• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

opera opera cım çok geçmiş olsun okyanus suyu bende kullandım bi faydasını görmedim inşallah sana iyi gelir.

Battaniyeme yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim bebeğim için işten çıktım evde oturmaktan sıkılmıştım. Burada hanımların bebekleri için yaptıklarını görünce bende heveslendim inşallah bittiğinde güzel olur. Battaniyenin boyunu 100/115 cm yaptım yeter herhalde.

Ya bu tetanos asisini hala olmadim aile hekimliginden arayip cagirmadilar da gidip kendimmi olsam aile hekimne sordm gecen hafta hareketlerini hissedince yapiliyo diyo bende hiseediyorm dedim haftaya gel ozaman dedim yarin obur gun yaptiriyim bari

Gunaydiinnn...
Yaa keseyi kalp atisini beraber beklemistik
Sonra yok ikili test yok harmony..
Cinsiyetti, ilk hareketlerdi derken simdi pespese detayliya giriyoruz..
Ne guzel heyacanlar bunlar..

Elbette kotu gunlerimiz de oldu ama sukur atlattik. Bu arada gyilmaz1982 gyilmaz1982 nerelerde????
Canim benim ben arada girip sizi takip etmeye calisiyorum sabahları 5 bucukta kalkip 6 20 de evden ciktigim için ve çok yoğun calistigim için birşeyler yaşamadan uyuyakaliyorum, ben de sizler gibi detayli usg ve tetanoz asimi oldum, tabi gribimide oldum henüz tam geçmedi ben ilacsiz atlatmaya calisiyorum :( mide bulantilarim çok azaldi ama hala bulantilarim oluyor ayrıca agzimda iğrenç bir tat var :( biraz kizima alisveriste yapmaya calisiyorum :) tasinma olayi bendede var ev bakiyoruz, sen nadilsin neler yapıyorsun?

Canim benim ben arada girip sizi takip etmeye calisiyorum sabahları 5 bucukta kalkip 6 20 de evden ciktigim için ve çok yoğun calistigim için birşeyler yaşamadan uyuyakaliyorum, ben de sizler gibi detayli usg ve tetanoz asimi oldum, tabi gribimide oldum henüz tam geçmedi ben ilacsiz atlatmaya calisiyorum :KK43: mide bulantilarim çok azaldi ama hala bulantilarim oluyor ayrıca agzimda iğrenç bir tat var :KK43: biraz kizima alisveriste yapmaya calisiyorum :) tasinma olayi bendede var ev bakiyoruz, sen nadilsin neler yapıyorsun?

Canim cok erken kalkiyormussun kiyamam sana.. ben 2 hafta egitim&staj yapayim dedim, burnumdan geldi.. nezleden yikiliyorum, istirahat et diyorlar, bebege zarar veriyor mu bu halde gidip gelmem diye vicdan yapiyorum. Fakat saniirm sen de gribi ayakta atlattin. Hamileyken apandisit ameliyati olan da var sonucta bu halimize sukredelim..
bulantilarin hic gecmeyecek gibi geliyordu sana bak o gunler geride kaldi, sanirim bebegi kucagina alinca hepsini unutacaksin diyen deneyimli anneler gercekten hakli :KK66:

opera opera cım çok geçmiş olsun okyanus suyu bende kullandım bi faydasını görmedim inşallah sana iyi gelir.

Battaniyeme yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim bebeğim için işten çıktım evde oturmaktan sıkılmıştım. Burada hanımların bebekleri için yaptıklarını görünce bende heveslendim inşallah bittiğinde güzel olur. Battaniyenin boyunu 100/115 cm yaptım yeter herhalde.

Yaaa ben de biseyler yapmak istiyorum ama tahmin edemeyeceginiz kadar kabiliyetsizim. Corap sokugu dikemem. Cok guzel yemek yaparim, temizlik yaparim, duzenliyimdir ama mesela utuyu bile beceremem, esimin gomleklerini utucuye veriyorum. Neyse kisaca bana da bir sey bulun yaaaa... ogluma kendi ellerimle bir sey yapayim, cok ozendim sizden ;)

Lulinda Lulinda asmakilit asmakilit k7zlar gözünüz aydın maşaAllah kocamn olmuş yavrularınz Rabbim sağlık versin.ben sürekli girmyorm tknljik aletlerle ilşkmi kestim arada sizleri merak edip okuyorm :-)cuma günü benm detaylı ultrasonm var hayrlı haberlerle gelirim inş opera opera tralleria tralleria sizler nptnz tedaylı ultrasonunuz ne zamn artk 6. Ayımzdayz k7zlar çok güzel duygular Rabbim herkese yaşatsın amin öpyrm hepinizi grş:KK68:
Canım benim detaylı bu ayın 17 sinde olacak . Inşallah hayırlı haberler veririz hepimiz:) ben de öpüyorum ...

Yaaa ben de biseyler yapmak istiyorum ama tahmin edemeyeceginiz kadar kabiliyetsizim. Corap sokugu dikemem. Cok guzel yemek yaparim, temizlik yaparim, duzenliyimdir ama mesela utuyu bile beceremem, esimin gomleklerini utucuye veriyorum. Neyse kisaca bana da bir sey bulun yaaaa... ogluma kendi ellerimle bir sey yapayim, cok ozendim sizden :KK66:
Benim aklımda battaniyeden sonra keçe işinden duvar süslemeleri var hiç denemedim ama çok kolay gözüküyor okul zamanlarındaki elişi dersleri gibi nette bi araştır eminim güzel birşeyler yaparsın canım ;)

Iyi geceler tatlı rüyalar güzel anneler ve bebisler ;) bizim artık geceleri uykumuz kaçıyor da sabahları ful yattığım için sanirim hahaha...

Uykusuz bir gece offf deli oldum yaa :confused: saga sola donmekten fenalik gecirdim insalah simdi uyuyabilirim... Gunaydin herkese.. Bana iyi geceler:KK66:

Günaydın güzeller ve onların ekürileri ;)
Kızlar aklıma takıldı aranızda acı ve baharatlı yiyebilen var mı ?

Günaydın yaa bende izinli olmak istiyorummm uyuyamiyorum 2 3 gecedir bende haftada bitmedi daha persembe ama yaaaaaa

Günaydın güzeller ve onların ekürileri :KK66:
Günaydın :) ben yiyebiliyorum .. Hatta Antep biberi var onlardan da dahil olmak üzere acu turşu biberden yiyorum abartmadan 4-5 tane kadar haftada 2-3 kere. Baharatlı çok yemiyorum ama ,arada denk gelirse .

Günaydın güzel anneler hepimizde aynı şey bende gece hiç uyuyamyrm sabah 5 te faln uyuyrm k6zm gecelerin kızı gündüz tık yok gece olunca spor yapyo sanki çok güzel bi duygu yaaa:KK46::KK71: bide hep uyudğmda kabus göryrm uyumadan bisürü dua okuyorm ama korku filimlerine bile giryrm ryamda :KK33::-)

Günaydın güzeller ve onların ekürileri :KK66:
evet ben varım :) pul biberden hiç kaçınmıyorum valla , ilk zamanlar acı turşu yemiştim bol bol sonraki değiştirdiğim doktor turşu yeme diyince kestim onu ama pul biber ve diğer baharatlara devam, zararı yoktur diye düşünüyorum,

Günaydın kızlar,
Ben hiç yiyemiyorum acı. Ama eskiden de yiyemezdim..
opera opera Çok basit bir bere örebilirsin. Ben sana tarif ederim.

Back
X