- 17 Temmuz 2008
- 352
- 191
- 648
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #10.181
Ay ne güzel adına çok sevindim. Evet haklısın opudan önceki ilaçlar çok pahalı. Elimden geldiğince şimdiden hazırlık yapıyorum. İnşallah bir yerlerden bulabilirim. yoksa çok ama çok zorlanacağım.Canım transfer öncesi kullandığımız iğnelerden bende hiç kalmadı dilek tutsam bu kadar olurmuş iğnem ilacım tam opuya göre denk geldi. Ne yazıkki asıl pahalı olanlar onlar. Diğer ilaçları (opudan sonra kullanacaklarını) sağlık ocağında yazdırabiliyosun sgk varsa karşılıyo.
Amiiin cnmmTransfer öncesi burdan dua istemeyi unutmatedavi sürecinde de ne aklına takılırsa sor cnm mutlaka herkes tecrübelerini paylaşıyo elinden geldiğince burda. İçimiz rahatlıyo. Allah yardımcın olsun inşallah sende aramıza katılırsın
Kadınlar kulübünde tüp bebek bölümünde ilaç alıyorum satıyorum diye bi başlık vardı cnm. Belki orayı takip etsen yakalarsın bileyler. Herkes elinde kalanları uygun fiyatlara satıyo sanırım ordaAy ne güzel adına çok sevindim. Evet haklısın opudan önceki ilaçlar çok pahalı. Elimden geldiğince şimdiden hazırlık yapıyorum. İnşallah bir yerlerden bulabilirim. yoksa çok ama çok zorlanacağım.
Merhaba canım. Orayıda takip ediyorum.Kadınlar kulübünde tüp bebek bölümünde ilaç alıyorum satıyorum diye bi başlık vardı cnm. Belki orayı takip etsen yakalarsın bileyler. Herkes elinde kalanları uygun fiyatlara satıyo sanırım orda
Ben son kalan lucrin ve gonal f i klinik hemşiresine verdim canım. Lazım olan birinin 2günlük filan ihtiyacını karşılayacak kadar kalmıstıMerhaba canım. Orayıda takip ediyorum.
Bende araştırıyorum ikiz doğum haftalarını dediğin gibi inşallah 36-37. Haftaları görürüz çok erken doğmasınlarya dünden beri deli gibi ikiz anneleri doğum haftalarına bakıyorum. 33.haftada doğanlar varinşallah öyle bişey olmaz da en azından 37yi görebiliriz. 40 zaten hayal burdaki tarih 40 haftaya göre dimi? büyük ihtimal 15-20 gün önce olucaktır bizim
Bende kalan ilaçlarımı tedavi olduğum yere götürmüştüm pozitif sonuç alınca sende tedavi yaptıracağın yere mutlaka sor onlarda yardımcı olabilirlerMerhaba hanımlar,
Hamile olan arkadaşlarıma Allah tamamına erdirsin olmayanlara ise inşallah bir dahaki seferde pozitif almayı nasip etsin.
Bende Allah kısmet ederse Ekim ayının başında tüp bebeğe başlıyorum. Sizden ricam hamile olan arkadaşlarım tedavi sonunda kalan ilaçlarınız var ise talibim. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.
Tşk ederim cevabınız için. Ay ne güzel canlı bir yer burası. Hiç cevap geleceğini bile ummuyordum. Forumun ismine Ekim diye ek yapsanız keşke bu güzel yere bende katılırdım.Ben son kalan lucrin ve gonal f i klinik hemşiresine verdim canım. Lazım olan birinin 2günlük filan ihtiyacını karşılayacak kadar kalmıstı
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Aklımda muhakkak unutmaz isem soracağım.Bende kalan ilaçlarımı tedavi olduğum yere götürmüştüm pozitif sonuç alınca sende tedavi yaptıracağın yere mutlaka sor onlarda yardımcı olabilirler
Kızlar selam siz benden daha tecrübelisiniz nolur yardım edinbirkaç şey soracaktım
Biraz önce opudan geldim, dr bana
-tetradox (aranızda kullanan oldu mu ??? allahım forumlarda okudum ilaca lanet yağdıranlar bile olmuş ???)
-crinone jel (bunu trandfer öncesi vermesi normal mı ? merak ettim)
-Prednol (bu da kortizonlu hapmış )
-Progestan (tok karnına yazmış hemşire, ama tüm forumlarda vajinal diyor? vajinal yolla alınan hapı ağızdan mı alıcam? bu ilacı agız yoluyla kullananınız oldu mu ?)
-estrofem (sanırım buda rahim kalınlığı için değil mi ?)
Kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim cmt gunu de insallah transfer olucak sizler benden çok çok tecrübelisiniz ilaçları görünce, bazıları hakkında da fena şeyler okuyunca sizden de bilgi almak istedim.
