2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar Merhaba
Bana önerebileceginiz annelik ve bebek bakımı hakkında bir kitap var mı netten baktım da bulamadım. Muck
Kızlar Merhaba
Bana önerebileceginiz annelik ve bebek bakımı hakkında bir kitap var mı netten baktım da bulamadım. Muck
bebek bakim sorunlarına mucize çözümler. ..yabanci bi kadin yazari..ben bunu almistim..ama teyzemiz biraz acimasiz geliodu bazen..ama soyledigi seylerden en cok uyguladigim uyku düzeniydi..tuvalet egitiminden yemek egitimine uyku düzenine.

ama sunuda diyim..Dogum yaptiktan sonra Allah oyle bi kuvvet verioki kitabi falan begenmiosun annelikte.gene kendi bildigini okuyosun gene kendi bildigini yapiosun..yani bebegini en iyi sen biliceksin..genede bos vakitlerde okunabilcek bi kitap.uygularmisin bilemem. .

park yatakta ne kadar yatabiliyor? yani kaç yaşına kadar?
benm komşum da park yatakla yanlış hatırlamıyorsam 3-4 yaşına kadar yattı, aklı erince de prenses odası aldık demişti.

Sağol Allah razi olsun sorumu farkettigin için. Eşim bir kitap buldu Ayşe ÖNER Hamilelik doğum ve Bebek bakımı onun siparişini veriyor şimdi.
Çok teşekkürler.

4 yaşa kadar rahat yatar..tabi eni boyu büyük almak lazım. .onlariin genislikleri degisio..en guzeli zaten..akli erince istediği bi oda takimi yapmak daha maantikli..bebekken zaten anlamio..ilerdede ben orumcek adam istiyom ben sindi bebek istiyom die sizi bidaha masrafa sokuyolar..haa 2.bebgide yapariz diosaniz bilmem..

bu arada 2 rafa pek sigabilceginizi zannetmiyorum..raf sayisini cogaltin bence..zibinlari pijamalari gezmelikleri evdelikleri coraplari agizliklari önlükleri gelen hediyeler....ohooo sizden cok kiyafeti oluyo onlarin..ha düşün benimki erkekti..bide kizsa gardrop u verseniz yeri

Dolap konusunda bizim dolap anca esimle benimkileri aliyo.o yuzden ben dolap almayi dusunuyorum ama takim olarak simdilik dusunmuyorum.sadece baza ve kalabaliklarimizin oldugu bi oda var oraya dolap alicam.yatak konusunda herkes park yataklarin mantikli oldugunu soyluyor o sepet besikler cok hos ama bosa para oluo sanirim bikac ay yatabiliyo.o yuzden park yatak olur heralde kndi odamiza koyariz.bidaki yazada kismetse ev degistirmeyi dusunuyoruz ozamn dolabi olcak yatakla komidin alabilirim diye dusunuyorum

o zaman park yatak + dolap alıp 3-4 yaşına kadar idare etmek en ekonomik çözüm gibi görünüyor.
bizim bir sene içinde ev değiştirmemiz söz konusu oldugu için ben komple oda işine sıcak bakmıyorum ama bu şekilde maliyet ne olur ona da bakmadım hiç.

talkative_844 canim Allah senden razi olsun.. anneme okudum yazdiklarini.. Ben park yatak alacam dedikçe, ucuza kaciyorum, atele iş yapiyorum saniyordu. Simdi bana hak verdi. adore mobilyanin şifonyerlerini cok begeniyorum. oda yapana kadar idare eder sanirim. Ikinci bebegi istiyorum Allah nasip ederse ama malum bizim isimiz zor garantimiz yok.. erkek cocugunun da dolaba asilacak bi seyi olmaz fazla.. hic degilse su memleketten gidene kadar idare etsin yeter bana..

