2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canım merak ettim Bebeğini hissetmeye başladın mı?
Canım hala net olarak evet bu bebeğimin hareketiydi diye hissettiğim birşey olmadı.Dün sağlık ocağındaki hemşire sen hissedemiyosundur dedi.Böle içerde birşeyler oluyo gibi geliyor ama hala tam olarak hissetmiş değilim.Akşamları elimde karnımda bekliyorum.

Kızlar mrb.uzun zamandır kulübü ziyaret edemedim.normal doğum ttarihimiz eylül ama doktorumuz erken doğum riskin war dedi.rahime dikiş atacakmış.aranızda dikiş attıran warmı.yada erken doğum riski olan.lütfen bana Moral werin 3 gündür cok kötüyüm.4lü tarama testimin sonucundan sonra dikiş atılcak.bebeğim biricik kızım beni bırakmasın dua edin lütfen

Canim önceki topikte bir arkadaşım var sana özelden nickini gönderim o daha iyi yardimci olur

Benimde aynen öyle canım. Hah bu diyemiyorum, ama genelde uzanınca küçük küçük bişiler hissediyor gibiyim. Acaba ilk hamilelik olunca bilemiyor muyum

Benimde aynen öyle canım. Hah bu diyemiyorum, ama genelde uzanınca küçük küçük bişiler hissediyor gibiyim. Acaba ilk hamilelik olunca bilemiyor muyum
Sanırım öyle canım ya tamamen hissedinceye kadar küçük şeyler bebeğimiz mi bilemicez.İnşallah tez zamanda ikimizde hissederiz sabırsızlıkla bekliyorum valla

Evett biz geldikk detaylimiz kismen guzel gecti bi sorun yok cok cokk sukur benim sipalarin pozisyonlari yuzunden sadece kalp muayenesi tam yapilamadigi icin 2 hafta sonra tekrar gidicem.. Ama genel olarak sorunsusuz cok sukur.. Bi oglumuz kesinlesti 521 grmiş, digeride emin olmamakla beraber %90 kiz dedi bakalim insalah oda 466 gr ya biraz kucuk geldi bana zayif kalmis sanki ona uzuldum
opera sonucuna sevindim canm gozunaydin.. tralleria . Cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versinn.. Bizde haberler boyle..

Gözün aydın canım. Sen de yırttın.

Gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah pazartesi 2 de ayrıntılı USG var. İsim bizde bulamadık erkeğe isim koymak ne zormuş. Eşime sürekli isim soruyorum bu nasıl bu nasıl diye. Cinsiyetini öğrendiğimizden beri bizimki gırgırına Sadullah deyip duruyordu çocuğun ismi o olacak sonunda

D _defne_ canim hamileligin basindan beri var bende neredeyse.. sanki boyle bacagimi attirinca gececek gibi ama gecmiyo.. nereye koyacagimi bilemiyorum.. sızı desem degil agri desem degil. ısınınca hafifliyor. Hatta su anda da var.. sicak su tutuyorum yatmadan.. hatta bazen elektrikli battaniyeyi bile yakiyorum. Ilk doktorum magnezyum vermisti.. 1 hafta falan iciyorum agirlasinca.. sonra birakiyorum..

asmakilit geçmiş olsun canım elektrikli battaniyede çok fazla radyasyon var bebeğin için iyi değil. Ben yatarken sıcak su torbası koyuyorum ayağımın dibine sabaha kadar yatağın içinde soğumuyor. Bende aşırı sırt ve bel ağrısı var. Eşim arada masaj yapıyor ama ilaç kullanamamakta fena ağrıdan nefes bile alamıyorum.

Yatinca fişini çekiyorum ama yine de zarari olur mu ki??

Aynen yaa beni tarif ettin uykusuzlktan ölüyorm ama nerdee yatktan kalkiyorm yuruyorm gerdiriyorm yok gecmiyo sicak iyi gliyosa bi deniyim bende sagol canim

:) oyy öyle bi ihtimali düşünmek bile istemiyorum. bi zahmet yetişsinler. işleri ne :) maslaktakine gidiyorum hem yogaya hem doğuma hazırlık kursuna. eşim gelemedi zaten seminerlere yalnız gittim. haftaya çarşamba bitiyor ama 4. derse eşimle birlikte yeniden gitmek istiyorum. normal doğumda eşlerin rolünü falan da öğrensin diye

bi de işte emirganda bi hamile yogası buldum belki ona da başlarım. acıbademe ancak iki haftada bir gidebildim şimdiye kadar. iki haftada bir cumartesileri çalıştığım için. ama çok şükür bugün jübilemi yapıyorum. bundan sonraki tüm haftasonlarımı boşalttım daha evde yapılacak çok iş var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…