• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Yaa bak bir de ne sorucam sana, burada herkesin adinin yani kullanici adinin asagi yukari bir anlami kestirilebiliyor, gecen gun konsere gitmistik esimle, arada cepten foruma bakmistim , 2. Yari aklima takildi durdu, asmakilit diye kullanici adi almak insanin aklina nerden gelir diye :KK70::KK70:
Coook cok eskiden ben universitedeyken anet.net.tr diye bi haber kanali vardi outlookda. Bir nevi facebook gibiydi.. orda böyle degisik degisik paylasimlar olurdu. Ordaki nickdi bu.. uye olurken buraya nick begendiremeyince aklima geldi.. sır manasinda kullanirdim..

Ne guzel siz görüşüyorsunuz :)) maşallah bebislere de ... Sağlıkla kocaman kocaman olsunlar ... Benim ki de yeni yeni çıkıyor , daha bi hareket de hissetmiyorum haftaya olur belki :)

Tatlim dr umozellikle vajinadan dedi. Hem daha ck etki ediyormus hem de agizdan alindiginda sersemlik yapiyomus ama vajinadan alindiginda sarsmiyormus cnm ozmn yatarkn yapaim ama ogleni okulda nasil yapicam bilemedim simdi sen oyle diyince
valla cnm ben aşılamada kullanırken zorlanmıştım alttan geri geliyordu çünkü ya ben becerememiş olabilirim,
ben şimdi günde 1 tane akşam yatmadan önce alıyorum o yüzden sersemlik yapmıyor, ama tabi günde 3 tane olunca bilemedim, alttan zorlanırsan yinede doktora söyler ağızdan alırsın, zaten alttan jel sıkıyorsundur, duruma göre bakarsın artık

Canım nasılsın? Seninki kesinlestimi erkekmiymis kesin?

Günaydın canım enson işte gittiğimde erkeğe benziyor dedi 1ay sonra kontrole geldiğinde netlestiririz dedi 1ay çok uzun dayanamıyorum bekliyorum ayin 7sinde saat 1de randevum bakalım ozaman netleşecek canım

Back
X