2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Günaydın kızlaaarrr..
Mutlu,sağlıklı, güzel haberlerle dolu bir hafta olsun.

canım başınız sağolsun. operanın dediği gibi daha minnacık bir candan sorumlusun sen şimdi. Önceliğin o olmalı. Kendini de strese sokma. Anlayışla karşılayacaktır herkes. Allah sabır versin...

@lostlife tatlim basiniz sagolsun. doktorun ne derse o.. artik yapacak bir sey yok..

2. Tur şeker yuklememiz vardi bugün.. Aclik sekerim 116 cikinca doktor gerek gormedi yuklemeye.. Aten yuksek meyine yukleyim dedi.. ogleden sonra diyetisyene gidicem.. 1 hafta sonra da tokluk sekerine bakicaz.. o da yüksek olursa, dahiliye doktoruna.. insulin baslanacak sanirim.. tatsiz gunler (yeme icme babında) beni bekliyor...

günaydın kızlar,
bugün öğleden sonra 2.tetanoz aşım var,
yarın sabah da 100 lük şeker yüklemem var

açlığın kaç olması gerekiyormuş ki?
bak iyi ki baktırıyorsun yoksa haberin bile olmayacaktı.. bu arada instagramda gördüm, kankiton ayse arman türkbükünde detoks kampındaymış

günaydın kızlar,
bugün öğleden sonra 2.tetanoz aşım var,
yarın sabah da 100 lük şeker yüklemem var

kolay gelsin canım, 2. aşı daha cok agrıttı diye birinden duymuştum ama hatırlayamadım şimdi

opera ya sen bi gün dışardan ütü hizmeti aldığını yazmıştın. ben de alıyorum. ama şu an memnun değilim. tavsiye edeceğin bir yer var mı? evden alıp eve bırakması lazım tabi. önceleri dry istanbula gönderiyordum ama hiç memnun kalmadı herşeyimizi kaybettiler, zamanında teslimat yapamayıp zor durumda bıraktılar. şimdi ki de doctor dry ama bu da çok pahalı..

olsun canım allah beterinden saklısın. birazcık dikkat edersin artık. ben de karbonhidratı azaltmaya çalışıyorum. doktor daha şeker yüklemesiyle ilgili birşey de söylemedi bana ama normal doğum düşününce fazla kilo almamak için uğraşıyorum bakalım...

Ben de cuma günü yaptıracağım. Bir tek doktorun lafıyla hareket etmek istemem. Aile de diyabet çok. Şu olabilir, ben zaten şeker tüketmeyeceğim, un, karbonhidrat almayacağım diyorsan yaptırmayabilirsin. Yani şeker varmış gibi diyet yapmayı kabul ediyorsan. Karatay yaptırmayın derken bunu söylüyor çünkü.

Eki Görüntüle 1500727 Arkadaşlar kızımın bebeği nasıl olmuş
Şahane, patronu nerden aldın?

Başınız sağolsun canım. Zaten her halükarda yetişemiyorssan doktor müsade edersen uçakla gidebilirsin canım. Ama Gittiğinde de ortamdan moralin düşecek. Annen anlayışlı olacaktır Güzelce açıklamanı yaparsan. Bence de eşini dinle. Dünya'ya yeni gelecek bebeğiniz daha önemli.

ahhhhh yarama bastın dry istanbulla yaptıgım gecen haftaki telefon konuşmamı aktarayım:
-merhaba opera hanım hizmetlerimizden memnun musunuz?
-vallahi 2 günde bir aradıgınız bu agresif tele satış politikanızla canımdan bezdim. haziran ayı olsun da aldıgım yıllık paket bitsin canımı kurtarayım diye gün sayıyorum. zaten zamanında gelip, zamanında teslim ettiğiniz yok, parayı peşin verdim diye 2 ay daha bekleyecegim
yani şekerim dün ablamla telefonda konusurken de söyledim, bunlara verdiğim parayla gider ütü kursuna hızlı ve güzel ütü yapmasını öğrenirdim daha iyi.

