Bana bugun 3tane test yapti doktorum biri idrar ikisi kan testi, seker,tiroit ve hepatitb yapti ozelbir hastane 51milyom tuttu canim ,birazda gittigin hastaneye bagliBenim de yarın kontrolüm var tüp bebek doktorumda , test yapacak kan vb o yüzden aç gidicem . Testler pahalı mı tutuyor bilgin var mı ? Ya da bilgisi olan var mı ?
Eki Görüntüle 1363067 Ben de bugün ortadakiler ve idrar testleri hariç aile sağlığı merkezinde yaptırdım ücretsiz olarak. Diğer 6 test özel laboratuarda 280tl tuttu. Sol alttaki el yazılı Serbert T4 bu arada.
Çok teşekkürler :)) yarın inşallah yolunda gider herşey.. Sağlıklıdır ufaklık :)) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..Bana bugun 3tane test yapti doktorum biri idrar ikisi kan testi, seker,tiroit ve hepatitb yapti ozelbir hastane 51milyom tuttu canim ,birazda gittigin hastaneye bagli
Evet canım bende de oluyor. Özellikle üşüdüğümde.Kizlar ya ara ara haftada bir falan kasiklarim cok agriyo sizdede oluyormu cok şükür kanamam falan yok ama
Canm ben devlet hastanesine gittiğim için ücretler hakkında bilgim yok bir kısmını sağlık ocağında yaptirdim bir kısmını da devlete öyle yaniBenim de yarın kontrolüm var tüp bebek doktorumda , test yapacak kan vb o yüzden aç gidicem . Testler pahalı mı tutuyor bilgin var mı ? Ya da bilgisi olan var mı ?
Canm ben umraniye fatih Ünv sema hastanesi var allah nasip ederse doğumu da orda düşünüyorum yarı ssk hastane ama testlerimi 2 li test vs zeynep kamilde yaptırmayı düşünüyorum sadece takip için hep aynı doktor olsun istiyorum ozele gidiyorum bu sebeple :)Esila canim bende gebe takibi icin z.kamili dusunuyodum 3.aydan sonra memnun kalmadin sanirim..hangi hastaneyi buldun canim kendine
Özel hastaneden hangi testler olduğunu sorup sağlık ocağında bir kısmını yaptirabilirsin ücretsiz ben öyle yaptım canmBenim de yarın kontrolüm var tüp bebek doktorumda , test yapacak kan vb o yüzden aç gidicem . Testler pahalı mı tutuyor bilgin var mı ? Ya da bilgisi olan var mı ?
Kızlar bugün biraz fazla bel ağrım vardi korktum az önce acile gittim bişey oldu sandım şükür meleğim iyi ama doktor ultrasonda göremedi ilk sonra bi süre beklenti beni başka cihaza geçirdi valahi zaman durdu sanki öyle kötü oldum ki bişey oldu diye sonra kalp atışını duyunca bir oh çektim ... cok zor gerçekten kaybetme duygusunu yaşamak brn onu yaşadım bu gece bir an öyle sandım şükürler olsun Rabbime meleğim iyi 24.7mm olmuş şükür 9+1 dik normalde 9+5 olmamiz gerek ama sat a göre 4 gün geriden geliyoruz doktor sıkıntı yok dedi hayırlısı ile hepimiz inş kucagimiza alırız saglikla bebeklerimizi gerçekten bu korku hiç bitmeyecek sanırım
Canim benim çok geçmiş olsun Rabbim seni ve melegini korusun inşallah. Yazılarını bir çırpıda okudum çok şükür hersey yolunda oldugu icin çok mutlu oldum herkeste bir şekilde bir ağrı v.s olabiliyor ama tabiki gelde bizlere anlat öpüyorum seni canım çok şükür Rabbime
Keseleri alttan mı gördü peki..gözün aydın maşallah ikiz çok guzel..Merhaba arkadaslar,bugun dra kese gormeye gittik,cok ama cok mutluyum ikiside tutmus artik bebislerim benimle,dr hersey normal dedi bazi testler yapti cok sukur onlarda normal,bebeklerim 5+3gunluk mus, ve tup bebekte son adet tarihine gore hesaplaniyormus hicbir fark yok dedi dr um, arkadaslar hepimiz insanlh hayirlisiyla sagli bir sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz
Ay cnm.ayni ağrıyı bende yaşadım ama şükür bişey yoktu bende de biz de dün gece acildeydik esimle çok iyi anlıyorum seni ama bizim.bebisler biraz yaramaz ve inatçı olcak sanırım şimdiden belli ettiler Rabbim bize bağışlasin onları çok sevindim iyi olmanıza öpüyorum tatljm :)Selam kizlar.. benim minnoş yaramazlik yapiyor yine.. kanama gorundu dun aksam ultrasonda. Biraz sancim vardi. Aniden giren şiddetli insani iki bulkum yapan, bicak saplanmasi gibi. doktoru aradim. Gel dedi. Gittik. Igne yaptirdi, 10 gun rapor verdi.. hatta aksam hastanede yatiracakti zor kurtuldum elinden. Ev zaten hastanenin yanı.. doktor da pimpirikli azcik.. sabah tekrar kontrole gittim. Kanama gecmis cok sukur.ama yaticaksin dedi.. yatiyorum. Bu arada aksam bebeşin hareketlerini gordum ay inanilmazdi.. kipir kipir.. hissetmiyorum ama inşallah cok erken donemde hissederim..
Sağol tatljm aminn insallah rabbim yuzume guldu sukurler olsun aynn anlatsalarda kabul etmiyor beynim.ve kalbim içim rahat etmiyor yaniCanim benim çok geçmiş olsun Rabbim seni ve melegini korusun inşallah. Yazılarını bir çırpıda okudum çok şükür hersey yolunda oldugu icin çok mutlu oldum herkeste bir şekilde bir ağrı v.s olabiliyor ama tabiki gelde bizlere anlat öpüyorum seni canım çok şükür Rabbime
Sana da geçmiş olsun canim. Zeynep Kamil de bize yaramaz bebek yapmislarAy cnm.ayni ağrıyı bende yaşadım ama şükür bişey yoktu bende de biz de dün gece acildeydik esimle çok iyi anlıyorum seni ama bizim.bebisler biraz yaramaz ve inatçı olcak sanırım şimdiden belli ettiler Rabbim bize bağışlasin onları çok sevindim iyi olmanıza öpüyorum tatljm :)
Sağol canm aynen :))) ama razıyım bennnnSana da geçmiş olsun canim. Zeynep Kamil de bize yaramaz bebek yapmislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?