Ben yalovada oturuyorum.Tüp bebeği acıbadem bursada yapmıştık.Belli bir süre oraya devam ettim.Doktor çok yoğun oluyodu.Yalovadan oraya gitmek bide en az 1-1.5 saat beklemek zor oluyordu.Doktorda yalovada devam edebilirsiniz dedi.Tüp bebekten özel hastanede doktora gidiyodum acıbademe falanda o yönlendirmişti ona devam ediyorum.Ayrıntılıyıda hastaneye haftada bir gelen perinatoloji uzmanı yaptı.
Yalovada olunca çok fazla hastane seçeneği ve doktor seçeneği yok
Amin canım.Orası öle doğru sölüosun İstanbul'da seçenek çok benim yıllardır gittiğim doktor bu bir şekilde güven oluştu.belki de seninkisi daha iyi
burda secenek o kadar cok ki, insan karar verirken cok zorlanıyor. aman sağlıkla alalım da kucagımıza..
3 günlük dikkatli yemek işe yaradı. 67 den 65.6 e düşmüşüm. Demek ki yersen alıyorsun arkadaş
Büyük ihtimal:) Gymboree Ulusben dedim sana yaa.. belki de hamur işi falan ödem oluşmuştu vücudunda..
bu arada yoga yerinin adı neydi?
Kızlar hamilelik ve bebek bakım kitapları ile ilgili güzel bir yazı buldum. Bi sürü konu ile ilgili kitap tavsiye ediyor.
http://www.milliyet.com.tr/annelik-...esi/haberdetay/02.08.2014/1919775/default.htm
iki gündür kilo muhabbeti yapıyoruz diye hamileliğimin basından beri en saglıklı beslenmemi yaptım. dünkü gofret kaçamagı dısında, üç ana öğün yemek ve iki ara öğün meyve şeklinde, sadece tam tahıllı ekmek yiyerek(o da günlük toplam 3-4 dilim), 3 litreye yakın su içerek yarım kilo aldım.
evet yanlış okumadınız yarım kilo aldım
pasta börek yerken daha az alıyordum yaaaaaaaaaaaaaaa
gypsy84 maslak acıbadem iyidir, kaç para vereceksin hastane+doktor için?
ben de iğnelerimi evin yaı diye memorialde yaptırdım ama felç kalacaktı bacagım, hiç iyi hatırlamıyorum orayı
yarın ayrıntılı usg randevumuz var, biraz erken gidip odaları, doğum paketini falan inceleyim diyorum. bir de yeni başlayan doğuma hazırlık kursu bulsam da ben de gitsem keşke..
Top eşliginde derken??cnm acıbademi bir ara istersen sürekli oluyor. bizimki haftaya çarşamba son. muhtemelen ondan sonra yenisi başlayacak. Acıbadem Maslakta doğal doğum 4750 tl özel sağ. sig. indirimli. zaten 5000 tlye kadar da sgorta karşılayacak. 3000 tl de ayrıca doktor parası normalde. epidural normal doğum 7 bin küsür, sezeryan da 9 bin. inşallah istediğim gibi epiduralsiz normal doğumla çıkabilirim işin içinden. hem sağlıklı hem ekonomikyani hayırlısı ne ise öle olsun tabi.
zaten 10 cm açılma olana kadar ebeler ve eşle odanda çekiyomuşsun sancıyı top eşliğinde:) 10 cm açılma olup bebeğin kafası göründüğünde doğumhaneye gidiyomuşsun. Ya da isteyenler için odada doğum imkanı da varmış.
park yatağı sallayıp napcan, çocuğu sallamaya alıştırma boşver , sallanan alsan bile zaten sürekli sallamazsın, o yüzden al gitsin bencekızllaaaarr park yatak almayı dusunuyorum dedım de bugun ben ogretmenler odasında arkadaslarla konusurken bır suru olumsuz sey soyledıler en cok aklımı karıstıran yorum su oldu: onların evet sallananları da war ama cok haşur huşur ses çıkarıyor. gercekten oylemıdır ya ?
kızlar bugün şeker yüklemesini yaptırdım ama sonucu için dr ile yarın görüşeceğim, netten baktım 170 diyor, biraz yüksek gibi geldi ama normal de olabilir bilemiyorum,
Canim benin 165 cikti. Doktorum 100 grlik testi yaparsak o da bozuk cikar simdi dedi. 2 hafta diyet yap sonra gel tekrar bakalim dedi.kızlar bugün şeker yüklemesini yaptırdım ama sonucu için dr ile yarın görüşeceğim, netten baktım 170 diyor, biraz yüksek gibi geldi ama normal de olabilir bilemiyorum,
Park yatak hic dusunmeyen ben burda kafam karisti bi an dedim acaba parkmi alsam diye ama yokk ikeanin beyaz besigini alicam bide ustune beyaz cibinlik ohh miss kenarligi cikip divan gibide oluyo.. Park yatak cok tavsiye eden var ama ben goruntu olarak pek begenmiyormkızllaaaarr park yatak almayı dusunuyorum dedım de bugun ben ogretmenler odasında arkadaslarla konusurken bır suru olumsuz sey soyledıler en cok aklımı karıstıran yorum su oldu: onların evet sallananları da war ama cok haşur huşur ses çıkarıyor. gercekten oylemıdır ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?