Günaydın kızlar,
Dünkü kışın üstüne güzel bir sabah ama yarın tekrar bozacakmış.

işte bir dry istanbul mağduru daha ya şikayet etmediğimiz yer kalmadı, internet siteleri, fabrika müdürleri, genel müdürlerine kadar aradık... bir seneyi geçti ilişkimizi keseli, hala düzenli aralıklarla arayıp özel müşterileri arasında olduğumuzu söyleyip kampanyalarından bahsediyorlar. ne dediysem dinletemedim. en son numaramı değiştiricem bunlar yüzünden:)

biz bunlara güven olmaz diyip kredi kartlarımızı kaybettik diyip yeniledik hani ütü kampanyasına yenileme falan yaparlar diye
bu sefer de sağlık sigortası poliçemizin taksitleri çekilememiş, neredeyse iptal olacaktı.. cidden tlf numarası değiştirtirler insana. bir de sürekli referans istiyorlar ya, bir tanıdıgınızın adını verin diye, ben hep yeni taşındım istanbul kimseyi tanımıyorum, hiç arkadasım yok falan diyip anti sosyal kişilik bozuklugu tablosu çiziyorum, aslında sevmedigin birinin numarasını vereceksin

Ben de yılbaşında kart aldım. Daha kullanmadım ama yeminler bezdim aramalarından. Ne çok yan kuruluşları varmış yahu.

kızlar sanırım yakın zamanda bebişin odasını sipariş edicem. başka türlü toparlayamıcam bizim küçük odayı. bu arada yatak odasına alacağım ahşap beşik ya da park yatakla ilgili uzun uzun düşündüm. dün bütün park yatakları inceledim. tamam belki daha uzun süre kullanılıyor daha uygun fiyatlı falan ama malzemesi çok dandik geldi bana, hiç içime sinmedi yaa alıcı gözle bakınca. baya naylon falan hertarafı. hepsi çin üretimi. bir de alt katı çok yere yakın, birçok kişi bebek üşüyor demiş. bir de içinde ekstra yatak almayı tavsiye ediyorlar, kendi yatağı bebek omurgası için uygun değilmiş.

yani sanırım klasik model ahşap cibinlikli beşikte karar kılıcam. artık 6 ay kullanırız. sonra olursa kardeşe kısmet, olmazsa ihtiyacı olan biri nasiplenir napayım.

Canim sınır 120.. açlik sinirdaysa tokluk zaten çok cikar dedi. Kankitom aradi da gidemedim sekerim.. isler gucler.. devletin işi aksatmaya gelmez

Canim sınır 120.. açlik sinirdaysa tokluk zaten çok cikar dedi. Kankitom aradi da gidemedim sekerim.. isler gucler.. devletin işi aksatmaya gelmez

gebelik öncesi nasıldı peki şeker değerlerin? yani gebelikte mi cıktı bu sorun?
bu arada bana devlet deme.. dün gece 04.30da yattım, gece 2 gibi ağlama krizine girdim, tezle ilgili veri sıkıntısı yaşıyorum. hazinenin, merkez bankasının ve istatistik kurumunun verileri birbirinden farklı, tutarsızlıklar içinde bir seyler yapmaya calışıyorum. saatlerce ugrasıyorum bir sey eksik kalıyor ve hepsini silmek zorunda kalıyorum. taylanda yerleşip ananas yiyerek cocugumu büyütmeye karar verdim :)

Iki gün önce rüyamda suyumun geldiğini gördüm. Ama nasıl gerçek, foş diye. Daha çok erken diye diye uyanmışım. Ama sancım yok falan diyorum. Geçen okuduğum blog yüzünden olsa gerek. Toto açık kalmış herhalde:) Artık doğum hikayeleri okumama kararı aldım:)

opera açlık sekerin 80 in uzerine cikmazdi.. genetik olarak yatkinim ama yukselem olmadi hic. Tamamen gebekikle alakali.. oglum da maşallah tosun olmus iyice.. o da sekerden olabilirmis. 10 gun ilerde ve 930 gr..

opera açlık sekerin 80 in uzerine cikmazdi.. genetik olarak yatkinim ama yukselem olmadi hic. Tamamen gebekikle alakali.. oglum da maşallah tosun olmus iyice.. o da sekerden olabilirmis. 10 gun ilerde ve 930 gr..
Ohh masalah tosuncukk olmuss bende artik tekmeleri tamamen hissediyorm ve gorebiliyorm yaa inanilmaz bisey aglayasim geliyo her seferinde hala inanamiyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…