- 11 Ocak 2015
- 735
- 626
- 103
- 39
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.861
Yaa ben de öyle düşünüyorum tutmasa regl olurdum herhaldeHemde
5.gün embriyosu, o güne kadar gelmiş bırakmaz annesini :)))
Ah canım üzülme, bu tutacak ki dondurulmasına gerek görmedi Rabbim, kaç hücreli olduğuna takılma. Tutamayacak bir kalitede olsa transferin niye yapılsın. Ben de dondurulmuş olacak diye bekliordum hem altı tane beşinci güne gelebildi ama dondurulup çözülünce kaliteleri iyi olmaz dedi ve dondurmadı doktor. Demekki tutacakki gerek kalmadı diyorum. Allah sabrın karşılığını verir merak etme. Gerçekten yorucu bir süreç ama sonucuna her türlü değer.İnşallah cnm. Ben hep dondurulcak diye beklerken bir anda tel gelince ve 7 hücreli olunca çok umutlu değilim ama tabi herşey Yaradan dan. Ol derse olur. Ama ağlamamı durduramıyorum. Dualarınızı esirgemeyin, çok yorucu bir süreç
regl erken mi olunuyor tüp bebekte canım?Yaa ben de öyle düşünüyorum tutmasa regl olurdum herhaldeinşallah çok üzüntülü günler geçirdim ondan dolayı bu tedirginliğim
Ben çok yedim hala da yiyorum :)Slm kızlar..Ben henüz beklemedeyim sonucum belli olmamasına rağmen yani ortada bişey yok,ama hani şu yeşil yeşil küçücük acı biber turşusu olur ya işte onlardan yiyesim geliyor hatta abartıp kahvaltıda bile yiyiyorum..Zararı olmaz inşallah...
Uyduruk test mi, predictor early mi canim?günaydın kızlar yine dayanamadım test yaptım evde çift çizgiyi bırak hayaleti bile yok test gününe 3 gün var adetimde tam o gün.eltim adetine iki gün kala yapmış onun tam çift çizgi daha bir aydır evli.psikolojim benimde çok bozuk belirtid yok
Canim benim dualarim seninle, kac gundur direndi bak, insallah saglikla tutunacak sana minik bebisinSelam kızlar, bgn saat 13.00 te transferim olacak. 1 sağlam yumurtam kaldı, o da 7 Hücreliymiş,iyimi kötümü hiç bilmiyorum, çok endişeliyim
Merhaba canım benim ki 6 hucreli iki embriyo koydularSelam kızlar, bgn saat 13.00 te transferim olacak. 1 sağlam yumurtam kaldı, o da 7 Hücreliymiş,iyimi kötümü hiç bilmiyorum, çok endişeliyim
Kiz benim bir de reglde olan kramplarim oluyor ara ara ki, hic bu kadar yogun da olmazdi, her seferinde korkup tuvalete kosuyorum. Butun gun tuvalette beklesem rahatlicam yaniBenimde sabahları karnım ağrıyor, sonra bi akıntı oluyor panikle tuvalete koşuyorum kanama mı başladı diye bakıyorum jelin kalıntıları :)) ne olacak bu halimiz böyle :)))
Yok cnm normalde bugğn yarın regl tarihim onun için dedimregl erken mi olunuyor tüp bebekte canım?
Polyannacım çok tşkkr ederim inşallahh güzel hbr alırız bugün bana nasıl geçecek bilmiyorumKızlar transferim in 4.gunundeyim. doktor e2 testi istedi.e2 değeri kaç olursa iyidir bilen varmı. Buaradaoykuelif aynı gün sonuç alacağız. Insallah o gün ikimizde buradan güzel haberler verecez.@nazom_k senden de güzel haberi yarın bekliyoruz canım. Hayırlısı olsun herkes için. .
Canim gözün aydin kat kat artacak insaAllah bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?