Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mert'ler cok yaramaz oluyor demişti ablam, kızının okulundan falan yaptıgı incelemeler sonucu
ege, efe, arda, mert, yiğit yaramaz oluyomuş![]()
nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum :) ben oturduğum yerden alıyorum kiloları valla, anlamıyorum yani nasıl aldığımıbende 2 kilo almışım en son 28 şubatta gitmiştim doktoraama göbiş aldı başını gidiyor :) bu ay kesin bende aldım kilo ama
![]()
ilk 3,5 ay her yediğimi kustum daha 2 haftadır kusmuyorum sabahları hariç :) bide ben çaslışıyorum metrobüs le gidip geliyorum işe artı birde minübüs yapıyor yürüme mesafemde olunca almamışım :)nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum :) ben oturduğum yerden alıyorum kiloları valla, anlamıyorum yani nasıl aldığımı
Acaba benim icimde de bir ikiz var da midenin arkadisina mi saklandi?? Bu arada aldigim kilo 8 e düştü.. sanirim tartim bozuk..58 le hamile kaldım , geçen hafta 65 idim, 20 kiloya kadar alabilirsin dedi doktor, son aylardan korkuyorum ama bakalım :)
sürekli kusmanın avantajı da varmış demekki :)ilk 3,5 ay her yediğimi kustum daha 2 haftadır kusmuyorum sabahları hariç :) bide ben çaslışıyorum metrobüs le gidip geliyorum işe artı birde minübüs yapıyor yürüme mesafemde olunca almamışım :)![]()
Yağız yumuşak g itibariyle söylemesi zor sanki. Ama Zeynep çok güzel. Erkekte Deniz, Can, Arın Sevdiğim isimler.efe ege ve arda yı bende duymuştum :))) bi de büyükler der ya mert dert :) ilk söylemde hoşuma gidiyor aslında ama derin anlamlı yada eylül gibi romantik bişey olsun da istiyorum :) bazen de yAĞIZ la zeynep mi koysam diyorum aman ne zormuş isim olayı :)))
yok yaa bence biz normaliz :) az kilo alanlar anormal :) kendimizi böyle kandırabilirizAcaba benim icimde de bir ikiz var da midenin arkadisina mi saklandi?? Bu arada aldigim kilo 8 e düştü.. sanirim tartim bozuk..
http://www.vidivodo.com/video/hindistan-bebek-yikama-yontemi/597177
Yeni doğan bebeklerini yıkamaya korkanlara gelsin:)
can ı bende çok seviyorumYağız yumuşak g itibariyle söylemesi zor sanki. Ama Zeynep çok güzel. Erkekte Deniz, Can, Arın Sevdiğim isimler.
Denemek lazım çok rahat görünüyorlarhttp://www.vidivodo.com/video/hindistan-bebek-yikama-yontemi/597177
Yeni doğan bebeklerini yıkamaya korkanlara gelsin:)
Merhaba, benim başıma gelmedi. Yardımcı olamayacağım. Doktorun ne diyor bu konuya?Merhaba arkadaslar cok ozur dileyerek birsey sormak istiyorum bende tup bebek yontemiyle hamile kaldim fakat en basindan beri hep yeşil bi akıntım var 2 kere fitil kullandim gecmedi idrarda ve vajinal kulturdede hicbirsey cikmiyor aranizda boyle birsey yasayan varmi acaba
Sadece fitil verdi 2 kere hicbirsey soylemedi kontrolumde tekrar soracağımMerhaba, benim başıma gelmedi. Yardımcı olamayacağım. Doktorun ne diyor bu konuya?
Hala crinone jel falan kullanıyor musun? Belki o tahriş etmiştir. Doktor en gerekeni yapar sanırım. Olmadı başka bir doktordan daha fikir alabilirsin. Umarım kısa sürede geçer. Cinsiyeti belli mi bebeğinizin? :)Sadece fitil verdi 2 kere hicbirsey soylemedi kontrolumde tekrar soracağım