• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bende dün akşam hissettim bebeğimi sonunda :KK49::KK49: dışarıdaydık biraz dolaştık akşama doğru eve geldiğimde birkaç posta çamaşır yıkayıp astım biraz evi toparladım üstünden.annesinin bu kadar hareket etmesine şaşırdı heralde bebeğim yada kızdı tepki gösterdi

Merhabalar sizlerle ayni donemde tup.bebek denememizi yapmistik. Cogu isimleri tedavi surecindeki basliktan hatirliyorum . Uzun zamandir kosusturmacadan giremiyorum siteye. Ancak simdi size icimi kemiren birsey sormak istiyorum tup bebek merkezime doktoruma devam ediyorum. Dogumam girsin istedim cok guveniyorum.ancak birdahaki gelisinde seker yuklemesi yapicaz dedi. Simdi aklim karisti. cevremdeki cogu kisinin bununla ilgili erken dogum vs hikayesi var hamilelikten once hipoglisemi hastasiydim cok sukur beni bu 6 ayda etkilemedi. Ben de tatlidan tiksindim hamilelikte acikcasi. Ama simdi yaptiranlar var mi? Kesinlikle doktorumuzu dinlemelimiyiz? Bilgilendirirseniz sevinirim. Simdiden dusunmeye basladim cunku... :KK43: tesekkurler.
benim görümcemin dr u yapmaya gerek görmemiş bebeğin kilosuna ve kendi kilosuna bakmış bazı tahlillerde yapmış sanırım ve şeker yüklemesine gerek yok demiş .bende hamileyim bakalım dr um ne diyecek yapılması taraftarı kendisi ama her hastaya yapıyormu bilmiyorum.

slm kizlar..size acil bişey sorcam..4te randevumuz var..dr bana kalsiyum ve magnezyum olarak su eritilen portakalli şeyler varya ondan yazmıştı. .ama midem kaldirmio icemedim hic..sizlerde magnezyum ve kalsiyum olarak hap kullanan varsa isim aliyim de dr a onu yazdirayim

açlığın kaç olması gerekiyormuş ki?
bak iyi ki baktırıyorsun yoksa haberin bile olmayacaktı.. bu arada instagramda gördüm, kankiton ayse arman türkbükünde detoks kampındaymış :KK66:

kolay gelsin canım, 2. aşı daha cok agrıttı diye birinden duymuştum ama hatırlayamadım şimdi :KK43:
sağol cnm,
ya ben ilkinde de bişey hissetmedim ağrım falan olmamıştı ama ikinci nasıl olur bilmiyorum

slm kizlar..size acil bişey sorcam..4te randevumuz var..dr bana kalsiyum ve magnezyum olarak su eritilen portakalli şeyler varya ondan yazmıştı. .ama midem kaldirmio icemedim hic..sizlerde magnezyum ve kalsiyum olarak hap kullanan varsa isim aliyim de dr a onu yazdirayim

osteocare kullanıyorum ben akşamları bir tane içiyorum

opera opera açlık sekerin 80 in uzerine cikmazdi.. genetik olarak yatkinim ama yukselem olmadi hic. Tamamen gebekikle alakali.. oglum da maşallah tosun olmus iyice.. o da sekerden olabilirmis. 10 gun ilerde ve 930 gr..

tatlim rüzgar efendi maşallah tosuncuk olmuş ama allah korusun seker bebekleri cok etkiliyor dikkat et gözünü seveyim benimde cikacak buyuk ihtimal ilkinde vardi cunku bebekler kan sekerini dengeleyemiyor dogunca hem fazla kilolu hemde seker düşük oldugu icin kuvozde kalabiliyorlar benim kizimda cmt günü 750 gr di senin yaninda minnakcik kaldi valla findigim ama dr cok güzel gelişimi dedi ama seni duyunca anam minnakcik geldi gozume

Ben de yılbaşında kart aldım. Daha kullanmadım ama yeminler bezdim aramalarından. Ne çok yan kuruluşları varmış yahu.
Lulinda, canım saçlarını boyattırdın mı? Yanılmıyorsam doktorun 20. haftadan sonrası için olabilir demişti sana değil mi? Ben zor sabrediyorum da.. Çok çirkin oldu saçlarım, çok paspal görünüyorum beyazlarım yüzünden. Acaip mutsuzum görüntümden. :KK51::KK51:

tatlim rüzgar efendi maşallah tosuncuk olmuş ama allah korusun seker bebekleri cok etkiliyor dikkat et gözünü seveyim benimde cikacak buyuk ihtimal ilkinde vardi cunku bebekler kan sekerini dengeleyemiyor dogunca hem fazla kilolu hemde seker düşük oldugu icin kuvozde kalabiliyorlar benim kizimda cmt günü 750 gr di senin yaninda minnakcik kaldi valla findigim ama dr cok güzel gelişimi dedi ama seni duyunca anam minnakcik geldi gozume
Tatlim kizimiz normal maşallah.. benimki doktorun gözlerinin ayrilmasina sebep oldu.. cok büyük deyip durdu doktor. Simdi diyet listemi aldim.. valla ben bundan az yiyorum. Dolmustayim bi musait olayim gondericem size de.. ayrıntılı yazicam..

