- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #10.161
Isirdim :) totomuda kaşıdımMaşallah de. Dilini ısır:))
hahah çok iyiymişCinsiyet ogrenmeden bakasim bile gelmiyor canimm .ama esime dalga gecip duruyorum. Falancada puset var falancada araba. Birerde biz aliriz fakan diyip guluyorum saskinlgimdan
Kucuk kardesim uni.ye basladi bu yil. 8 9bin yurda yatirdilar.8+8 anaammmm battik biz diyo. Bizim bebeler dogdularda uni.ye bile basladilar simdiden
Bir aya kadar ogrenirim tahmin ediyorum canim ben bakalim nolcak
Bende normalde kapı çalsa gece yarısı kalkamam ama tetikte uyuyorum resmen. Saat kurmuşum gibi 2 saatte 1 ayaktayımCanim hayatim boyunca gece lavaboya kalktgimi hatirlamam :) deliksiz uyurum genelde su an da oyleyim cok şükür gece uyanmiyorum ama sabah kalkar kalkmaz kosmam gerekiyor tuvalete :)beni b7 bulantilar korkutuyor bakalim artik :)
Dualarım seninle canım, mutlu ol iyi düşün hayaller kur umarım herşey yolundadır ve sağlıkla kucağına alırsınCevaplarınız için saolun benim için dua edin kızlar yarım saat sonra evden çıkıcam inşallah bebeğim iyidir
Şimdi sen söyleyince bende inceledim. Eğer ikizlerle 1000 kilo olmazsam bende gönderebilirim:))Kızlar bu arada instsgramda hamileanneler diye bi sayfayi takip ediyorum ben foto atiyolar karnim cikinca ben de yollamayi düşünüyorum bi heveslendim :)))
Canim hem sana hem arkadaslara sorayim ben kitap ariyorum hamilelikle ilgili bi tane buldum nette "bebegimi beklerken beni ne bekler" adı almayi düşünüyorum bilen vari ya da tavsiyeniz?Şimdi sen söyleyince bende inceledim. Eğer ikizlerle 1000 kilo olmazsam bende gönderebilirim:))
Canım hepsi hakkımda bilgim yok ama crinone jel bi nevi progesteron yani bebeğin tutunması için gerekli hormon. Dolayısıyla transferden önce başlaman embriyonun tutunması için. Yanlız bana transfer sabahı yapmadan gel dediler (sabah akşamdı benimki)Kızlar selam siz benden daha tecrübelisiniz nolur yardım edinbirkaç şey soracaktım
Biraz önce opudan geldim, dr bana
-tetradox (aranızda kullanan oldu mu ??? allahım forumlarda okudum ilaca lanet yağdıranlar bile olmuş ???)
-crinone jel (bunu trandfer öncesi vermesi normal mı ? merak ettim)
-Prednol (bu da kortizonlu hapmış )
-Progestan (tok karnına yazmış hemşire, ama tüm forumlarda vajinal diyor? vajinal yolla alınan hapı ağızdan mı alıcam? bu ilacı agız yoluyla kullananınız oldu mu ?)
-estrofem (sanırım buda rahim kalınlığı için değil mi ?)
Kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim cmt gunu de insallah transfer olucak sizler benden çok çok tecrübelisiniz ilaçları görünce, bazıları hakkında da fena şeyler okuyunca sizden de bilgi almak istedim.
Şimdiden çok teşekkürler ay iyi ki bura var
Bende istiyorum aslında cnm. Eğer alan varsa kızlar bize yardımcı olsunlar ne almışlar memnun kalmışlar mı? Bana hastaneden hamilelik dönemi ile ilgili bi kitap verdi hocam. Bebeğin hamilelik sürecinde gün gün gelişimini anlatan ama yüzeysel biraz.Canim hem sana hem arkadaslara sorayim ben kitap ariyorum hamilelikle ilgili bi tane buldum nette "bebegimi beklerken beni ne bekler" adı almayi düşünüyorum bilen vari ya da tavsiyeniz?
Amin tatlım. .Ben elimde kalan ilaçları forumdan bir arkadasa gönderdim umarım yardimci olacak arkadaşlar vardır. .elimde transfer sonrası kullanılacak yarım kutu estrofem ve 5 adet kullanilmis prednol var sadeceMerhaba hanımlar,
Hamile olan arkadaşlarıma Allah tamamına erdirsin olmayanlara ise inşallah bir dahaki seferde pozitif almayı nasip etsin.
