- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.841
Canım opudan sonra bende kabız oldum 5 gün hiç çıkamadım fitil kullandım çok az cikabildim yemedigim kuru kayısı incir zeytinyağ,kavun v.s. kalmadı tık yoktu şurup kullandım fayda olmadı sonunda lavman yaptım o biraz rahatlattı hala 3 güne bir kendi kendime çok az çıkıyorum çok sıkıntılı bir şey diyeceğim şu ki hafife alma hemen çözüme odaklan doktorun ile konuş gerekirse lavman yap hamilelerde yapıyor.Rahatlattın beni sağol canım
Esmacim , bulantı için taze zencefil dene bir parça kesip cigniyorsun hem bebeğe yararli hem de ıyu geliyor. Hamile bi arkadaşım dan öğrenmiştim
Bu arada yazı çok guzelmis çok beğendim.
Sütte de organik süt içiyorum ben yoğurdumu da kendim yapıyorum allahà şükür bulabiliyorum burada rahatlıkla
Zuzu en azından yoğurt yemeyi dene annede ilerde kemik erimesi bile olabilir mis yeterli kalsiyum alinmazsa bebegin kemikleri için zaten gerekli
Aaa çok ayıp stres yok :)) yarın çok güzel haberler vericeksin bize hiç yanılmadık özellikle çok stres yapanlarda :)))))Bugün bnm 10.günüm yarın sabah test günü var hiçbi belirtim yok sadece kasık agrım var aZcık çok stresliyim
Öykü, belirtiler bebek habercisi değil daha öncede söylemiştim.Benim doktorum %70 embriyo, %30 annenin morali demişti ona göre...Kızlar günaydın, test günü yaklaştıkça sinirlerim alt üst olmaya başladı. İğnelerden zaten canım çok yanıyor, topallayarak yürüyorum. Bir de test günü yaklaştıkça iyice psikolojim gitti. Sabah oturdum ağladım. Bi çok pozitif hissediyorum, bi korku duyuyorum. Gerçi benden başka herkes olacak, pozitif diye düşünüyor.
Ayy Zuzucum cnm çok sagol moral oldun inşallah yarın ben de sizler gibi hayırlı haberlerle gelirim:)Aaa çok ayıp stres yok :)) yarın çok güzel haberler vericeksin bize hiç yanılmadık özellikle çok stres yapanlarda :)))))
Teste takılmayın okuyun topikleri birçok kişi var testte negatif görüp hamile olan.Umarım hamilesinizdir.günaydın kızlar yine dayanamadım test yaptım evde çift çizgiyi bırak hayaleti bile yok test gününe 3 gün var adetimde tam o gün.eltim adetine iki gün kala yapmış onun tam çift çizgi daha bir aydır evli.psikolojim benimde çok bozuk belirtid yok
Heyacanla bekliyoruz ))Ayy Zuzucum cnm çok sagol moral oldun inşallah yarın ben de sizler gibi hayırlı haberlerle gelirim:)
tamam hemen içiyorum, sağol canımAç kara zeytinyağı iç canım beni bir tek o pakladi. Bir de acı yediğimde benim Afedersiniz ne var ne yok söküp atıyor :))
5.gün embriyosu, o güne kadar gelmiş bırakmaz annesini :)))Cnm insanın elinde değil ki hakkımıda hayırlısı neyse o olsun 5.gün emnriyosu bnmki bugğn 10.günüm sürekli karnım kasıklarım agrıyo adet olacakmışım gibi allah sabır versin
evet haklısın arkadaşım. olumsuza kulaklarımı tıkamalıyımÖykü, belirtiler bebek habercisi değil daha öncede söylemiştim.Benim doktorum %70 embriyo, %30 annenin morali demişti ona göre...
evet haklısın canım ihmal etmemek lazım.Canım opudan sonra bende kabız oldum 5 gün hiç çıkamadım fitil kullandım çok az cikabildim yemedigim kuru kayısı incir zeytinyağ,kavun v.s. kalmadı tık yoktu şurup kullandım fayda olmadı sonunda lavman yaptım o biraz rahatlattı hala 3 güne bir kendi kendime çok az çıkıyorum çok sıkıntılı bir şey diyeceğim şu ki hafife alma hemen çözüme odaklan doktorun ile konuş gerekirse lavman yap hamilelerde yapıyor.
Hala adet olcakmışım gibi ağrım var adet donemimdeyim ondanmı acaba?
Bol su için kabızlığa iyi geliyor
çok haklısın canım, eşim de öyle diyor, neden olmasın ki... olacak hatta şu an oluyor inşallahNazom ve öykü elif test günü yaklaştıkça hep aynı şeyi hissettik
Stres merak korku ama test gününe kadar su anın tadını çıkarın içi nizde bebekleriniz var şımartın kendinizi
olayın yüzde 80i pozitif düşünce
Neden pozitif olmasın ki bi kere sonuç
olumlu düşünün
Belirtilere hiç takılmayın belirti yasayan kadar yaşamayan da var hamile olup da
doğru söylüyorsun esmacım, sıradan vereceğiz inşallah haberleri. birbirimize dua edelim kesinlikle ismen.Kızlar pozitif olun sıkıntı yapmayın benim hiç belirtim yoktu hadi kızlar bu topik te üzüntü ye yer yok hadi yine hamis haberleri alalım bu arda hayırlı cumalar herkes birbiri için dua etsin
Benimde sabahları karnım ağrıyor, sonra bi akıntı oluyor panikle tuvalete koşuyorum kanama mı başladı diye bakıyorum jelin kalıntıları :)) ne olacak bu halimiz böyle :)))
Selam kızlar, bgn saat 13.00 te transferim olacak. 1 sağlam yumurtam kaldı, o da 7 Hücreliymiş,iyimi kötümü hiç bilmiyorum, çok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?