Geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim.Çok geçmiş olsun ... Benim de babam rahatsız , durumu ağır .. Üzülme Bebeğini düşün diyor herkes annem başta ama babam( nasıl üzülmem ... Rabbim herkese acil şifalar versin .. Dualarımızı kabul etsin
Çok geçmiş olsun ... Benim de babam rahatsız , durumu ağır .. Üzülme Bebeğini düşün diyor herkes annem başta ama babam( nasıl üzülmem ... Rabbim herkese acil şifalar versin .. Dualarımızı kabul etsin
Canm hadi gözün aydın çok şükür Allah'ım7z bugünleride gösrerdi saglkla kucağmiza aldğmz günleride burda paylaşrız inş bende daha kızıma isim bulamadım mina düşünyorum ama emin değilimkızlar geldim ben.. anca eve girebildim.
detaylımız şükür ki sorunsuz geçti. 20 dk kadar sürdü, her seyi normal değerlerde dedi.
bir dönemeci daha sağ salim atlattık şükür..
sonra hastanede doğum katını, odaları, doğumhaneyi, yeni doğan ünitesini falan gezdik. hastane çok içimize sindi, kendi doktoruma da ayak üstü sonucumu gösterdim.
şimdilik iyiyiz, bir de oğlana isim bulaydık...
kızlar geldim ben.. anca eve girebildim.
detaylımız şükür ki sorunsuz geçti. 20 dk kadar sürdü, her seyi normal değerlerde dedi.
sonra hastanede doğum katını, odaları, doğumhaneyi, yeni doğan ünitesini falan gezdik. hastane çok içimize sindi, kendi doktoruma da ayak üstü sonucumu gösterdim.
Vee buyuk gun geldi sonunda detayli usg miz var 2de cok heyecanli ve stresliyim insalah guzel haberlerle dönerimmm dua edinn
Hadi gözün aydın.Çok şükür bunuda atlattın.Bir daha kontrol bir ay sonra mıkızlar geldim ben.. anca eve girebildim.
güzel haberlerini bekliyoruzzVee buyuk gun geldi sonunda detayli usg miz var 2de cok heyecanli ve stresliyim insalah guzel haberlerle dönerimmm dua edinn
Canm çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin insalah...Çok geçmiş olsun ... Benim de babam rahatsız , durumu ağır .. Üzülme Bebeğini düşün diyor herkes annem başta ama babam( nasıl üzülmem ... Rabbim herkese acil şifalar versin .. Dualarımızı kabul etsin
Ohhh süper haberler almaya başladık gene çok sevindim canm benm inş doğum yaptım bebeğim kucağimda diye de haber vereceğimiz günler gelecek :)kızlar geldim ben.. anca eve girebildim.
Ay vala gezmeye heveslendim şimdi hala ben yatıyorum sürekli hava güzel millet dışarda çok sıkıldım ben gelemiyorum ama içim gidiyor yeminleKizlar, İstanbul da olanlar!
Ben bugunden itibaren 3 gun Zorlu Center dayim. Standim var Meydan Katinda. Yolu dusenleri beklerim:)Eki Görüntüle 1497920
Canım çok güzelmiş. Hangi marka?Ben şöyle birşey almayı düşünüyorum. Parmaklıklı olmaması avantaj. Eğilip alma sıkıntısı yok. Emzirirken falan yatağa oturulabilir. 0-4 yaşa kadarmış.Eki Görüntüle 1496711 Eki Görüntüle 1496713
Bedrooms galiba, bir de yerli olarak Babyart yapıyormuş aynı tarz.Canım çok güzelmiş. Hangi marka?
Canım merak ettim Bebeğini hissetmeye başladın mı?Geçmiş olsun.Allah babana acil şifalar versin inşallah
hadi gözün aydın. ayrıntılıyı da atlattık çok şükür sıradaki gelsin artıkkızlar geldim ben.. anca eve girebildim.
Sen Maslak takine mi gidiyorsun Zeyneple yogaya? Ben Fulya ya gidiyorum. Doğuma hazırlık kursu da orda ama bir arkadaşım Liv Hospital in doğuma hazırlık kursuna gitmiş. Acıbadem den daha iyiydi dedi. Bir araştırayım diyorum. Fulya ya eşimle gidiyoruz. Öbürüne de annemle giderim. Belki koca doğuma yetişemez falan:)hadi gözün aydın. ayrıntılıyı da atlattık çok şükür sıradaki gelsin artıkhastanenin içine sinmesine de sevindim. ben de haftaya acıbademi gezmeyi düşünüyorum. bi de http://www.do-um.com/content/Hamile-Pilatesi_94.aspx burdaki hamile yogasına mı başlasam diyorum. acıbademdeki haftada bir oluyor, evde de her zaman yapamıyorum.
Çok geçmiş olsun ... Benim de babam rahatsız , durumu ağır .. Üzülme Bebeğini düşün diyor herkes annem başta ama babam( nasıl üzülmem ... Rabbim herkese acil şifalar versin .. Dualarımızı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?