2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Zaten uc tane olmasi lazim icinde bunyen saglamsa sorun olmaz hepimiz kullandik sanirim o antibiyotigi.Amin canim insaAllah

Canııım Allah razı olsun duan için bizde dua ediyoruz isteyen herkes için inşallah tatlım bizim bebişlere bir sürü kardeş gelir burada

Oyyy maşallah bayram şekeri oldu bu güzel gün sana:)

canim arayi sorsan eleviti bana da verdiler ama ben decavit aldim ayni ilac ama daha guvenilir

Canım aramaya çekiniyorum doktorumu bu arada ses olarak dinledik kalp atışını eşimle benim gozlerimiz doldu rabbim herkese nasip etsin inşallah

Gozun aydin canim duydunmu yoksa ekrandami izledin benim gb:) afiyet sifa olsun :) sut icemiyorum cogu seyden tiskindim birde cok gerginim
Sütten bende tiksiniyodum cnm ama ısıtıp içine 1 çay kaşığı bal koyuyorum o zmn içebiliyorum. Sende dene istersen belki işe yarar

Arkadaşlar bişey dikkat ettim ultrason kağıdında
CRL 0.95 cm
GA 7w 0d
EDD 10.05.2016 yazıyor bu tahmini doğum tarihini acaba?

Hayır cnm. Benim de sormak hiç aklıma gelmedi

Heyecandan önemli soruları sormayı unutuyoruz...
Ben doktoruma hocam ben süsüme düşkünüm saçlarımı ne zaman boyatabilirim diye sordum sen böylede güzelsin dedi boyatma dedi
Bu arada eşimde ilişkiyi sordu doktorum ilk 3ay yasak dedi

Mevlanurr yarin senin icin buyuk gun :) bana ise gunler hic gecmiyo korkuyorumda kalp atisini bende bi duysaydim kizlar icim rahat etcekti
Aynen canım yaa nasıl heyecanlıyım anlatamam. .kalp atışını duyu ca gönül rahatlığıyla bekleriz artık. .
Canim bende günde yarım coraspin kullaniyorum doktorum ben bırak diyene kadar devam dedi. .sorun yoktur..Bu arada sormanız gereken sorular varsa yarın sorayım :)

Yaaa hiç mi boyatma dedi :/ ya ben 4.ayımı bekliyodum izin verir belki diye. Sarı benim saçlarım balyajlı boyalı valla bizim bi orta yolu bulmamız lazım

Ya ben hep unutuyorum utrasyon kağıdını istemeye eşimde yanımda oda unutuyor doktorda vermiyor bu sefer isteyecem çok güzel bir duygu hamilelik esim hemen doğsun diyor çok sabırsız rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin bebislerimı Zi sağ salim dogsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…