• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canım gözün aydın
Benimde kızım oluyor çok şukur sonunda gösterdi bıdıgım bugün gorebildik.

Orguden çok anlamayan ormek isteyen arkadaşlar ponponlu ipler var dumduz haraşo oruyosun ponponlar çıkıyor guzel battaniye oluyor çok kolay çabuk bitiyor ablam yaptı banada

Eki Görüntüle 1489182
Sağol cnm çok sukur ogrebildik bizde inşallah saglıkla dogarlar.. Battaniyenin bitmiş halide çok güzel haraşo dedim ama sanırım pirinç olmuş fotoda farkettim bende inşallah ortmek nasip olur
Sağol cnm çok sukur ogrebildik bizde inşallah saglıkla dogarlar.. Battaniyenin bitmiş halide çok güzel haraşo dedim ama sanırım pirinç olmuş fotoda farkettim bende inşallah ortmek nasip olur

Canım hayırlısı olsun bir prenses geliyo desene:KK68:benimki erkek seninki kız önlü arkalı doğururuz artık :KK46:battaniye de çok güzel olmuş elinize sağlık pirinç örgü mü o? Sen şuan göbek çatlamasın diye ne kullanıyosun benim de haftaya kendi doktorumda muayenem var sonra da ayın 28 ine ayrıntılı ultrason için randevu aldım hep bi heyecan insan bi an önce zaman geçip bebeğine kavuşmak istiyo dimi :)) sen nasılsın?ddoğumu sen sezaryan mı normal mi istiyosun ?

Arkadaşlar grip ve burun tıkanıklığı için burun yıkama sinüs rinit diye burun banyosu gibi bişey o da çok iyi geliyo ben onu kullanmıştım grip olan arkadaşlara belki yararı olur diye yazdım tabi doktorunuza danışmadan kullanmayın her bünye farklı çünkü ben doktorumun tavsiyesşyle kullanmıştım ayrıca kimimiz kan sulandırıcı kullanıyoruz bi yan etkisi olmasın

kızlar iyi akşamlar siz tecrübelisiniz bişey sormak istiyorum 6+3 haftalık hamileyim fakat hiç bir belirtim yok keseyi gördüm ama ne bulantım var ne kasık agrım hiçbişeyim yok midemin kazınmasından başka normalmi yoksa erkenmi daha

kızlar iyi akşamlar siz tecrübelisiniz bişey sormak istiyorum 6+3 haftalık hamileyim fakat hiç bir belirtim yok keseyi gördüm ama ne bulantım var ne kasık agrım hiçbişeyim yok midemin kazınmasından başka normalmi yoksa erkenmi daha
Ayni ben.. ;) ben de senin gibiydim dert etme. Ama benim gibi de yumulma uemege sakin.. 10 kilo alirsin 24 haftada.. sonra diyete sokarlar mazallah.. hayırlı olsun

Ayni ben.. :KK66: ben de senin gibiydim dert etme. Ama benim gibi de yumulma uemege sakin.. 10 kilo alirsin 24 haftada.. sonra diyete sokarlar mazallah.. hayırlı olsun
amin canım teşekkürler rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bulantın olmadımı senin yani sürekli belirti aramala geçiyor günüm kendimi dinliyorum

amin canım teşekkürler rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin bulantın olmadımı senin yani sürekli belirti aramala geçiyor günüm kendimi dinliyorum
Valla öğüŕmedim bile.. anca yedim.. ne kokulardan tiksindim, ne de baska bisey.. hala da ayni.. şanslı kesimiz biz ;)

Canım hayırlısı olsun bir prenses geliyo desene:KK68:benimki erkek seninki kız önlü arkalı doğururuz artık :KK46:battaniye de çok güzel olmuş elinize sağlık pirinç örgü mü o? Sen şuan göbek çatlamasın diye ne kullanıyosun benim de haftaya kendi doktorumda muayenem var sonra da ayın 28 ine ayrıntılı ultrason için randevu aldım hep bi heyecan insan bi an önce zaman geçip bebeğine kavuşmak istiyo dimi :)) sen nasılsın?ddoğumu sen sezaryan mı normal mi istiyosun ?

