2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ay ne güzel adına çok sevindim. Evet haklısın opudan önceki ilaçlar çok pahalı. Elimden geldiğince şimdiden hazırlık yapıyorum. İnşallah bir yerlerden bulabilirim. yoksa çok ama çok zorlanacağım.

Amiiin cnmm inşallah transfer sonrası hemen yanınızdayım umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yardımlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim,

Kadınlar kulübünde tüp bebek bölümünde ilaç alıyorum satıyorum diye bi başlık vardı cnm. Belki orayı takip etsen yakalarsın bileyler. Herkes elinde kalanları uygun fiyatlara satıyo sanırım orda

Kızlar selam kontrole gittim geldim.kanama çok minik lekelenme şeklinde.yok gibi. Keseye baktı dr. Bayram sonuna kadar yatış. Seyahat yasak. Aileme gidemeyecegim. 2 saatlik yol ama kısa mesafeyi bile önermiyorum dedi. Salı tekrar kontrol.

Bende araştırıyorum ikiz doğum haftalarını dediğin gibi inşallah 36-37. Haftaları görürüz çok erken doğmasınlar

Bende kalan ilaçlarımı tedavi olduğum yere götürmüştüm pozitif sonuç alınca sende tedavi yaptıracağın yere mutlaka sor onlarda yardımcı olabilirler

Ben son kalan lucrin ve gonal f i klinik hemşiresine verdim canım. Lazım olan birinin 2günlük filan ihtiyacını karşılayacak kadar kalmıstı
Tşk ederim cevabınız için. Ay ne güzel canlı bir yer burası. Hiç cevap geleceğini bile ummuyordum. Forumun ismine Ekim diye ek yapsanız keşke bu güzel yere bende katılırdım.

Canım öncelikle geçmiş olsun
Tetradox bende kullandım transferden sonra kutu bitince kes demişdi hemşirem.
Estrofemi de transferden sonra kullanmaya başladım ve dün kestim.
Progestan iğne kullanıyordum onuda transferden sonra kullanmaya başladım 11 eylülde kestim.
Crinone jel bunuda hemşirem progestan ampul iğneyi kesince crinone jele başlıycaksın dedi sabah akşamdı bugünden itibaren günde 1 e düştü...

Doktordan geldim kızlar miniğimin kalbi pıt pıt atıyordu rabbim herkese nasip etsin sorunsuz bir şekilde kucağımıza da alalım inşallah...7 haftalık dedi doktor karından baktı ...şimdi bebeğim annesini üzmediği için süt ve bisküvi keyfi yapıyoruz :) 12 ekimde tekrar kontrole çağırdı...

dmthly gozun aydın canım...

Ya kızlar kadın doğum doktoruma crinone jeli folbiolu kullandığımı söyledim ama coraspini söylemeyi unuttum birde bu doktorum bana elovit mi ne öyle bir multivitamin verdi.coraspini sormayı unuttum bişey olmaz dimi

Tedavin hayirla sonuclansin insaAllah bence dr vermis oldugu ilac ve igneleri arastirma nasil kullanacagina dair bilgi almak icin sor illa hepsinin yan etkisi var hamis olursan da kullanacaksin ben suan sabah aksam kortizon aliyorum

Cnm öncelikle haberine çok sevindim Allah ailenize bağışlasın inşallah, mesajını okuyunca sen dr a gitmeden senin için dua etmiştim çok şükür mutlu haberlerle geldin :) verdiğin bilgiler için çok teşekkürler arkanızdan geliyorum bakalım inşallah bebişlerinize arkadaş getiricem :) Allah hepinizden razı olsun tecrübelerinizi sabırla paylaşıyosunuz :)

canim arayi sorsan eleviti bana da verdiler ama ben decavit aldim ayni ilac ama daha guvenilir

Tedavin hayirla sonuclansin insaAllah bence dr vermis oldugu ilac ve igneleri arastirma nasil kullanacagina dair bilgi almak icin sor illa hepsinin yan etkisi var hamis olursan da kullanacaksin ben suan sabah aksam kortizon aliyorum
Anladım canım dogru diyosunben en çok şu antibiyotikten çok korkmuştum ama anladım ki hiç birinizde diğer yerde yazılanlar gibi problem olmamış çok şükür. İçim rahatladı sizlerden de kullananları duyunca, çok teşekkürler cnm sana da çok geçmiş olsun umarım sağlıkla kucağına alırsın sevgiler

Hmm bana okadar kati kural koymadi dr yat dedi ama ignen icin yarim saatlik mesafeyi yuruyebilirsin dedi ilginc geldi banada progestan depot verdimi canim.

Gozun aydin canim duydunmu yoksa ekrandami izledin benim gb:) afiyet sifa olsun :) sut icemiyorum cogu seyden tiskindim birde cok gerginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…