- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.881
Kiz benim bir de reglde olan kramplarim oluyor ara ara ki, hic bu kadar yogun da olmazdi, her seferinde korkup tuvalete kosuyorum. Butun gun tuvalette beklesem rahatlicam yani
Hepimiz hamile olmusuz tamYaaa ne endişeli bi topik olmuşuz biz !
Rahat olun gençler. Uğurlu burası uğurlu
Yanlız çok başım ağrıyo başım dönüyo ve midem de bi garip herşeyden tiksinmeye başladım. Mutfağa bile girmek istemiyorum
Cnm 1.sayfaya bak orada hepimizin bilgileri yazıyorKizlar hep okuyorum diyorum ya sizleri, merak ettim acaba tup bebek yaptirma sebepleriniz nelerdi? Benim esim azospermi yani hic hücre yok. Bizim durumumuzda olan var mıydı aranizda ya da ağır sperm sorunları olan?
Yanıdayız merak etme. Beraber geçiriyoruz destek oluyoruz birbirimize.İnşallah cnm. Ben hep dondurulcak diye beklerken bir anda tel gelince ve 7 hücreli olunca çok umutlu değilim ama tabi herşey Yaradan dan. Ol derse olur. Ama ağlamamı durduramıyorum. Dualarınızı esirgemeyin, çok yorucu bir süreç
Resmen manyak oldukKiz benim bir de reglde olan kramplarim oluyor ara ara ki, hic bu kadar yogun da olmazdi, her seferinde korkup tuvalete kosuyorum. Butun gun tuvalette beklesem rahatlicam yani
uyduruk testlerden yaptım adetime 3 gün var belki çıkar dedim.umut dünyası işte :)Uyduruk test mi, predictor early mi canim?
en güzelini yapıyorsun canım. Ben de açık süt ve ev yoğurdu dışında tüketmiyorum. Zaten zeytinyağı tereyağı gibi doğal yağlardan zarar gelmez. Light gıdalardan uzak durun kızlar.Esmacim , bulantı için taze zencefil dene bir parça kesip cigniyorsun hem bebeğe yararli hem de ıyu geliyor. Hamile bi arkadaşım dan öğrenmiştim
Bu arada yazı çok guzelmis çok beğendim.
Sütte de organik süt içiyorum ben yoğurdumu da kendim yapıyorum allahà şükür bulabiliyorum burada rahatlıkla
Zuzu en azından yoğurt yemeyi dene annede ilerde kemik erimesi bile olabilir mis yeterli kalsiyum alinmazsa bebegin kemikleri için zaten gerekli
canım hiç üzülme. Arkadaşım 2 gün embriyosu transfer oldu 4 hücreli. Ve birçok merkezde 2. Gün embriyosu transfer bile edilmez kalitesiz ve tutma ihtimali düşük olduğundan. Ama arkadasin tuttu. Ayrıntılara takılma Allah ol derse olur gerisi hikaye..İnşallah cnm. Ben hep dondurulcak diye beklerken bir anda tel gelince ve 7 hücreli olunca çok umutlu değilim ama tabi herşey Yaradan dan. Ol derse olur. Ama ağlamamı durduramıyorum. Dualarınızı esirgemeyin, çok yorucu bir süreç
bn yiyorum cnm sorun olmaz. Rahat olSlm kızlar..Ben henüz beklemedeyim sonucum belli olmamasına rağmen yani ortada bişey yok,ama hani şu yeşil yeşil küçücük acı biber turşusu olur ya işte onlardan yiyesim geliyor hatta abartıp kahvaltıda bile yiyiyorum..Zararı olmaz inşallah...
Uyduruk testleri boşver canım sıkma canını benim degerim 1700lerdeyken o Uyduruk testte silik çıktı.uyduruk testlerden yaptım adetime 3 gün var belki çıkar dedim.umut dünyası işte :)
İlk denemenizde dediğine göre mikro çiple gebelik oluşmadı sanırımBizim ilk denememizde uygulanmıştı mikroçip
Havuz yasak da denizden emin misin minnosum? Ben bayramda tatile gitcem ya olmaz denize girmedenn? Kimse sordu mu dra canlar?Deniz, havuz yasak herşey yasak ben tatile gidicektim pişiyorum buralarda
Aynen canim erken yapiosan hassas test al mutlakaaa, uyduruklari gecUyduruk testleri boşver canım sıkma canını benim degerim 1700lerdeyken o Uyduruk testte silik çıktı.
Insallah canim bu hamilelik hepimizi panik yapti her an bi korku bi merak...sanirim tedaviyle oldugu icin cevremde dikkat ediyorum dogal yolla kalanlar ne rahat yasiyolar..yedigim en ufak seyi bebeğimi dusunerek yiyiyorum resmen cilt bakim ürünlerimi internetten arastirip kullanip kullanmayancağima baktim...zor olunca bu kadar kıymetli oluyor işte :))
Havuz yasak da denizden emin misin minnosum? Ben bayramda tatile gitcem ya olmaz denize girmedenn? Kimse sordu mu dra canlar?
Küçük cam gibi küçük bi şeyin içine spermleri enjekte ediyolar. Küçük delikten büyük deliğe ulaşanlatı seçiyolarmış. İlk denemede kullandık ama olmadı. 2. De kullanmadıkİlk denemenizde dediğine göre mikro çiple gebelik oluşmadı sanırımSiz nerede yaptırdınız, mikro çip tecrübelerinden bahsedersen sevinirim.
Canım bayramda bende gidiyorum tatile.Kese görünene kadar gitme risk olur dediler.O gün muayeneden sonra söyliceklermiş.Havuz yasak da denizden emin misin minnosum? Ben bayramda tatile gitcem ya olmaz denize girmedenn? Kimse sordu mu dra canlar?
Yaaa koca yazımı mahvettiler benim yaaaaben hep girdim dr deniz havuz istediğini yap dedi dr.tabi enfeksiyon durumun ve kanaman yoksa cnm
Eve geldim dinleniyorum biraz daha içim rahatladıMerhaba canım benim ki 6 hucreli iki embriyo koydular
2 tane daha 6 hucreli vardı ama onları da dondurmadilar
Önemli olan senin karnında bölünmeye devam etmesi anne karnı embriyolari oluşturulduğu yerden daha sağlıklı içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?