2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ah canım üzülme, bu tutacak ki dondurulmasına gerek görmedi Rabbim, kaç hücreli olduğuna takılma. Tutamayacak bir kalitede olsa transferin niye yapılsın. Ben de dondurulmuş olacak diye bekliordum hem altı tane beşinci güne gelebildi ama dondurulup çözülünce kaliteleri iyi olmaz dedi ve dondurmadı doktor. Demekki tutacakki gerek kalmadı diyorum. Allah sabrın karşılığını verir merak etme. Gerçekten yorucu bir süreç ama sonucuna her türlü değer.

Kızlar transferim in 4.gunundeyim. doktor e2 testi istedi.e2 değeri kaç olursa iyidir bilen varmı. Buarada oykuelif aynı gün sonuç alacağız. Insallah o gün ikimizde buradan güzel haberler verecez.@nazom_k senden de güzel haberi yarın bekliyoruz canım. Hayırlısı olsun herkes için. .

Ben çok yedim hala da yiyorum :)
Hatta yeşil biber de yiyorum yetmiyo
Biraz midemiz hassaslasiyor zaten çok mide eksimesi oluyor o yüzden azalttim şimdi tutuyorum kendimi

Bekleyen arkadaşlarım insalalh olumlu olcak hersey sizde teker teker güzel haberler verceksin iz
İdrarda herkesin çıkmıyor bazılarının geç idrara karışır mis hcg o yüzden o teste hiç bakmayın
Hala adet ağrısı gibi ağrı var akıntı da geliyor nasıl korkuyorum sürekli Lavabo da kontrol etmeye gidiyorum
Yani kasik ve karin ağrısı kötü bişey değil
Bebek yerleşmek için rahimde yer acarmis
Adet dongulerinde karnı ağrıyan hamileler varmış 9 ay boyunca
Birde 3. Ay sonu biraz daha ağrı yaparmıs plesenta buyurmuş çünkü

Uyduruk test mi, predictor early mi canim?

Selam kızlar, bgn saat 13.00 te transferim olacak. 1 sağlam yumurtam kaldı, o da 7 Hücreliymiş,iyimi kötümü hiç bilmiyorum, çok endişeliyim
Merhaba canım benim ki 6 hucreli iki embriyo koydular
2 tane daha 6 hucreli vardı ama onları da dondurmadilar
Önemli olan senin karnında bölünmeye devam etmesi anne karnı embriyolari oluşturulduğu yerden daha sağlıklı içini ferah tut

Benimde sabahları karnım ağrıyor, sonra bi akıntı oluyor panikle tuvalete koşuyorum kanama mı başladı diye bakıyorum jelin kalıntıları :)) ne olacak bu halimiz böyle :)))
Kiz benim bir de reglde olan kramplarim oluyor ara ara ki, hic bu kadar yogun da olmazdi, her seferinde korkup tuvalete kosuyorum. Butun gun tuvalette beklesem rahatlicam yani

Yaaa ne endişeli bi topik olmuşuz biz !
Rahat olun gençler. Uğurlu burası uğurlu
Yanlız çok başım ağrıyo başım dönüyo ve midem de bi garip herşeyden tiksinmeye başladım. Mutfağa bile girmek istemiyorum

Polyannacım çok tşkkr ederim inşallahh güzel hbr alırız bugün bana nasıl geçecek bilmiyorum

e2 yi bilmiyormu kimsebenim yumosum 20in ustunde gorunuo.1879 cikti e2.toplama buyuk ihtimalle carsamba olacak.yalniz ohss riski oldugundan ovitrelle yerine baska igne yapilacak.dozum da dustu 150ye

Kizlar hep okuyorum diyorum ya sizleri, merak ettim acaba tup bebek yaptirma sebepleriniz nelerdi? Benim esim azospermi yani hic hücre yok. Bizim durumumuzda olan var mıydı aranizda ya da ağır sperm sorunları olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…