Kızlar bugün 19+5 olduk. Ayrıntılı ultrasonumuz vardı, tabi biz her zaman ki gibi bi tedirginlikle gittik. Şükür bebeğim benimle. Doktor hatta bebek 4-5 gün önde gidiyor, Gürbüz bi bebeğiniz olacak dedi ve %90 kız dedi. Tam emin olamadı çünkü Bebeğin pozisyonu tam düzgün değildi. Yavrum iki büklüm olmuş yatıyor doktor 375 gr olmuş dedi. Doktor genel olarak bi sorun görünmüyor ama düzgün pozisyonda olmadığı için, bütünölçümlerimi tam yapamıyorum dedi. Bizden para almadı ve 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Hem biraz daha gelişmiş olur, iyice kontrol ederiz dedi. 24 . Haftaya kadar yapılıyormuş Ayrıntılı zaten. Bebeğimi henüz tam hissedemiyorum, ama o an tedirginlikten ve heyecandan doktora soracağım her şeyi unutuyorum eşim de boş ver kızımız sağlıklıymış ya şükür dedi. Allah'ıma binlerce kez Şükürler olsun, bizden bugünlük haberler böyle ....

en mantıklısı

eğer memleket degistireceksen zaten oda isine hic girme..az sabretcen oglusun biraz buyuyunce beraber oda begenmeye gitcen inşallah

hadi gözün aydın canım..
benim kafama takılan sorular olunca not alıp orada soruyorum, acil durumda mail atıp danışıyorum.
zaten her sey yolunda lafını duyunca sorular da anlamsızlaşıyor

eğer memleket degistireceksen zaten oda isine hic girme..az sabretcen oglusun biraz buyuyunce beraber oda begenmeye gitcen inşallah
Ay insallah.. yanimda oglum kucagimda kizim.. karnimda ikinci kizim cok ver Allahim..
bu arada bugun kadinin biri 6 aylik hamileyim deyince ikiz mi diye sordu doktor tek diyor ama ben de icerde bi tane daha oldugunu düşünüyorum dedim..

kizlar esimin ablasi cok rahatsi dr lar 2 3 ay daha anca demisler 10 saat uzaktalar esim ve diger ablalari gidecek ama beni almiyolar bi yanim cok gitmek istiyor bi yanim kizimi düşünmem gerektigini söylüyor allahim bütün hastalara sen sifa ver allahim

aaa çok geçmiş olsun. canım 10 saat yol zaten eziyet ama oradaki hüzünlü ortam, beslenme düzeninin altüst olacak olması, üzüntü sıkıntı.. bunların hepsi toplanınca senin kalman mantıklı. seni almıyorlarmış zaten, sen bebeğini düşün ve sakın evde yalnız kalınca da üzülüp kurma kafanda.

sagol canim vallahi nerden geldi anlamadik esimde öyle diyo zatem o kadar uvras verdik hergün igne oluyosun bem sizi alamam diyo o riske sizi sokamam diyo ama Allah korusun daha sonra hic goremezsem diye gitmekte istiyorum bide cuma sabahtan cikip pazar gelincek degmez diye

Canm çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş ama.senn gitmen bnce de uygun olmaz gibi sen bilirsin tabi ama sonuçta stres li bir ortam ister istemez

Cok gecmis olsun canim.Allah acil şifa versin insallah.sanirim kalman en dogrusu olur senin ve kizin icin,uzulme kizin icin sonucta

evet kızlar esik tekrar konuşunca sizinde hepiniz ayni dusuncedesiniz gitmemem daha mantikli galiba zaten bi erken doğumda kaybettigim bebegim var şimdiki kizimda zaten ne zorluklarla ugraslarla oldu onu riske atamayiz dedi esim haklida kismetse tekrar görürüm zaten ablamida insallah esilaecrin marpesa tesekkurler kizlar insallah hersey güzel olsun halasida sagligina kavussun kizimi görsün dogdugunda saglicakla bakalim hayirlisi

Yazdiklarinizi anca okuyabildim de ben park yatak hic ama hic dusunmuyodum ikeanin besijlerini begeniyodm onlardan istiyodum park yatak biraz kaba geliyo bana bide ikiz oldugu icin iki tane ayni odada bilemedim yaa yorumlari okuyunca kararsiz kaldim simdi bak.. Ikeanin besikleride guzel ön korkuluk cikiyo divanda oluyo o modeli istiyorm ama ayyy bilemedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…