Kizlar slmlar benimde ikiz bebisler var fulya bahcecide erbil yagmur doktorumdu 8 haftamin icindeyim.yanliz 1aydir calismadim sikildimda..iznimde bitmek uzere calisan varmi acaba..yoksa tupbebekle hamile kalip tek calisan ben. I olcamm. Cevap veriseniz cok sevincemm
Bende de yok canım , ne bulantı ne aş erme. Bugün Dr kontrolüm vardı , şanslı gruptasın dedi , sen de öylesin :) inşallah sonuna kadar sorunsuz sıkıntısız geçer her şey :)) Rabbim yardımcımız olsunBen sabahlari ve aksamlari sutumu iciyorum.sabahlari haslanmis yumurtamida yiyorum. Hala migde bulantim bas donmem ve as ermem yok kizlar annem hamilevolduguna eminmisin diyor :)
Ayaklarinmda corapla uyuyorum valla uyurken ayaklarimi yorgandan cikarirsam usutmeyeyim diye yoksa adat sancisina benzer sancim oluyor
hayir canim ustten bakti,tehlikeli olur diye alttan bakmadi,daha cok minikler sadece keseleri gorebildik pirinc tanesi gibi duruyolar; pazartesitekrar cagirdi 6hafta 3gunluk olmus olcak insanlah bebislerimizi goruruz belki kalp atislarinida duyariz insanlhKeseleri alttan mı gördü peki..gözün aydın maşallah ikiz çok guzel..
Kizlar slmlar benimde ikiz bebisler var fulya bahcecide erbil yagmur doktorumdu 8 haftamin icindeyim.yanliz 1aydir calismadim sikildimda..iznimde bitmek uzere calisan varmi acaba..yoksa tupbebekle hamile kalip tek calisan ben. I olcamm. Cevap veriseniz cok sevincemm
bende çalışıyorum canım.transferden sonra 10 gün izinliydim ondan sonra başladım yine işe.cumartesi günleride yarım gün çalışıyorumKizlar slmlar benimde ikiz bebisler var fulya bahcecide erbil yagmur doktorumdu 8 haftamin icindeyim.yanliz 1aydir calismadim sikildimda..iznimde bitmek uzere calisan varmi acaba..yoksa tupbebekle hamile kalip tek calisan ben. I olcamm. Cevap veriseniz cok sevincemm
Ben de calisiyorum. Hamilelik bir hastalık değildir ki, calışmaya engel olsun. Artık normal yolla hamilelerden farkımız yok.Kizlar slmlar benimde ikiz bebisler var fulya bahcecide erbil yagmur doktorumdu 8 haftamin icindeyim.yanliz 1aydir calismadim sikildimda..iznimde bitmek uzere calisan varmi acaba..yoksa tupbebekle hamile kalip tek calisan ben. I olcamm. Cevap veriseniz cok sevincemm
cok gecmis olsun canim ,bende transferin ertesi gunu grip olmustum, ben bir su bardagi kaynarsuya 1tatli kasigi adacayi koy dinlendir 10dk ve agiz gargarasi yap,birtane papatyada katabilirsin oda cok yumusatiyor bogazlari ben denedim ve cok iyi geldi ,bende ayniydim bogazlarim tahris olmus ve kulaklarimda tikaliydi,bol bol meyve yemekten baska caremiz yok,bitki cayi da icmemeye calis heleki ilk haftalarda tehlikeli,cok gecmis olsun canimKorktuğum başıma geldi ve grip oldum( önerisi olan var mı ? O kadar meyve suyu içiyorum , dikkat ediyordum güya .. Boğazım acıyor , kulaklarım tıkalı (
15.gün silikti. Transferden 25 gün sonra falan kopkoyuydu.Arkadaslar hic idrarda gebelik testi yaptiniz mi?? Benim 8. Gun 97 cikti 10. Gunde 228 cikti betahcg.. 11. Gun yaptigim idrar testiyle 13. Gun yaptigim idrar testi arasinda pek fark yok gibi nezaman koyulasirki bu ikinci cizgi??
Çok teşekkürler :) deneyeceğim .. Doktorumu aradım az önce c vitaminli strepsils Pastil günde 3 kere kullanabilirsin dedi , bütün için de okyanus suyu varmış sprey birtek onu kullanabilirsin dedi . Ilık su ve ılık çorba içecekmişim . Inşallah çabuk geçercok gecmis olsun canim ,bende transferin ertesi gunu grip olmustum, ben bir su bardagi kaynarsuya 1tatli kasigi adacayi koy dinlendir 10dk ve agiz gargarasi yap,birtane papatyada katabilirsin oda cok yumusatiyor bogazlari ben denedim ve cok iyi geldi ,bende ayniydim bogazlarim tahris olmus ve kulaklarimda tikaliydi,bol bol meyve yemekten baska caremiz yok,bitki cayi da icmemeye calis heleki ilk haftalarda tehlikeli,cok gecmis olsun canim
Ne kadar dikkat etsekte bi yerdne mikrop kapılıyo canım.Bende geçen hafta kötüydüm.Boğazım ağrıyodu.Nezle gibi olmuştum.Kulaklarıma falan vuruyodu.Bol meyve ye meyve suyundan ziyade direk meyve olarak ye.Ben birde ıhlamur içtim akşamları o baya rahatlatmıştı şimdi boğaz ağrım kalmadı ama burnum akıyo.Doktoruma sormuştum ıhlamuru birşey demedi.Bol sıvı al dedi.Zaten içebileceğimiz ilaçlar çok sınırlı.çok kötü olursa parol alabilirmişim oda çok hafif bi ilaç zaten direk hamilelere veriyorlar.Bir an önce iyi olursun inşallah geçmiş olsun.Korktuğum başıma geldi ve grip oldum( önerisi olan var mı ? O kadar meyve suyu içiyorum , dikkat ediyordum güya .. Boğazım acıyor , kulaklarım tıkalı (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?