içimi rahatlattın dunden beri taktım kafama ben..yeşillikleri iyi yıkıyorum zaten inş.bi şey olmaz cok sag ol..
sirkeli su da myveyi bile bekletiyorum canım basından beri..inş.atlatalım bu dönemi kedicikleri bebeciklerle beraber severiz..sağ ol..yalnız iyi yıkamak yetmiyor, mutlaka sirkeli suda beklet
iyi pişmemiş etleri yeme
yemek pişmeden tadına bakma(eti pişmemiş olacagı için)
ben litrelik sirke alıyorum artık, tüm yeşillikleri orada bekletip yiyorum.
olacaksa dediğim gibi sokaktan ya da yediklerimizden bile olur. sen takılma bunlara, kedi candır
Canim ben 18. Haftadan beri hissediyorum. Oglan biraz irice benim.. ben aktifken pek hissetmiyorum ama sakinken surekli dürtüklüyor beni.. bu gun cok dolastim mesela tık yoktu.. eve geldigimden beri hic durmadi.Hareket
Hareket yoğunluğu nasil canm günlük kaç defa hareketini hissediyon
Cok guzelmissIkiz annelerine sevgilerle
Bekleme döneminden hatirliyorum seni canim.. ben yaptirdim yukleme.. 50 gr tarama testi.. benim yuksek cikri diyete basladik. Yukleme sirasinda verdikleri sivi koca bir bardak limonata gibiydi.. sonra bir iki icecegin degerlerine baktim, 330 ml içeceklerde 40 gr seker var. Bu kadar doktor tavsiye ederken 1 kisinin yaptirmayin demesi bence cok da muhim degil. Ailemde tip 2 diyabet öyküsü var. Tarama testi yaptirmasaydim, baklava borekleri goturur muhtemelen sekerim 500 e cikar hastanelik olurdum.. sekerli seyleri sevmem ama canim istemeye baslamisti.. seker yuklemesi yapildigi icin sorun yasayan hamile hikayesi hic duymadim.. bence yatir. 50 gr sekerden kimseye bi sey olmaz..Merhabalar sizlerle ayni donemde tup.bebek denememizi yapmistik. Cogu isimleri tedavi surecindeki basliktan hatirliyorum . Uzun zamandir kosusturmacadan giremiyorum siteye. Ancak simdi size icimi kemiren birsey sormak istiyorum tup bebek merkezime doktoruma devam ediyorum. Dogumam girsin istedim cok guveniyorum.ancak birdahaki gelisinde seker yuklemesi yapicaz dedi. Simdi aklim karisti. cevremdeki cogu kisinin bununla ilgili erken dogum vs hikayesi var hamilelikten once hipoglisemi hastasiydim cok sukur beni bu 6 ayda etkilemedi. Ben de tatlidan tiksindim hamilelikte acikcasi. Ama simdi yaptiranlar var mi? Kesinlikle doktorumuzu dinlemelimiyiz? Bilgilendirirseniz sevinirim. Simdiden dusunmeye basladim cunku...tesekkurler.
Canimmm cok sagol rahatladim.Bekleme döneminden hatirliyorum seni canim.. ben yaptirdim yukleme.. 50 gr tarama testi.. benim yuksek cikri diyete basladik. Yukleme sirasinda verdikleri sivi koca bir bardak limonata gibiydi.. sonra bir iki icecegin degerlerine baktim, 330 ml içeceklerde 40 gr seker var. Bu kadar doktor tavsiye ederken 1 kisinin yaptirmayin demesi bence cok da muhim degil. Ailemde tip 2 diyabet öyküsü var. Tarama testi yaptirmasaydim, baklava borekleri goturur muhtemelen sekerim 500 e cikar hastanelik olurdum.. sekerli seyleri sevmem ama canim istemeye baslamisti.. seker yuklemesi yapildigi icin sorun yasayan hamile hikayesi hic duymadim.. bence yatir. 50 gr sekerden kimseye bi sey olmaz..