Hanımlar desteğiniz için teşekkür ederim. Doktorum seyahati yasaklamadı ama yanında biri olursa iyi olur dedi. Eşim hafta sonu götürecek annemle konuştum olur dedi mecburen.
Bugün ayrıntılı USG vardı. Herşey normal dedi. Oğlumun boyu 23 cm, kilosu 383 gr. Ağrılarım için magnezyum tozu verdi. Yüzünü yan profilden gördük ne yaptıysak dönmedi. Şeker yedim ama arkasını döndü inatçı çıktı kerata :-)

listelere başladım yavaştan. çok faydalı bi link buldum paylaşmadan edemicem:KK66: gerekli gereksiz büssürü şey alıp evi doldurmak istemiyorum.

http://gunesanne.com/tag/yeni-dogan-icin-gerekli-olanlar/

valla iyi yazmış kadın. yatak konusunda park yataktan falan bahsetmemiş. bugün Lulinda Lulinda ile bebek arabası bakaya gittik, park yataklara da baktım, benim bel fıtıgım bar, bebek 1 yaşına geldiğinde yerden onu indirip kaldıramam. farklı bir çözüm arayışına girdim.

Bende dün akşam hissettim bebeğimi sonunda :KK49::KK49: dışarıdaydık biraz dolaştık akşama doğru eve geldiğimde birkaç posta çamaşır yıkayıp astım biraz evi toparladım üstünden.annesinin bu kadar hareket etmesine şaşırdı heralde bebeğim yada kızdı tepki gösterdi
Canım gözün Aydın;) nasıl hissettin? Sanırım ben de 2-3 gündür hissediyorum, ara ara göbeğimin Altın'da kıpırdanma var. Sanırım bu bebeğim değil mi arkadaşlar??

Canım ben bunu kullanıyorum günde 2 defa. image.webp

Canım gözün Aydın:KK66: nasıl hissettin? Sanırım ben de 2-3 gündür hissediyorum, ara ara göbeğimin Altın'da kıpırdanma var. Sanırım bu bebeğim değil mi arkadaşlar??
ay evet canım benimkide aynı senin tarif ettiğin gibi.kıpırdanma şeklinde böle şiddetli değil minik minik.seninde gözün aydınn :)

biz geldik...cokkkk şükürrrr kistimiz kaybolmuş:KK73:Ankaraya gitmenize gerek kalmadi dedi.cok sevindik. .oglusum 10 gün ondeymis masallah..530 gr olmus..28 nisana ayrintiliya gidicem...garip bi durum var ayrintili icretsizmis..siz o kadar paralardan bahsedince şaşırdım. .

ayrica kalsiyuma devam dedi..icemiyorum dedim hap yazin dedim yok illa onu ic dedi...eşime döndü her akşam kontrol et iciyomu diye dedi:KK67:
agrilarim oluyo bazen dedim alt tarafta icmezsen ilaci olur tabi dedi..bide üstüne firca yedik..artik yavaş yavaş iceyim artik..

Ben de pıhtılaşma var canım, hatta 5 yıl önce bacağıma Attı ve o şekilde öğrendim.

Canım bendede var ama iki gen değil tek gen, heterezigot benimki senin hangisi?? Burdaki doktorum ısrarla kan sulandırıcı igneyi bırakmamı soyluyor ama tedavi gordugum yer 35. Haftaya kadar dedi, burnumda kanlı sürekli neyapcagımı şaşırdım, hemeteloga gittim oda bana bıraktı kıymetli gebelik dedi kullansanda olur kullanmasanda olur dedi.

Canım bendede var ama iki gen değil tek gen, heterezigot benimki senin hangisi?? Burdaki doktorum ısrarla kan sulandırıcı igneyi bırakmamı soyluyor ama tedavi gordugum yer 35. Haftaya kadar dedi, burnumda kanlı sürekli neyapcagımı şaşırdım, hemeteloga gittim oda bana bıraktı kıymetli gebelik dedi kullansanda olur kullanmasanda olur dedi.
Canım pıhtılaşması olanlar iğneyi doğuma kadar kullanıyor, bilemedim neden doktorun öyle dedi. Benimki Heterozigot. Ben kullanıyorum , üstelik günde 1 tane de aspirin alıyorum.

Canım pıhtılaşması olanlar iğneyi doğuma kadar kullanıyor, bilemedim neden doktorun öyle dedi. Benimki Heterozigot. Ben kullanıyorum , üstelik günde 1 tane de aspirin alıyorum.

Heterezigot olduğu için ağır bir durum olmadığı toplumda çoğu kişide olduğunu söyledi ayrıca bu igneler uzun dönemde kemik erimesine yol açıyormuş, daha öncede başka doktor kullanmamam gerektiğini söyledi. Coraspirini kullanmıyorum daha önce kestik merkezden dediler burun kanaması ve kanama alanı oluşmuştu, şimdi kan sulandırıcı igneyi bile tam doz uygulamıyorum.
Senin bacaga atma nasıl oldu??

Back
X