• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Arkadaslar merhaba topiginizi okudum biraz deneyimlerinizden faydalanmak icin hepinizin Allah yardımcısı olsun.benim gogus hassasiyetim azaldı 2gundur biraz telaş yaptım sizin basınıza geldimi böyle bir şey daha oncede düşükler yaşadığım icin biraz korkuyorum
Sakin ol tatlim.. benim de ayni oldu.. o zamandan beri cok az gogus hassasiyeti. Kendi halinde buyuyor.. kaygilanma..

Sakin ol tatlim.. benim de ayni oldu.. o zamandan beri cok az gogus hassasiyeti. Kendi halinde buyuyor.. kaygilanma..
Çok teşekkür ederim icim rahatladı. Keske bende aranızda olabilseydim sizin muhabbetinizi çok beğendim. Ama yetişemedim Kasım'da anne olucam inşallah ama okuyucunuz oldum bende izninizle :))) arada yardımınıza ihtiyacım olabilir yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Ay vala tatlım bu olayı daha önce duymuştum ama eşim de illa yanına bir isim koyar benm.istedigim esila eşim de kuranda geçen bi isim koyarsa sorun ortadan kalkar sanirjm :KK66: yani bebegimin 2 ismi olacak inşallah tek isim düşünmüyorum suan net belli olan esila olduğu için onu söyledim sadece bilgilendirme için Sağol canm...
Bizde tek isim de anlaşamadık. iki isme karar verdik :KK76: Eşim Elif istiyor ben Mina. Elif Mina olacak kısmetse. Tabi değişime uğramazsa :KK48:

Çok teşekkür ederim icim rahatladı. Keske bende aranızda olabilseydim sizin muhabbetinizi çok beğendim. Ama yetişemedim Kasım'da anne olucam inşallah ama okuyucunuz oldum bende izninizle :))) arada yardımınıza ihtiyacım olabilir yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Sen yaz canim yine de.. kasımlar giremez diye bi sey yok ;) sen gel katıl aramiza..

nasıl bir acı? benim de bazen kramp gibi oluyor, uzanınca geçiyor
bir de oturdukça kuyruk sokumum agrıyor
valla masa başı çalışanlara kolaylıklar diliyorum, benim her tarafım agrıyor otururken :KK43:
Ewet tatlim kramp gbi de oluyor iki gundur. Bi iki saat sinawlarimi hazirliycam diye masa basindaydim dedigin gbi uzandim da biraz iyi geldi.

Kizlar sirt ağrıları için guzel bi video.. benim sirtim cok fena.. yapicam bakalim ise yarayacak mi..

Benim d e ınstagramım var :KK66: ayni isim..

günbatımı resimleri olan asmakilit hesabı mı ;)
benim de CITTA_SLOW, takibe takip gibi oldu:KK70::KK70::KK70:

sen takıl bizimle, engiiiinnnn tecrübelerimizden yararlanmaya bak ;)

Merhaba,
Ben de dün hamileliğimin 20. haftasında ilk defa istiğfar ettim. Geçen hafta doktorun tavsiyesi ile başladığım demir hapı, bağırsaklarımın resmen canına okudu. Hiç çalışmıyorlardı. Dün öğleden sonra iş yerindeyken midemde başlayan hareketlenme bitirdi beni. Bebeğe birşey olmuş mudur diye çok korkuyorum açıkçası. Cuma günü detaylı ultrasonumuz var, onu bekliyorum. Umarım birşey olmamıştır. Karnımdaki gaz ağrısı bitti ama midem hala çok hafif bulanıyor. Böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda?

Back
X