Canım hala net olarak evet bu bebeğimin hareketiydi diye hissettiğim birşey olmadı.Dün sağlık ocağındaki hemşire sen hissedemiyosundur dedi.Böle içerde birşeyler oluyo gibi geliyor ama hala tam olarak hissetmiş değilim.Akşamları elimde karnımda bekliyorum.Canım merak ettim Bebeğini hissetmeye başladın mı?
Kızlar mrb.uzun zamandır kulübü ziyaret edemedim.normal doğum ttarihimiz eylül ama doktorumuz erken doğum riskin war dedi.rahime dikiş atacakmış.aranızda dikiş attıran warmı.yada erken doğum riski olan.lütfen bana Moral werin 3 gündür cok kötüyüm.4lü tarama testimin sonucundan sonra dikiş atılcak.bebeğim biricik kızım beni bırakmasın dua edin lütfen
Benimde aynen öyle canım. Hah bu diyemiyorum, ama genelde uzanınca küçük küçük bişiler hissediyor gibiyim. Acaba ilk hamilelik olunca bilemiyor muyumCanım hala net olarak evet bu bebeğimin hareketiydi diye hissettiğim birşey olmadı.Dün sağlık ocağındaki hemşire sen hissedemiyosundur dedi.Böle içerde birşeyler oluyo gibi geliyor ama hala tam olarak hissetmiş değilim.Akşamları elimde karnımda bekliyorum.
Sanırım öyle canım ya tamamen hissedinceye kadar küçük şeyler bebeğimiz mi bilemicez.İnşallah tez zamanda ikimizde hissederiz sabırsızlıkla bekliyorum vallaBenimde aynen öyle canım. Hah bu diyemiyorum, ama genelde uzanınca küçük küçük bişiler hissediyor gibiyim. Acaba ilk hamilelik olunca bilemiyor muyum
Gözün aydın canım. Sen de yırttın.Evett biz geldikk detaylimiz kismen guzel gecti bi sorun yok cok cokk sukur benim sipalarin pozisyonlari yuzunden sadece kalp muayenesi tam yapilamadigi icin 2 hafta sonra tekrar gidicem.. Ama genel olarak sorunsusuz cok sukur.. Bi oglumuz kesinlesti 521 grmiş, digeride emin olmamakla beraber %90 kiz dedi bakalim insalah oda 466 gr ya biraz kucuk geldi bana zayif kalmis sanki ona uzuldum
opera sonucuna sevindim canm gozunaydin.. tralleria . Cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versinn.. Bizde haberler boyle..
Aynen canim sagol yaa yalniz bi sorunm var ya sag bacagimda dizimde ve diz altimda tarif edemedigim bi uyusma oluyo ya uyuyamiyorm geceleri varmi biyle bisey yasayan?Gözün aydın canım. Sen de yırttın.
Aynen canim sagol yaa yalniz bi sorunm var ya sag bacagimda dizimde ve diz altimda tarif edemedigim bi uyusma oluyo ya uyuyamiyorm geceleri varmi biyle bisey yasayan?
kızlar geldim ben.. anca eve girebildim.
detaylımız şükür ki sorunsuz geçti. 20 dk kadar sürdü, her seyi normal değerlerde dedi.
bir dönemeci daha sağ salim atlattık şükür..
sonra hastanede doğum katını, odaları, doğumhaneyi, yeni doğan ünitesini falan gezdik. hastane çok içimize sindi, kendi doktoruma da ayak üstü sonucumu gösterdim.
şimdilik iyiyiz, bir de oğlana isim bulaydık...
Tesekkurler canim cok fena bisey yaa uykusuzluktan olucemben onu okumuştum bir yerde, rahim oradan gecen sinirlere baskı yapıyormuş sanırım
http://www.e-gebelik.net/gebelik_sikayetleri/hamilelikte_karincalanma_uyusma.asp burayı bir incele istersen
Yatinca fişini çekiyorum ama yine de zarari olur mu ki??asmakilit geçmiş olsun canım elektrikli battaniyede çok fazla radyasyon var bebeğin için iyi değil. Ben yatarken sıcak su torbası koyuyorum ayağımın dibine sabaha kadar yatağın içinde soğumuyor. Bende aşırı sırt ve bel ağrısı var. Eşim arada masaj yapıyor ama ilaç kullanamamakta fena ağrıdan nefes bile alamıyorum.
Aynen yaa beni tarif ettin uykusuzlktan ölüyorm ama nerdee yatktan kalkiyorm yuruyorm gerdiriyorm yok gecmiyo sicak iyi gliyosa bi deniyim bende sagol canimD _defne_ canim hamileligin basindan beri var bende neredeyse.. sanki boyle bacagimi attirinca gececek gibi ama gecmiyo.. nereye koyacagimi bilemiyorum.. sızı desem degil agri desem degil. ısınınca hafifliyor. Hatta su anda da var.. sicak su tutuyorum yatmadan.. hatta bazen elektrikli battaniyeyi bile yakiyorum. Ilk doktorum magnezyum vermisti.. 1 hafta falan iciyorum agirlasinca.. sonra birakiyorum..
:) oyy öyle bi ihtimali düşünmek bile istemiyorum. bi zahmet yetişsinler. işleri ne :) maslaktakine gidiyorum hem yogaya hem doğuma hazırlık kursuna. eşim gelemedi zaten seminerlere yalnız gittim. haftaya çarşamba bitiyor ama 4. derse eşimle birlikte yeniden gitmek istiyorum. normal doğumda eşlerin rolünü falan da öğrensin diyeSen Maslak takine mi gidiyorsun Zeyneple yogaya? Ben Fulya ya gidiyorum. Doğuma hazırlık kursu da orda ama bir arkadaşım Liv Hospital in doğuma hazırlık kursuna gitmiş. Acıbadem den daha iyiydi dedi. Bir araştırayım diyorum. Fulya ya eşimle gidiyoruz. Öbürüne de annemle giderim. Belki koca doğuma yetişemez falan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?