Şimdiden çok teşekkürler ay iyi ki bura var
Tedavin hayirla sonuclansin insaAllah bence dr vermis oldugu ilac ve igneleri arastirma nasil kullanacagina dair bilgi almak icin sor illa hepsinin yan etkisi var hamis olursan da kullanacaksin ben suan sabah aksam kortizon aliyorumkızlar çok teşekkürler allah hepinizden razı olsun, aynı ilaçları almışız meğer şimdi daha da bi rahatım, hemşireye soramadım bişey anesteziden yeni kalkmıştım, kafam da yerinde değildi :) inşallah size bir kaç hafta içinde mutlu haberlerle gelicem, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler cnm bu arada prednol araştırdım kortizon içerikli bi ilaç tadı da iğrenç ilacı almamla ağzıma su basmam bir oldu :)
Cnm öncelikle haberine çok sevindim Allah ailenize bağışlasın inşallah, mesajını okuyunca sen dr a gitmeden senin için dua etmiştim çok şükür mutlu haberlerle geldin :) verdiğin bilgiler için çok teşekkürler arkanızdan geliyorum bakalım inşallah bebişlerinize arkadaş getiricem :) Allah hepinizden razı olsun tecrübelerinizi sabırla paylaşıyosunuz :)Canım öncelikle geçmiş olsun
Tetradox bende kullandım transferden sonra kutu bitince kes demişdi hemşirem.
Estrofemi de transferden sonra kullanmaya başladım ve dün kestim.
Progestan iğne kullanıyordum onuda transferden sonra kullanmaya başladım 11 eylülde kestim.
Crinone jel bunuda hemşirem progestan ampul iğneyi kesince crinone jele başlıycaksın dedi sabah akşamdı bugünden itibaren günde 1 e düştü...
Doktordan geldim kızlar miniğimin kalbi pıt pıt atıyordu rabbim herkese nasip etsin sorunsuz bir şekilde kucağımıza da alalım inşallah...7 haftalık dedi doktor karından baktı ...şimdi bebeğim annesini üzmediği için süt ve bisküvi keyfi yapıyoruz :) 12 ekimde tekrar kontrole çağırdı...
canim arayi sorsan eleviti bana da verdiler ama ben decavit aldim ayni ilac ama daha guvenilirdmthly gozun aydın canım...
Ya kızlar kadın doğum doktoruma crinone jeli folbiolu kullandığımı söyledim ama coraspini söylemeyi unuttum birde bu doktorum bana elovit mi ne öyle bir multivitamin verdi.coraspini sormayı unuttum bişey olmaz dimi
Anladım canım dogru diyosunben en çok şu antibiyotikten çok korkmuştum ama anladım ki hiç birinizde diğer yerde yazılanlar gibi problem olmamış çok şükür. İçim rahatladı sizlerden de kullananları duyunca, çok teşekkürler cnm sana da çok geçmiş olsun umarım sağlıkla kucağına alırsın sevgilerTedavin hayirla sonuclansin insaAllah bence dr vermis oldugu ilac ve igneleri arastirma nasil kullanacagina dair bilgi almak icin sor illa hepsinin yan etkisi var hamis olursan da kullanacaksin ben suan sabah aksam kortizon aliyorum
Hmm bana okadar kati kural koymadi dr yat dedi ama ignen icin yarim saatlik mesafeyi yuruyebilirsin dedi ilginc geldi banada progestan depot verdimi canim.Kızlar selam kontrole gittim geldim.kanama çok minik lekelenme şeklinde.yok gibi. Keseye baktı dr. Bayram sonuna kadar yatış. Seyahat yasak. Aileme gidemeyecegim.2 saatlik yol ama kısa mesafeyi bile önermiyorum dedi. Salı tekrar kontrol.
Gozun aydin canim duydunmu yoksa ekrandami izledin benim gb:) afiyet sifa olsun :) sut icemiyorum cogu seyden tiskindim birde cok gerginimCanım öncelikle geçmiş olsun
Tetradox bende kullandım transferden sonra kutu bitince kes demişdi hemşirem.
Estrofemi de transferden sonra kullanmaya başladım ve dün kestim.
Progestan iğne kullanıyordum onuda transferden sonra kullanmaya başladım 11 eylülde kestim.
Crinone jel bunuda hemşirem progestan ampul iğneyi kesince crinone jele başlıycaksın dedi sabah akşamdı bugünden itibaren günde 1 e düştü...
Doktordan geldim kızlar miniğimin kalbi pıt pıt atıyordu rabbim herkese nasip etsin sorunsuz bir şekilde kucağımıza da alalım inşallah...7 haftalık dedi doktor karından baktı ...şimdi bebeğim annesini üzmediği için süt ve bisküvi keyfi yapıyoruz :) 12 ekimde tekrar kontrole çağırdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?