- 4 Ocak 2014
- 1.228
- 973
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim görümcemin dr u yapmaya gerek görmemiş bebeğin kilosuna ve kendi kilosuna bakmış bazı tahlillerde yapmış sanırım ve şeker yüklemesine gerek yok demiş .bende hamileyim bakalım dr um ne diyecek yapılması taraftarı kendisi ama her hastaya yapıyormu bilmiyorum.Merhabalar sizlerle ayni donemde tup.bebek denememizi yapmistik. Cogu isimleri tedavi surecindeki basliktan hatirliyorum . Uzun zamandir kosusturmacadan giremiyorum siteye. Ancak simdi size icimi kemiren birsey sormak istiyorum tup bebek merkezime doktoruma devam ediyorum. Dogumam girsin istedim cok guveniyorum.ancak birdahaki gelisinde seker yuklemesi yapicaz dedi. Simdi aklim karisti. cevremdeki cogu kisinin bununla ilgili erken dogum vs hikayesi var hamilelikten once hipoglisemi hastasiydim cok sukur beni bu 6 ayda etkilemedi. Ben de tatlidan tiksindim hamilelikte acikcasi. Ama simdi yaptiranlar var mi? Kesinlikle doktorumuzu dinlemelimiyiz? Bilgilendirirseniz sevinirim. Simdiden dusunmeye basladim cunku...tesekkurler.
sağol cnm,açlığın kaç olması gerekiyormuş ki?
bak iyi ki baktırıyorsun yoksa haberin bile olmayacaktı.. bu arada instagramda gördüm, kankiton ayse arman türkbükünde detoks kampındaymış
kolay gelsin canım, 2. aşı daha cok agrıttı diye birinden duymuştum ama hatırlayamadım şimdi![]()
slm kizlar..size acil bişey sorcam..4te randevumuz var..dr bana kalsiyum ve magnezyum olarak su eritilen portakalli şeyler varya ondan yazmıştı. .ama midem kaldirmio icemedim hic..sizlerde magnezyum ve kalsiyum olarak hap kullanan varsa isim aliyim de dr a onu yazdirayim
opera açlık sekerin 80 in uzerine cikmazdi.. genetik olarak yatkinim ama yukselem olmadi hic. Tamamen gebekikle alakali.. oglum da maşallah tosun olmus iyice.. o da sekerden olabilirmis. 10 gun ilerde ve 930 gr..
Lulinda, canım saçlarını boyattırdın mı? Yanılmıyorsam doktorun 20. haftadan sonrası için olabilir demişti sana değil mi? Ben zor sabrediyorum da.. Çok çirkin oldu saçlarım, çok paspal görünüyorum beyazlarım yüzünden. Acaip mutsuzum görüntümden.Ben de yılbaşında kart aldım. Daha kullanmadım ama yeminler bezdim aramalarından. Ne çok yan kuruluşları varmış yahu.
Tatlim kizimiz normal maşallah.. benimki doktorun gözlerinin ayrilmasina sebep oldu.. cok büyük deyip durdu doktor. Simdi diyet listemi aldim.. valla ben bundan az yiyorum. Dolmustayim bi musait olayim gondericem size de.. ayrıntılı yazicam..tatlim rüzgar efendi maşallah tosuncuk olmuş ama allah korusun seker bebekleri cok etkiliyor dikkat et gözünü seveyim benimde cikacak buyuk ihtimal ilkinde vardi cunku bebekler kan sekerini dengeleyemiyor dogunca hem fazla kilolu hemde seker düşük oldugu icin kuvozde kalabiliyorlar benim kizimda cmt günü 750 gr di senin yaninda minnakcik kaldi valla findigim ama dr cok güzel gelişimi dedi ama seni duyunca anam minnakcik geldi gozume
çok gerekli bir paylaşım olmuş şuan için bunların yarısı hakkında en ufak bilgim yoktulistelere başladım yavaştan. çok faydalı bi link buldum paylaşmadan edemicemgerekli gereksiz büssürü şey alıp evi doldurmak istemiyorum.
http://gunesanne.com/tag/yeni-dogan-icin-gerekli-olanlar/
listelere başladım yavaştan. çok faydalı bi link buldum paylaşmadan edemicemgerekli gereksiz büssürü şey alıp evi doldurmak istemiyorum.
http://gunesanne.com/tag/yeni-dogan-icin-gerekli-olanlar/
Ben de pıhtılaşma var canım, hatta 5 yıl önce bacağıma Attı ve o şekilde öğrendim.Arkadaslar benim gibi pihtilasma problemi olan yok mu aranizda sizlerden de boyle dirumda olan varsa fikir alayim dedim
Canım gözün AydınBende dün akşam hissettim bebeğimi sonundadışarıdaydık biraz dolaştık akşama doğru eve geldiğimde birkaç posta çamaşır yıkayıp astım biraz evi toparladım üstünden.annesinin bu kadar hareket etmesine şaşırdı heralde bebeğim yada kızdı tepki gösterdi
Canım ben bunu kullanıyorum günde 2 defa.slm kizlar..size acil bişey sorcam..4te randevumuz var..dr bana kalsiyum ve magnezyum olarak su eritilen portakalli şeyler varya ondan yazmıştı. .ama midem kaldirmio icemedim hic..sizlerde magnezyum ve kalsiyum olarak hap kullanan varsa isim aliyim de dr a onu yazdirayim
ay evet canım benimkide aynı senin tarif ettiğin gibi.kıpırdanma şeklinde böle şiddetli değil minik minik.seninde gözün aydınn :)Canım gözün Aydınnasıl hissettin? Sanırım ben de 2-3 gündür hissediyorum, ara ara göbeğimin Altın'da kıpırdanma var. Sanırım bu bebeğim değil mi arkadaşlar??
Ben de pıhtılaşma var canım, hatta 5 yıl önce bacağıma Attı ve o şekilde öğrendim.
Canım pıhtılaşması olanlar iğneyi doğuma kadar kullanıyor, bilemedim neden doktorun öyle dedi. Benimki Heterozigot. Ben kullanıyorum , üstelik günde 1 tane de aspirin alıyorum.Canım bendede var ama iki gen değil tek gen, heterezigot benimki senin hangisi?? Burdaki doktorum ısrarla kan sulandırıcı igneyi bırakmamı soyluyor ama tedavi gordugum yer 35. Haftaya kadar dedi, burnumda kanlı sürekli neyapcagımı şaşırdım, hemeteloga gittim oda bana bıraktı kıymetli gebelik dedi kullansanda olur kullanmasanda olur dedi.
Canım pıhtılaşması olanlar iğneyi doğuma kadar kullanıyor, bilemedim neden doktorun öyle dedi. Benimki Heterozigot. Ben kullanıyorum , üstelik günde 1 tane de aspirin alıyorum.