Oğluşumun battaniyesini işlemeye başladım istediğim renklerin hepsini bulamadım artık olduğu kadar.
Bir etamin hastası olarak çok beğendim, kolay gelsin:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğluşumun battaniyesini işlemeye başladım istediğim renklerin hepsini bulamadım artık olduğu kadar.
Canim benim ben arada girip sizi takip etmeye calisiyorum sabahları 5 bucukta kalkip 6 20 de evden ciktigim için ve çok yoğun calistigim için birşeyler yaşamadan uyuyakaliyorum, ben de sizler gibi detayli usg ve tetanoz asimi oldum, tabi gribimide oldum henüz tam geçmedi ben ilacsiz atlatmaya calisiyorumGunaydiinnn...
Yaa keseyi kalp atisini beraber beklemistik
Sonra yok ikili test yok harmony..
Cinsiyetti, ilk hareketlerdi derken simdi pespese detayliya giriyoruz..
Ne guzel heyacanlar bunlar..
Elbette kotu gunlerimiz de oldu ama sukur atlattik. Bu aradagyilmaz1982 nerelerde????
Canim benim ben arada girip sizi takip etmeye calisiyorum sabahları 5 bucukta kalkip 6 20 de evden ciktigim için ve çok yoğun calistigim için birşeyler yaşamadan uyuyakaliyorum, ben de sizler gibi detayli usg ve tetanoz asimi oldum, tabi gribimide oldum henüz tam geçmedi ben ilacsiz atlatmaya calisiyorummide bulantilarim çok azaldi ama hala bulantilarim oluyor ayrıca agzimda iğrenç bir tat var
biraz kizima alisveriste yapmaya calisiyorum :) tasinma olayi bendede var ev bakiyoruz, sen nadilsin neler yapıyorsun?
opera cım çok geçmiş olsun okyanus suyu bende kullandım bi faydasını görmedim inşallah sana iyi gelir.
Battaniyeme yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim bebeğim için işten çıktım evde oturmaktan sıkılmıştım. Burada hanımların bebekleri için yaptıklarını görünce bende heveslendim inşallah bittiğinde güzel olur. Battaniyenin boyunu 100/115 cm yaptım yeter herhalde.
Canım benim detaylı bu ayın 17 sinde olacak . Inşallah hayırlı haberler veririz hepimiz:) ben de öpüyorum ...Lulinda
asmakilit k7zlar gözünüz aydın maşaAllah kocamn olmuş yavrularınz Rabbim sağlık versin.ben sürekli girmyorm tknljik aletlerle ilşkmi kestim arada sizleri merak edip okuyorm
cuma günü benm detaylı ultrasonm var hayrlı haberlerle gelirim inş
opera
tralleria sizler nptnz tedaylı ultrasonunuz ne zamn artk 6. Ayımzdayz k7zlar çok güzel duygular Rabbim herkese yaşatsın amin öpyrm hepinizi grş
![]()
Evet, kızım dada öğrenmek istememiştim. Sürpriz olsun diye.Sen doguma kadar mi ogrenmek istemiyorsun?
Benim aklımda battaniyeden sonra keçe işinden duvar süslemeleri var hiç denemedim ama çok kolay gözüküyor okul zamanlarındaki elişi dersleri gibi nette bi araştır eminim güzel birşeyler yaparsın canımYaaa ben de biseyler yapmak istiyorum ama tahmin edemeyeceginiz kadar kabiliyetsizim. Corap sokugu dikemem. Cok guzel yemek yaparim, temizlik yaparim, duzenliyimdir ama mesela utuyu bile beceremem, esimin gomleklerini utucuye veriyorum. Neyse kisaca bana da bir sey bulun yaaaa... ogluma kendi ellerimle bir sey yapayim, cok ozendim sizden![]()
Günaydın :) ben yiyebiliyorum .. Hatta Antep biberi var onlardan da dahil olmak üzere acu turşu biberden yiyorum abartmadan 4-5 tane kadar haftada 2-3 kere. Baharatlı çok yemiyorum ama ,arada denk gelirse .Günaydın güzeller ve onların ekürileri
Kızlar aklıma takıldı aranızda acı ve baharatlı yiyebilen var mı ?
günaydınn.baharatlı çok yemiyorum ama acı yiyorum.turşu olarak yada yemeklerde falan yiyorumGünaydın güzeller ve onların ekürileri
evet ben varım :) pul biberden hiç kaçınmıyorum valla , ilk zamanlar acı turşu yemiştim bol bol sonraki değiştirdiğim doktor turşu yeme diyince kestim onu ama pul biber ve diğer baharatlara devam, zararı yoktur diye düşünüyorum,Günaydın güzeller ve onların ekürileri