- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
- 163
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #10.201
Zaten uc tane olmasi lazim icinde bunyen saglamsa sorun olmaz hepimiz kullandik sanirim o antibiyotigi.Amin canim insaAllahAnladım canım dogru diyosunben en çok şu antibiyotikten çok korkmuştum ama anladım ki hiç birinizde diğer yerde yazılanlar gibi problem olmamış çok şükür. İçim rahatladı sizlerden de kullananları duyunca, çok teşekkürler cnm sana da çok geçmiş olsun umarım sağlıkla kucağına alırsın sevgiler
Cnm öncelikle haberine çok sevindim Allah ailenize bağışlasın inşallah, mesajını okuyunca sen dr a gitmeden senin için dua etmiştim çok şükür mutlu haberlerle geldin :) verdiğin bilgiler için çok teşekkürler arkanızdan geliyorum bakalım inşallah bebişlerinize arkadaş getiricem :) Allah hepinizden razı olsun tecrübelerinizi sabırla paylaşıyosunuz :)
Oyyy maşallah bayram şekeri oldu bu güzel gün sana:)Canım öncelikle geçmiş olsun
Tetradox bende kullandım transferden sonra kutu bitince kes demişdi hemşirem.
Estrofemi de transferden sonra kullanmaya başladım ve dün kestim.
Progestan iğne kullanıyordum onuda transferden sonra kullanmaya başladım 11 eylülde kestim.
Crinone jel bunuda hemşirem progestan ampul iğneyi kesince crinone jele başlıycaksın dedi sabah akşamdı bugünden itibaren günde 1 e düştü...
Doktordan geldim kızlar miniğimin kalbi pıt pıt atıyordu rabbim herkese nasip etsin sorunsuz bir şekilde kucağımıza da alalım inşallah...7 haftalık dedi doktor karından baktı ...şimdi bebeğim annesini üzmediği için süt ve bisküvi keyfi yapıyoruz :) 12 ekimde tekrar kontrole çağırdı...
canim arayi sorsan eleviti bana da verdiler ama ben decavit aldim ayni ilac ama daha guvenilir
Oyyy maşallah bayram şekeri oldu bu güzel gün sana:)
Sütten bende tiksiniyodum cnm ama ısıtıp içine 1 çay kaşığı bal koyuyorum o zmn içebiliyorum. Sende dene istersen belki işe yararGozun aydin canim duydunmu yoksa ekrandami izledin benim gb:) afiyet sifa olsun :) sut icemiyorum cogu seyden tiskindim birde cok gerginim
Ben kendiminkini inceledim de şimdi yazmıyo bendekindeKızlar doktorun verdiği ultrason çıktısında kalp atışı hızı yazarmı bebeğin ?
Kızlar doktorun verdiği ultrason çıktısında kalp atışı hızı yazarmı bebeğin ?
Ben kendiminkini inceledim de şimdi yazmıyo bendekinde
HZ diye biyer varsa o kalp atisi diye biliyorum canim. Ama benm gecen haftaki utrason kagidimda bile yoktu.hayirli olsun bu arada. Darisi cinsiyetlere ins.
Hayır cnm. Benim de sormak hiç aklıma gelmediPeki soyledimi doktorun canım?
Hayır cnm. Benim de sormak hiç aklıma gelmedi
Aynen canım yaa nasıl heyecanlıyım anlatamam. .kalp atışını duyu ca gönül rahatlığıyla bekleriz artık. .Mevlanurr yarin senin icin buyuk gun :) bana ise gunler hic gecmiyokorkuyorumda kalp atisini bende bi duysaydim kizlar icim rahat etcekti
Canim bende günde yarım coraspin kullaniyorum doktorum ben bırak diyene kadar devam dedi. .sorun yoktur..Bu arada sormanız gereken sorular varsa yarın sorayım :)@dmthly gozun aydın canım...
Ya kızlar kadın doğum doktoruma crinone jeli folbiolu kullandığımı söyledim ama coraspini söylemeyi unuttum birde bu doktorum bana elovit mi ne öyle bir multivitamin verdi.coraspini sormayı unuttum bişey olmaz dimi
Arkadaşlar bişey dikkat ettim ultrason kağıdında
CRL 0.95 cm
GA 7w 0d
EDD 10.05.2016 yazıyor bu tahmini doğum tarihini acaba?
Evet canim.benim bildigim kadariyla o olmali. Bi yerde oyle okudugumu hatirliyorum cunku.WMF 190 Hz diyo omu acaba?
Böyle biley buldum cnm bi incele istersenArkadaşlar bişey dikkat ettim ultrason kağıdında
CRL 0.95 cm
GA 7w 0d
EDD 10.05.2016 yazıyor bu tahmini doğum tarihini acaba?
Yaaa hiç mi boyatma dedi :/ ya ben 4.ayımı bekliyodum izin verir belki diye. Sarı benim saçlarım balyajlı boyalı valla bizim bi orta yolu bulmamız lazımHeyecandan önemli soruları sormayı unutuyoruz...
Ben doktoruma hocam ben süsüme düşkünüm saçlarımı ne zaman boyatabilirim diye sordum sen böylede güzelsin dedi boyatma dedi
Bu arada eşimde ilişkiyi sordudoktorum ilk 3ay yasak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?