2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Maşallah gayet iyi... benim minnoş pazatesi gunu 33 mm idi.. cok hareketli.. doktor dogduktan sonra cok koşturur peşinden dedi

Maşallah maşallah annesi kostursunlar az mi bekledik onları hasretlerimiz onlar bizim
doktor da bugün bana ultrason da gösterirken bak dedi kalbi nasıl atıyor kurban olurum ben ona kelebeğim benim o dedim biraz büyüsün ozaman görürsün diyor

Slm kizlar ya ben dun cok kotuydum kesin adet olucam sandim odum koptu neden olabilir anlamiyorum ne rahattim 1 haftadir ayni agrilar vaginal bolgemde uyusukluk bacaklarimda agri adet zamanim gibiydi fitili biraktim 3 gun once ondan olabilirmi..... hala beni dr kontrolune kabul etmediler bu arada ev drum 6.haftanin icinde dedi ama ne keseyi gormeye ne kalbini dinlemeye gondermedi ya bisey olmusmudur sizce korkmalimiyim ufff

Canım aşırı kanaman olmadığı sürece endişe etme. Adet olacakmış gibi ağrılar çok normal. İçin rahat etsin diye başka bir doktora görün istersen.

kızlar bir şey soracağım bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim bu sabah işe gidecektim çamaşırıma bi baktım kan var böyle net kırmızı gibi değil ama ama biraz fazlaydı.Bayağı korktum işe de gitmedim progestanı kullandım ve sabahtan beri yataktayım hafif kahverengiye döndü damla gibi şimdi sizce kötü bir durum mu bu ve ne yapmalıyım akıl verin lütfen

Bence doktorunu ara canım, kıpkırmızı değilse endişelenme ama yine de ara sor bence.

Canım aşırı kanaman olmadığı sürece endişe etme. Adet olacakmış gibi ağrılar çok normal. İçin rahat etsin diye başka bir doktora görün istersen.
Canim ya cok sukur kanama olmadi bugun dunku kadar yok ama yinede bisey olmusmudur diye korkuyorum bisey olsa kanama olurdu hemen demi ?...yada sonra olacak offf ya boyle oluyomu sizede adet zamanim falanda deyil ozaman olmustu boyle yine kanama olmadan ama simdi neden tek fark progesteron fitili biraktim olurmu ondan acaba tekrar baslasammi...ben yurt disindayim canim hastaneler burda ev dr unun kagidi olmadan bakmiyolar esim biraz once yine gitti vermiyolar dedi idrar yolu enfeksiyonu olabilir idrar tahlili yapalim demis ev doktoru

Adet olacakmış gibi ağrı bende transferden beri var. Bugün 9+4 teyim düşün. Rahim büyüdüğü için normal olduğunu söyledi doktorum. İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Ben de test yaptırdım. Biraz lökosit fazla çıktı. Bu da hamilelikte daha fazla tetiklenen birşeymiş. Tek kullanımlık antibiyotik verdi. İnşallah düzelmiştir. Tekrar test yaptıracağım bende.

Canim kanamam dunde olmadi bugunde sadece agri var dun coktu bugun o kadar yok ama var yinede bayagi

Sagol canim ya ben diger acikla.ayai yapana kadar yazmissin sen kusura bakma...esimde netten bakti dun oda soyledi rahim buyumesinden dedi ama iste korkuyo insan yinede bende tam 8 yildir bekliyorum bu 4.tup bebek denememde oldu sukur

Hayır canım bi şey olmaz bende kanama oldu lekelenme oldu ama bi şey olmadı bin şükür beni de geç çağırdı takma..

kızlar bende acayip mide yanması oluyo. sizde de var mı? çok rahatsız edici. bi de bütün kokular rahatsız ediyo, midemi bulandırıyor. 9. haftadan sonra azalır diyolar ama azalan var mı?

bu arada yarın gebelik takibini yaptıracağım doktora gidicem. çok heyecanlıyım belki bebişi de uzun uzun görüp kalbini dinleriz. tüp bebk doktorum operasyona yetişeceği için aceleye gelmişti tadı damağımızda kalmıştı.. bu arada benden herhangi bir kan ve idrar testi istemediler henüz.

Yaw benden de hic tahlil falan istenmedi. Bekliyorum bakalim 10 gun sonra ikili test icin gittigimde hepsini isticem.. ne varsa yapsin hazir kan vermisken.. ben yeteri kadar kalsiyum alip almadigimi merak ediyorum. Gunde 1 bardak sut iciyorum, kahvaltida 1 yumurta peynir yiyorum.. yetmiyo gibi geliyo ama daha da yemeye vakit kalmiyo. Badem ye ceviz ye bal ye pekmez ye, meyve ye.. hangi birini ne zaman yicem şaşırıyorum.. dengeleyemiyorum..

Öncelikle geçmiş olsun. 4 gun once aynısı başıma geldi hatta daha fazlası. 3-4 saat süren bir kanama geçirdim. Bebeğimi etkilememiş çok şükür ama düşük riskinden bahsetti doktorum. 4 gündür yatıyorum puroluton iğne vuruluyorum. Bence doktora mutlaka gitmelisin

evet ya sen en azından süt falan içebiliyomuşsun. beni o da rahatsız ediyo gaz yapıyo. zaten ilaçlar şişirdikçe şişirdi. bi de süt içemiyorum. yumurta da kokuyo... yoğurt yiyorum, peynir falan işte ne kadar alabiliyosak. bi de bol bol meyve. dişlerimden korkuyorum tabi bişi olmasa iyi.

Canım bugün benim de 7+4 . Benim de hiç bulantı vs olmadı, tedirgin oluyorum bazen;( ama herkesle de olacak değil ya diye kendimi avutuyorum.

teşekkür ederim canım çok şükür ki devamı gelmedi ama doktora giderim yine de

teşekkür ederim canım çok şükür ki devamı gelmedi ama doktora giderim yine de
Sorma benim kesilmişti 8gundur yatıyodum bugun biraz esimle avm ye gittim 15dakıka dolandık yemek yedik eve geldim yine kanama yani ben 9 ay yürümicek miyim çok can sıkıcı..cok dikkat etmek yorulmamak lazım..senin mutlaka ilaç iğne için doktora gitmen lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…