Canım sağol inşallah saglıkla dogdu haberini de veririz hepimiz burda. Battaniyeyi görmedim daha pirinç gibi görünüyor fotoda, kadife ipten orulenlerde var onlarda çok güzel ve kolay.. Ben her kontrole gittigimde korkuyla gidiyorum sağlıklı yaşıyo deyince rahatlıyorum. Ayrıntılıya bende gitcem ama nerde bilmiyorum o aralar ailemin yanına gidicem orada arayışa girerim artık. Canım benim doğum olarak içimden geçen normal doğum ama insan herşeyden korkuyor kıymetli bebek bizimkiler sezeryanda olabilir inşallah goruruz o günleri.
Ben 3 kg almışım bugün tartıldım sanırım normal.. Buarada burnum çok tıkanıyo ve silince kan geliyor buda rahasız ediyor beni.. Ben sadece bebe yagı kullanıyorum şuan ama çatlak onleyicide alçak lazım

Gogsumden 2 kez su geldi 1 damla, doktora sordum normal dedi demekki sutun çok olucak dedi belki yasayan olur diye yazmak istedim

Bende senin gibiyim canim benle beraber hamile olan arkafasim ve gorumcem mide bulantisi ve istifardan yerlerde surunurken bende tik yoktu bende endiseleniyordum bendemi anormallik var die ama cok sukur 20.haftadayim hic bir bulantim olmadi kusmayi birak.daha once bos gebelik yasadim ondada hic bulantim olmamisti korktum acaba yinemi oyle die ama sukur degilmis alaksi yokmus yani.dr uma soyledim sus kimseye soyleme.nazar deger dedi.:) ultrasona girmesem hamile.oldugumu bilmeyecem.bende 3.aya kadar sadece cok sık aciktim.

Canım belirtiler için çok erken benim 9. Haftada başlamıştı. Bebeğin hareketlerini hissedene kadar da hamileyim diyememiştim. Rahim büyüdükçe adet ağrıları gibi kasık ağrılarını hissersin.

Kızlar detaylı bitti çok şükür
Kist küçülüyor
28cm 460gr olmuş maşallah 21+5 günlük
Alışverişe gidiyoruz hızlı oldu biraz öpüyorum hepinizi
Oh oh cok şükür.. Gözün aydin canim benim.. cok sevindim..
kizlar ben de bu modeli battaniye yapmayi düşünüyorum. Ne dersiniz??

Eklentiler

• sevimli-bebek-figürlü-etamin-yastık-modeli.webp
    sevimli-bebek-figürlü-etamin-yastık-modeli.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 71
Bende senin gibiyim canim benle beraber hamile olan arkafasim ve gorumcem mide bulantisi ve istifardan yerlerde surunurken bende tik yoktu bende endiseleniyordum bendemi anormallik var die ama cok sukur 20.haftadayim hic bir bulantim olmadi kusmayi birak.daha once bos gebelik yasadim ondada hic bulantim olmamisti korktum acaba yinemi oyle die ama sukur degilmis alaksi yokmus yani.dr uma soyledim sus kimseye soyleme.nazar deger dedi.:) ultrasona girmesem hamile.oldugumu bilmeyecem.bende 3.aya kadar sadece cok sık aciktim.
Ben de bugün 20. Haftama girdim, çok şükür ben de hiç bulantı vs. Yaşamadım. Ben de ultrasona girince Anlıyorum hamile olduğumu. Karnım da çok şişmedi daha. Senin nasıl canım?

Kızlar detaylı bitti çok şükür
Kist küçülüyor
28cm 460gr olmuş maşallah 21+5 günlük
Alışverişe gidiyoruz hızlı oldu biraz öpüyorum hepinizi
Oh maşallah güzel sonuçlar veriyoruz artık birbirimize çok şükür canm.kuzucuk büyümüş te tosuncuk olmuş vala yerim ben onu ;)

Back
X