- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
Kızlar Merhaba
Bana önerebileceginiz annelik ve bebek bakımı hakkında bir kitap var mı netten baktım da bulamadım. Muck
bebek bakim sorunlarına mucize çözümler. ..yabanci bi kadin yazari..ben bunu almistim..ama teyzemiz biraz acimasiz geliodu bazen..ama soyledigi seylerden en cok uyguladigim uyku düzeniydi..tuvalet egitiminden yemek egitimine uyku düzenine.Kızlar Merhaba
Bana önerebileceginiz annelik ve bebek bakımı hakkında bir kitap var mı netten baktım da bulamadım. Muck
bebek bakim sorunlarına mucize çözümler. ..yabanci bi kadin yazari..ben bunu almistim..ama teyzemiz biraz acimasiz geliodu bazen..ama soyledigi seylerden en cok uyguladigim uyku düzeniydi..tuvalet egitiminden yemek egitimine uyku düzenine.
ama sunuda diyim..Dogum yaptiktan sonra Allah oyle bi kuvvet verioki kitabi falan begenmiosun annelikte.gene kendi bildigini okuyosun gene kendi bildigini yapiosun..yani bebegini en iyi sen biliceksin..genede bos vakitlerde okunabilcek bi kitap.uygularmisin bilemem. .
en mantıklısıo zaman park yatak + dolap alıp 3-4 yaşına kadar idare etmek en ekonomik çözüm gibi görünüyor.
bizim bir sene içinde ev değiştirmemiz söz konusu oldugu için ben komple oda işine sıcak bakmıyorum ama bu şekilde maliyet ne olur ona da bakmadım hiç.
eğer memleket degistireceksen zaten oda isine hic girme..az sabretcen oglusun biraz buyuyunce beraber oda begenmeye gitcen inşallahtalkative_844 canim Allah senden razi olsun.. anneme okudum yazdiklarini.. Ben park yatak alacam dedikçe, ucuza kaciyorum, atele iş yapiyorum saniyordu. Simdi bana hak verdi. adore mobilyanin şifonyerlerini cok begeniyorum. oda yapana kadar idare eder sanirim. Ikinci bebegi istiyorum Allah nasip ederse ama malum bizim isimiz zor garantimiz yok.. erkek cocugunun da dolaba asilacak bi seyi olmaz fazla.. hic degilse su memleketten gidene kadar idare etsin yeter bana..
Kızlar bugün 19+5 olduk. Ayrıntılı ultrasonumuz vardı, tabi biz her zaman ki gibi bi tedirginlikle gittik. Şükür bebeğim benimle. Doktor hatta bebek 4-5 gün önde gidiyor, Gürbüz bi bebeğiniz olacak dedi ve %90 kız dedi. Tam emin olamadı çünkü Bebeğin pozisyonu tam düzgün değildi. Yavrum iki büklüm olmuş yatıyordoktor 375 gr olmuş dedi. Doktor genel olarak bi sorun görünmüyor ama düzgün pozisyonda olmadığı için, bütünölçümlerimi tam yapamıyorum dedi. Bizden para almadı ve 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Hem biraz daha gelişmiş olur, iyice kontrol ederiz dedi. 24 . Haftaya kadar yapılıyormuş Ayrıntılı zaten. Bebeğimi henüz tam hissedemiyorum, ama o an tedirginlikten ve heyecandan doktora soracağım her şeyi unutuyorum eşim de boş ver kızımız sağlıklıymış ya şükür dedi. Allah'ıma binlerce kez Şükürler olsun, bizden bugünlük haberler böyle ....
Ay insallah.. yanimda oglum kucagimda kizim.. karnimda ikinci kizimeğer memleket degistireceksen zaten oda isine hic girme..az sabretcen oglusun biraz buyuyunce beraber oda begenmeye gitcen inşallah
kizlar esimin ablasi cok rahatsi dr lar 2 3 ay daha anca demisler 10 saat uzaktalar esim ve diger ablalari gidecek ama beni almiyolar bi yanim cok gitmek istiyor bi yanim kizimi düşünmem gerektigini söylüyor allahim bütün hastalara sen sifa ver allahim
aaa çok geçmiş olsun. canım 10 saat yol zaten eziyet ama oradaki hüzünlü ortam, beslenme düzeninin altüst olacak olması, üzüntü sıkıntı.. bunların hepsi toplanınca senin kalman mantıklı. seni almıyorlarmış zaten, sen bebeğini düşün ve sakın evde yalnız kalınca da üzülüp kurma kafanda.
Canm çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş ama.senn gitmen bnce de uygun olmaz gibi sen bilirsin tabi ama sonuçta stres li bir ortam ister istemezsagol canim vallahi nerden geldi anlamadik esimde öyle diyo zatem o kadar uvras verdik hergün igne oluyosun bem sizi alamam diyo o riske sizi sokamam diyo ama Allah korusun daha sonra hic goremezsem diye gitmekte istiyorum bide cuma sabahtan cikip pazar gelincek degmez diye
Cok gecmis olsun canim.Allah acil şifa versin insallah.sanirim kalman en dogrusu olur senin ve kizin icin,uzulme kizin icin sonuctakizlar esimin ablasi cok rahatsi dr lar 2 3 ay daha anca demisler 10 saat uzaktalar esim ve diger ablalari gidecek ama beni almiyolar bi yanim cok gitmek istiyor bi yanim kizimi düşünmem gerektigini söylüyor allahim bütün hastalara sen sifa ver allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?