Bende Allah kısmet ederse Ekim ayının başında tüp bebeğe başlıyorum. Sizden ricam hamile olan arkadaşlarım tedavi sonunda kalan ilaçlarınız var ise talibim. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattın gerçekten içim ferahladı doğru yoldayım o zaman cnm bnmCanım hepsi hakkımda bilgim yok ama crinone jel bi nevi progesteron yani bebeğin tutunması için gerekli hormon. Dolayısıyla transferden önce başlaman embriyonun tutunması için. Yanlız bana transfer sabahı yapmadan gel dediler (sabah akşamdı benimki)
Progestanın bildiğim kadarıyla normal hapı, fitili ve iğnesi var. Sana yazdığı şey normal hapı olmasın? Yanlış bilgi vermek istemem ama hap olarak kullanıldığına eminim ama hap ve fitil ayrı mı yoksa hapı fitil olarak mı kullanıyo bazıları bilmiyorum.
Estrofemde östrojen hormonu içeriyo hepimiz kullandık bu forumdakilerin. Hatta günde 6 tane kullananımzda var 2 tane de herkesin özel durumuna göre ayarlanıyo sayısı.
Diğer ilaçları bilmiyorım ne yazıkki
Canım transfer öncesi kullandığımız iğnelerden bende hiç kalmadı dilek tutsam bu kadar olurmuş iğnem ilacım tam opuya göre denk geldi. Ne yazıkki asıl pahalı olanlar onlar. Diğer ilaçları (opudan sonra kullanacaklarını) sağlık ocağında yazdırabiliyosun sgk varsa karşılıyo.Merhaba hanımlar,
Hamile olan arkadaşlarıma Allah tamamına erdirsin olmayanlara ise inşallah bir dahaki seferde pozitif almayı nasip etsin.
Bende Allah kısmet ederse Ekim ayının başında tüp bebeğe başlıyorum. Sizden ricam hamile olan arkadaşlarım tedavi sonunda kalan ilaçlarınız var ise talibim. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
Saol canım kaç haftalik ben de ocakta başlayacağım allah nasip ederse dua et herkeze tasip etsin allahımIlk denemem canim bugun duydum cok şükür allah senin de yüzünü güldürsün ins...
Canım geçmiş olsun verilen ilaçları kullandım bir sorun yaşamadım transfer öncesi progestan vermeleri normal bana vajinal jel vermişlerdi onu kullandım ancak yalnızca crino jel vermislerdi ancak hapı da veriliyor ama onu kullanırken gece al acayip baş dönmesi yapıyor tetradox antibiyotik işlemden dolayı veriliyor estrofemi rahim kalınlığı için veriyorlar prednol da kullandım onu hatırlayamadım hepsi normal yani merak etme transferden sonra guzel haberlerini bekliyoruz inşallah olumlu olur.Kızlar selam siz benden daha tecrübelisiniz nolur yardım edinbirkaç şey soracaktım
Biraz önce opudan geldim, dr bana
-tetradox (aranızda kullanan oldu mu ??? allahım forumlarda okudum ilaca lanet yağdıranlar bile olmuş ???)
-crinone jel (bunu trandfer öncesi vermesi normal mı ? merak ettim)
-Prednol (bu da kortizonlu hapmış )
-Progestan (tok karnına yazmış hemşire, ama tüm forumlarda vajinal diyor? vajinal yolla alınan hapı ağızdan mı alıcam? bu ilacı agız yoluyla kullananınız oldu mu ?)
-estrofem (sanırım buda rahim kalınlığı için değil mi ?)
Kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim cmt gunu de insallah transfer olucak sizler benden çok çok tecrübelisiniz ilaçları görünce, bazıları hakkında da fena şeyler okuyunca sizden de bilgi almak istedim.
Şimdiden çok teşekkürler ay iyi ki bura var
Transfer öncesi burdan dua istemeyi unutmaAllah razı olsun çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattın gerçekten içim ferahladı doğru yoldayım o zaman cnm bnm
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Umarım çıkar.Amin tatlım. .Ben elimde kalan ilaçları forumdan bir arkadasa gönderdim umarım yardimci olacak arkadaşlar vardır. .elimde transfer sonrası kullanılacak yarım kutu estrofem ve 5 adet kullanilmis prednol var sadece
Canım geçmiş olsun verilen ilaçları kullandım bir sorun yaşamadım transfer öncesi progestan vermeleri normal bana vajinal jel vermişlerdi onu kullandım ancak yalnızca crino jel vermislerdi ancak hapı da veriliyor ama onu kullanırken gece al acayip baş dönmesi yapıyor tetradox antibiyotik işlemden dolayı veriliyor estrofemi rahim kalınlığı için veriyorlar prednol da kullandım onu hatırlayamadım hepsi normal yani merak etme transferden sonra guzel haberlerini bekliyoruz inşallah olumlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?