Ay super super super olmuş.. ben de isterimEki Görüntüle 1500727 Arkadaşlar kızımın bebeği nasıl olmuş
Eki Görüntüle 1500727 Arkadaşlar kızımın bebeği nasıl olmuş
Arkadaslar benim gibi pihtilasma problemi olan yok mu aranizda sizlerden de boyle dirumda olan varsa fikir alayim dedimHayirli cumalar arkadaslar nasilsiniz ?benim bugun rutin kontrolum vardi ve baska bi doktora gectim bende pihtilasma var doguma bi 2 gun kalaya kadar kan sulandirici kullanicam normal dogum yapabilir miyim dedim doktorda riskli olur seni 38bitip 39 icindeyken bebegi sezaryanla aliriz dedi icinizfe benim gibi olup doktirunla bu konuda konusan var ni?ben hep daha saglikli diye normal dogumdan yanayimda:)
Başınız Sağolsun ... Sen doktorunls konuşmadan hareket etme bence , 6 saat az değil . Annenin anlayış göstermesi lazım tamam orada tek , zordur mutlaka ama sen eşini dinle .Hanımlar bugün babannemin vefat ettiğini öğrendim. Babam denizci ve şuan yurtdışında 10 günden önce gelemiyor. Kardeşim Ağrıda asker annem tek kaldı. Eşimin işleri var beni götüremeyecek otobüsle 6 saatlik yolum var. Yarın doktora gidip onay alınca yola çıkıcam eşim yollamak istemiyor annem hala yola çıkmadınmı diye soruyor valla beynim yandı uçak saatleri de uymuyo doktoruma da ulaşamadım. Yarın akşama orda olurum doktora gitsem cenazeye yetişemicem annem bozuluyor, gitmesem yola hemen çıksam eşim göndermeye razı değil ne yapacağını şaşırdım.
Başın sağolsun canim Allah geride kalanlara sabir versin.doktoruna ulasamadiysan yarin gidip onay aldiktan sonra yola cikman daha mantikli canim cenazeye yetisememis olucaksin ama napalim orda olup yine annene destek olabilirsin cenaze ortami strese sokabilir seni.esinde bu konuda hakli bence sen doktordan onay almadan cikma yola icinde kalmasinHanımlar bugün babannemin vefat ettiğini öğrendim. Babam denizci ve şuan yurtdışında 10 günden önce gelemiyor. Kardeşim Ağrıda asker annem tek kaldı. Eşimin işleri var beni götüremeyecek otobüsle 6 saatlik yolum var. Yarın doktora gidip onay alınca yola çıkıcam eşim yollamak istemiyor annem hala yola çıkmadınmı diye soruyor valla beynim yandı uçak saatleri de uymuyo doktoruma da ulaşamadım. Yarın akşama orda olurum doktora gitsem cenazeye yetişemicem annem bozuluyor, gitmesem yola hemen çıksam eşim göndermeye razı değil ne yapacağını şaşırdım.
Zor bir durum allah rahmet eylesin..Hanımlar bugün babannemin vefat ettiğini öğrendim. Babam denizci ve şuan yurtdışında 10 günden önce gelemiyor. Kardeşim Ağrıda asker annem tek kaldı. Eşimin işleri var beni götüremeyecek otobüsle 6 saatlik yolum var. Yarın doktora gidip onay alınca yola çıkıcam eşim yollamak istemiyor annem hala yola çıkmadınmı diye soruyor valla beynim yandı uçak saatleri de uymuyo doktoruma da ulaşamadım. Yarın akşama orda olurum doktora gitsem cenazeye yetişemicem annem bozuluyor, gitmesem yola hemen çıksam eşim göndermeye razı değil ne yapacağını şaşırdım.
Hanımlar bugün babannemin vefat ettiğini öğrendim. Babam denizci ve şuan yurtdışında 10 günden önce gelemiyor. Kardeşim Ağrıda asker annem tek kaldı. Eşimin işleri var beni götüremeyecek otobüsle 6 saatlik yolum var. Yarın doktora gidip onay alınca yola çıkıcam eşim yollamak istemiyor annem hala yola çıkmadınmı diye soruyor valla beynim yandı uçak saatleri de uymuyo doktoruma da ulaşamadım. Yarın akşama orda olurum doktora gitsem cenazeye yetişemicem annem bozuluyor, gitmesem yola hemen çıksam eşim göndermeye razı değil ne yapacağını şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?