2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kiz benim bir de reglde olan kramplarim oluyor ara ara ki, hic bu kadar yogun da olmazdi, her seferinde korkup tuvalete kosuyorum. Butun gun tuvalette beklesem rahatlicam yani
Hepimiz hamile olmusuz tam
Hepsi normal kızlar
Bebisler büyüyor allahın izniyle
9 ay rahat yok daha
Adet ağrısı gibi olması gerçekten korkutuyor insanı akıntı da olunca ama hepimizde var araştırdım ben çok çok normaliz rahat olun

herkese hayırlı cumalar kızlar...bol bol dua edin. güzel düşünün güzel olsun..belirtilere takılmayın lütfen.bedenimiz beynimiz bize oyun oynuyor inan ki ben bunu çok yaşadım. şimdiye kadar yaşadığım hiçbir şeyi belirti olarak görmedim..ama bundan sonra görürüm heralde. bebeğim yer arıyor derim artık

Yanıdayız merak etme. Beraber geçiriyoruz destek oluyoruz birbirimize.

en güzelini yapıyorsun canım. Ben de açık süt ve ev yoğurdu dışında tüketmiyorum. Zaten zeytinyağı tereyağı gibi doğal yağlardan zarar gelmez. Light gıdalardan uzak durun kızlar.

canım hiç üzülme. Arkadaşım 2 gün embriyosu transfer oldu 4 hücreli. Ve birçok merkezde 2. Gün embriyosu transfer bile edilmez kalitesiz ve tutma ihtimali düşük olduğundan. Ama arkadasin tuttu. Ayrıntılara takılma Allah ol derse olur gerisi hikaye..

bn yiyorum cnm sorun olmaz. Rahat ol

canım hayırlı olsun :)) çok sevindimmmm. ruj zararlı mıymış? ben hergün sürdüm valla

İlk denemenizde dediğine göre mikro çiple gebelik oluşmadı sanırım Siz nerede yaptırdınız, mikro çip tecrübelerinden bahsedersen sevinirim.
Küçük cam gibi küçük bi şeyin içine spermleri enjekte ediyolar. Küçük delikten büyük deliğe ulaşanlatı seçiyolarmış. İlk denemede kullandık ama olmadı. 2. De kullanmadık

Eve geldim dinleniyorum biraz daha içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…