kokusuna midem bulandı resmen ama süsümden vazgeçmiyciiiiiiim :)
Ben de ruj delisiyim ruj sürmeden cikamam dışarı her sabah surunce bi tujaf oluyorum icersinde kurşun var fln diyolar ama daynamiyorum bi o konuda ben de vazgecemem :)))
Süsluler sizi tabi ki kendimizi salmiycaz
ama parapen olan hiç bir şeyi de kullanmamak lazım listeler var nette marka olarak bebislere çok zararli

Süsluler sizi tabi ki kendimizi salmiycaz
ama parapen olan hiç bir şeyi de kullanmamak lazım listeler var nette marka olarak bebislere çok zararli
Evet cnm ben cilt yikama urunume baktim glicolic asit vardı o zararli degilmis salislik asit mi ne o cok zararli onun oldugu urunleri kullanmayin diyor...daha arastiricam bunlari :)

Ben hastaneye kuaaför ve profesyonel fotografçı çağırırım diyorum eşime

Aramıza hoşgeldin :)

ne güzel erkenden görmüşsün. dün kendi doktoruma uğradım gel bi bakalım kese görcez mi dedi. göremeyince dış gebelk veya kimyasal olabilir dedi çok canım sıkıldı

kese görmeye ve kalp atışı için transferin kaçıncı günü gideceksiniz ya da gittiniz kızlar?

ben soracaktım sen sordun çok yaşa

Çok erken bakılmamamış mi alttan mi üsten mi baktı
üsttense karnın yağlı olup olmaması da görünmeyi zorlastiriyor sanırım
İnsalalh hersey normaldir şimdiden sıkma canını

Çok erken bakılmamamış mi alttan mi üsten mi baktı
üsttense karnın yağlı olup olmaması da görünmeyi zorlastiriyor sanırım
İnsalalh hersey normaldir şimdiden sıkma canını

alttan baktı. 14. gün değerim 172 idi. o zamana kadar keseyi görecek kadar yükseleceğini sanmıyorum ama umutlarımın içine etti kadın. yarın gittiğim merkez kontrol yazmışdı. orada belli olur her şey herhalde

Ya bu kadar zor bulunan bir bebekte alttan mi bakılır zarar verme ihtimali var bi kere bebeğe
172 de ne kesesi görmeyi bekliyor o değerle bi kere en az 1000 ustu olmasi lazim kese icin
artı kimyasal gebelik 100 den fazla değere çıkmazmis
Sen sıkma canini allah neyi nasip ettiyse onu yasiycaz hepimiz herseye kabul ama bunun için erkenden stres yapma olayın mantığı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…