2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Rahatlattın beni sağol canım
Canım opudan sonra bende kabız oldum 5 gün hiç çıkamadım fitil kullandım çok az cikabildim yemedigim kuru kayısı incir zeytinyağ,kavun v.s. kalmadı tık yoktu şurup kullandım fayda olmadı sonunda lavman yaptım o biraz rahatlattı hala 3 güne bir kendi kendime çok az çıkıyorum çok sıkıntılı bir şey diyeceğim şu ki hafife alma hemen çözüme odaklan doktorun ile konuş gerekirse lavman yap hamilelerde yapıyor.

Canım, yoğurtla ve ayranla aram çok iyi :)) sadece süt'e tepki veriyor benim vücut kolitim de var benim maalesef.Ama süt olayını çözücem bir şekilde.

Öykü, belirtiler bebek habercisi değil daha öncede söylemiştim.Benim doktorum %70 embriyo, %30 annenin morali demişti ona göre...

Teste takılmayın okuyun topikleri birçok kişi var testte negatif görüp hamile olan.Umarım hamilesinizdir.

evet haklısın canım ihmal etmemek lazım.

Hala adet olcakmışım gibi ağrım var adet donemimdeyim ondanmı acaba?

Bol su için kabızlığa iyi geliyor

Benimde sabahları karnım ağrıyor, sonra bi akıntı oluyor panikle tuvalete koşuyorum kanama mı başladı diye bakıyorum jelin kalıntıları :)) ne olacak bu halimiz böyle :)))

çok haklısın canım, eşim de öyle diyor, neden olmasın ki... olacak hatta şu an oluyor inşallah

Kızlar pozitif olun sıkıntı yapmayın benim hiç belirtim yoktu hadi kızlar bu topik te üzüntü ye yer yok hadi yine hamis haberleri alalım bu arda hayırlı cumalar herkes birbiri için dua etsin
doğru söylüyorsun esmacım, sıradan vereceğiz inşallah haberleri. birbirimize dua edelim kesinlikle ismen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…