2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

belki de seninkisi daha iyi
burda secenek o kadar cok ki, insan karar verirken cok zorlanıyor. aman sağlıkla alalım da kucagımıza..

belki de seninkisi daha iyi
burda secenek o kadar cok ki, insan karar verirken cok zorlanıyor. aman sağlıkla alalım da kucagımıza..
Amin canım.Orası öle doğru sölüosun İstanbul'da seçenek çok benim yıllardır gittiğim doktor bu bir şekilde güven oluştu.
Sadece sezeryana çok yatkın olarak biliniyor bu doktor,bende zaten normal doğum yapabileceğime inanmıyorum :)

iki gündür kilo muhabbeti yapıyoruz diye hamileliğimin basından beri en saglıklı beslenmemi yaptım. dünkü gofret kaçamagı dısında, üç ana öğün yemek ve iki ara öğün meyve şeklinde, sadece tam tahıllı ekmek yiyerek(o da günlük toplam 3-4 dilim), 3 litreye yakın su içerek yarım kilo aldım.
evet yanlış okumadınız yarım kilo aldım
pasta börek yerken daha az alıyordum yaaaaaaaaaaaaaaa

cnm acıbademi bir ara istersen sürekli oluyor. bizimki haftaya çarşamba son. muhtemelen ondan sonra yenisi başlayacak. Acıbadem Maslakta doğal doğum 4750 tl özel sağ. sig. indirimli. zaten 5000 tlye kadar da sgorta karşılayacak. 3000 tl de ayrıca doktor parası normalde. epidural normal doğum 7 bin küsür, sezeryan da 9 bin. inşallah istediğim gibi epiduralsiz normal doğumla çıkabilirim işin içinden. hem sağlıklı hem ekonomik yani hayırlısı ne ise öle olsun tabi.

zaten 10 cm açılma olana kadar ebeler ve eşle odanda çekiyomuşsun sancıyı top eşliğinde:) 10 cm açılma olup bebeğin kafası göründüğünde doğumhaneye gidiyomuşsun. Ya da isteyenler için odada doğum imkanı da varmış.

Top eşliginde derken??

arkadaşlar ayrıntılı ultrason 3d mi 4d mi yapılıyo dopler falan hepsi aynı seymı benım gıttıgım hastanede perinatolojı uzmanı yok sanırım radyolojı uzmanı yapacak 20. haftan bitince yaptıranlar bılgı verebılır mı ve ayrıntılı ultrasonda cd falan verıyolarmı..

Bebekyapimbakimonarim isimli blogun 28. Hafta hamilelik kismini bi okusaniza yA. Gozlerim ayrildi.. ben eve ha bire adam toplamaya calisirken hatun neler yazmis.. ben de bi hata var sanirim

kızllaaaarr park yatak almayı dusunuyorum dedım de bugun ben ogretmenler odasında arkadaslarla konusurken bır suru olumsuz sey soyledıler en cok aklımı karıstıran yorum su oldu: onların evet sallananları da war ama cok haşur huşur ses çıkarıyor. gercekten oylemıdır ya ?

park yatağı sallayıp napcan, çocuğu sallamaya alıştırma boşver , sallanan alsan bile zaten sürekli sallamazsın, o yüzden al gitsin bence

kızlar bugün şeker yüklemesini yaptırdım ama sonucu için dr ile yarın görüşeceğim, netten baktım 170 diyor, biraz yüksek gibi geldi ama normal de olabilir bilemiyorum,

kızlar bugün şeker yüklemesini yaptırdım ama sonucu için dr ile yarın görüşeceğim, netten baktım 170 diyor, biraz yüksek gibi geldi ama normal de olabilir bilemiyorum,

140 üstü yüksek diye biliyorum canim tabi dr en saglikli yorumu yapar yinede diyetle halledilir bende cumartesi kismetse gidicem dr bakalim haftaicide yapariz seker yuklemesini insallah ii cikar benim ilk gebeligimde cikmitsi bundada cikar büyük ihtimal kismet

Canim benin 165 cikti. Doktorum 100 grlik testi yaparsak o da bozuk cikar simdi dedi. 2 hafta diyet yap sonra gel tekrar bakalim dedi.

Park yatak hic dusunmeyen ben burda kafam karisti bi an dedim acaba parkmi alsam diye ama yokk ikeanin beyaz besigini alicam bide ustune beyaz cibinlik ohh miss kenarligi cikip divan gibide oluyo.. Park yatak cok tavsiye eden var ama ben goruntu olarak pek begenmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…