• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

<günaydın güzel anne adayları..
sizlere bir sorum olacak, benim yumurtalar sadece soldan toplanmıştı..ve halaa zaman zman çok ağrım oluyor solda sanki yumurta toplama işlemi yapılmış yine gibi..sizlerde de oluyor mu bıçak saplanır gibi özellikle kusarken ve hapşururuken ..:KK51:
canım bebek büyüdügü geliştiği için bıcak batma şeklinde ağrılarımızın olması normalmiş korkma

Kızlar merhaba ,
Sizlerden bir konuda bilgi almalıyım ne yapacağımı şaşırdım genital bölge temizliği için ağda yaptiriyodum normalde ben hep ama tedaviye başladığımdan beri mecbur jilet kullandım ama artık tahriş oldu dayanamiyorum kasinti oluyor ve kaniyor mac3 kullandigim halde yani zamanla offf düşük riskim var biliyosunuz bu perşembe doktor kontrolüm var napim sizce ağda ya mi gitsem bişey olur mu yoksa jilet olarak bildiginiz iyi bi marka varmı onu alsam vala kafayı yiycem sonunda :(

20150309_150104.webp

Kızlar merhaba ,
Sizlerden bir konuda bilgi almalıyım ne yapacağımı şaşırdım genital bölge temizliği için ağda yaptiriyodum normalde ben hep ama tedaviye başladığımdan beri mecbur jilet kullandım ama artık tahriş oldu dayanamiyorum kasinti oluyor ve kaniyor mac3 kullandigim halde yani zamanla offf düşük riskim var biliyosunuz bu perşembe doktor kontrolüm var napim sizce ağda ya mi gitsem bişey olur mu yoksa jilet olarak bildiginiz iyi bi marka varmı onu alsam vala kafayı yiycem sonunda :KK43:
Agda yapma erken doğum riski yaratıyo tek çözüm jilet kadınlar için pembe watsonstan almıştım ben onu kullanıyorum..

Kızlar merhaba ,
Sizlerden bir konuda bilgi almalıyım ne yapacağımı şaşırdım genital bölge temizliği için ağda yaptiriyodum normalde ben hep ama tedaviye başladığımdan beri mecbur jilet kullandım ama artık tahriş oldu dayanamiyorum kasinti oluyor ve kaniyor mac3 kullandigim halde yani zamanla offf düşük riskim var biliyosunuz bu perşembe doktor kontrolüm var napim sizce ağda ya mi gitsem bişey olur mu yoksa jilet olarak bildiginiz iyi bi marka varmı onu alsam vala kafayı yiycem sonunda :KK43:
ağdayı dra gidince bır sor şimdilik tüy dökücü krem kullansana madem jilet çok tahriş etti başka şans kalmıyor gülüm.düşük riski olmasa agda yaptır derim yaptıran cok hamile var ama risk var diyorsan dra bir danış nasıl olasa drlarla gizli saklımız kalmadı ben kendim epilasyon aleti kullanıyorum ama düşük riskim olmadığı için

Kızlar merhaba ,
Bende bu konuda bilgi isticektim.Senin gibi bende ağdaya gidiyordum.Transferden sonra korktum gidemedim.Sonrasında lekelenme falan yaşayınca iyice korktum ağda sırasında kasılma falan olursa diye gidemedim.Ama dediğin gibi bende artık rahatsız oluyorum.Önümüzdeki ay ağdaya gidiyim diye düşünüyorum.Gittiğim sürekli bir yer var biraz daha nazik yavaş olmasını rica edicem artık.Gilette venus pembe var onu kullanıyorum ama çok bi fark olduğunu sanmıyorum. :(

Bende bu konuda bilgi isticektim.Senin gibi bende ağdaya gidiyordum.Transferden sonra korktum gidemedim.Sonrasında lekelenme falan yaşayınca iyice korktum ağda sırasında kasılma falan olursa diye gidemedim.Ama dediğin gibi bende artık rahatsız oluyorum.Önümüzdeki ay ağdaya gidiyim diye düşünüyorum.Gittiğim sürekli bir yer var biraz daha nazik yavaş olmasını rica edicem artık.Gilette venus pembe var onu kullanıyorum ama çok bi fark olduğunu sanmıyorum. :KK43:

Ben lazer epilasyon yaptırmıştım tüy sorunum yoktu hamilelikte geri çıktı. Jilet kullanıyorum ama sıkıntı oluyor beyaz temizlik eldivenleri var onlarla almayı düşünüyorum ağdacılara güvenmiyorum hassas bi durum mikrop kapabilir.

Kızlar merhaba ,

Gilette Venüsü denedin mi canım? üzerinde jeli var kullandıkça suya temas ettikçe eriyor ve tahrişi en aza indiriyor.

Erken doğum riski mi yaratıyor :KK57: ben kendim yapıyorum hiç bırakmadım ama korktum şimdi :KK17: jilet mi yapmamız lazım ki ?

Canım korkmayın bende ağdaya gidiyorum, doktoruma sordum hiçbir sıkıntı olmaz dedi ama tabi düşük riski falan olunca nolur bilemiyorum. Doğumun yaklaştığı dönemlerde acı hissi erken doğumu tetikliyormuş diye duydum o nedenle ağda yaptırmayın diyor bazı sitelerde ama benim birçok arkadaşım doğuma 1hafta kalay kadar bile gitti. Doktorunuza sorun canım en mantıklısı

ağdayı dra gidince bır sor şimdilik tüy dökücü krem kullansana madem jilet çok tahriş etti başka şans kalmıyor gülüm.düşük riski olmasa agda yaptır derim yaptıran cok hamile var ama risk var diyorsan dra bir danış nasıl olasa drlarla gizli saklımız kalmadı ben kendim epilasyon aleti kullanıyorum ama düşük riskim olmadığı için

Tatlım tüy dökücü krem kimsayal olduğundan gebelik boyunca kesinlikle kullanmayın diyor doktorlar bilgin olsun

Ben lazer epilasyon yaptırmıştım tüy sorunum yoktu hamilelikte geri çıktı. Jilet kullanıyorum ama sıkıntı oluyor beyaz temizlik eldivenleri var onlarla almayı düşünüyorum ağdacılara güvenmiyorum hassas bi durum mikrop kapabilir.
Evet hassas bir durum doğru söylüyorsun.Benim eldivenle falan çözülmez valla :) Her zaman gittiğim güvendiğim yer var.Önümüzdeki ay oraya gitmeyi düşünüyorum.Aslında hala bir sorun olur mu diye korkuyorum ama jiletle olcak iş değil hemen çıkıyo zaten

Cumleten gunaydin..
@opera bebegim.. bu sabah tartidan aldigim habere gore toplamda 10 kilo almışım.. Su an 69 kiloyum. Vatana millete hayirli olsun..
ey maşallah. .ilk hamileligimde toplamda 8 kg almıştım. .ayrica o 8 kg mida hemen hemen 7 8 9. aylarda aldim..en çok kilo 7 den sonra baslio. .biraz fren ilersi icin iyi olur. .çatlak olusumuda olur..dikkat et..

Back
X