• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

özellikle bişeyler yedikten sonra sol göğsümün altı acıyor kaburga mı oluyor bilemedim ama göğüs altı ve sadece şuan sol göğsümün altı.yatma pozisyonunda daha rahat oluyorum ama iş yerinde oturur şekilde olduğum için daha çok hissediyorum.böyle olan var mı

Operacim geldim yemek yedim biyerde öyle yazayım dedim. Doktor haftasina göre biraz suyu az dedi ama öyle telaş edilecek bir durum değilmiş. Zkamilde afi 5,6 çıkıyor. 5 ve altında olursa tehlikeli oluyormus. Benim özel doktorum olctu 7 çıktı. Bol su iç dedi ve omegayi kullanmaya devam et dedi. Okadar korktum ki anlatamam. 24+0 650gram 32cm boyu
Bu su durumu 24 saatte bir değişir dedi. 15gun sonra tekrar kontrole gideceğim.
Teşekkür ederim hepinize canım arkadaslarim
Yeni okudum , gözün aydın , inşallah bir daha hiçbir sıkıntı yaşamazsın . :)

Seker yuklemesi sonucum geldi. Oncesi aclik 79, sonrasi 144. Sinir 130 muydu?
ay çok iyi böyle devam et :)
bende 172 çıkmıştı 50 likte, cumartesi doktora gittim çok yüksek değil ama diyet uygulaman lazım dedi ve diyet listesi verdi ,
ama diyet de sıkı bi diyet hiç bana göre değil,
günlük 1 köfte 2 köfte en fazla yazmış, sanırım standart liste, o kadar uyamam ben listeye, benim eti çok yemem lazım,
ama şimdi ne yapıyorum şeker tatlı hamur işi pirinç pilavı makarna kızartma vs yok,
ekmek tam buğday alıyorum ama onu da birer dilim yemeklerde sadece,
bunları uygularsam bana yeter, yoksa öyle bir köfte kibrit kutusu kadar peynir bilmemne , çocuklar nasıl beslenecek?

özellikle bişeyler yedikten sonra sol göğsümün altı acıyor kaburga mı oluyor bilemedim ama göğüs altı ve sadece şuan sol göğsümün altı.yatma pozisyonunda daha rahat oluyorum ama iş yerinde oturur şekilde olduğum için daha çok hissediyorum.böyle olan var mı

Benim de yururken ve belli bir sure masa basinda oturduktan sonra kasigim agriyor. Uzaninca geciyor. Sanirim hep ayni yerin agrimasinin bir aciklamasi vardir. Persembe kontrol var soracagim. Benim doktorumun dikkat ettigi, uzaninca ve ilac alinca gecmeyen agrilar.. daha ilac alacak kadar agrim olmadigindan ciddiye almadim ben, senin de oldugunu sanmiyorum.

bende 172 çıkmıştı 50 likte, cumartesi doktora gittim çok yüksek değil ama diyet uygulaman lazım dedi ve diyet listesi verdi ,
günlük 1 köfte 2 köfte en fazla yazmış, sanırım standart liste, o kadar uyamam ben listeye, benim eti çok yemem lazım,
ama şimdi ne yapıyorum şeker tatlı hamur işi pirinç pilavı makarna kızartma vs yok,
bunları uygularsam bana yeter, yoksa öyle bir köfte kibrit kutusu kadar peynir bilmemne , çocuklar nasıl beslenecek?

Ben hamileligin en basindan beri kizartmaya bir duskun oldum anlatamam.. her seyin kizartmasi daha tatli geliyor bana, kabak aldigimda bile normal yemegini yapardim eskiden, simdi aylardir mucver yapiyorum. Pilav makarna yemeyebilirim ama kizartmasiz hayat hatadir ;)

Ben hamileligin en basindan beri kizartmaya bir duskun oldum anlatamam.. her seyin kizartmasi daha tatli geliyor bana, kabak aldigimda bile normal yemegini yapardim eskiden, simdi aylardir mucver yapiyorum. Pilav makarna yemeyebilirim ama kizartmasiz hayat hatadir :KK66:

Bende kalkim biber kizartim kesinlikle o Kızartma ahhhahh ozledigim buz gibi bir kola ayy kendimi teşvik ediyorum valla bugün sprite içtim dayanamadim napim bi kola değil enazindan

Benim de yururken ve belli bir sure masa basinda oturduktan sonra kasigim agriyor. Uzaninca geciyor. Sanirim hep ayni yerin agrimasinin bir aciklamasi vardir. Persembe kontrol var soracagim. Benim doktorumun dikkat ettigi, uzaninca ve ilac alinca gecmeyen agrilar.. daha ilac alacak kadar agrim olmadigindan ciddiye almadim ben, senin de oldugunu sanmiyorum.
evet öyle dayanılmayacak bir ağrı olmuyor ama aklıma takıldı.benimde kontrol perşembe günü.şeker yüklemeside yapılacak.bende ozamn ağrıyı soracağım

Bende kalkim biber kizartim kesinlikle o Kızartma ahhhahh ozledigim buz gibi bir kola ayy kendimi teşvik ediyorum valla bugün sprite içtim dayanamadim napim bi kola değil enazindan

Ben gun asiri fanta iciyorum, kahve nerdeyse her gun, acik cay sinirsiz :KK70:

Bende hergün çay içiyorum açık bikaç bardak.kahve üçü bir arada canım istediği zaman içiyorum.sprite arada içiyorum tabi kolayı özlemiyor değilim eşimin kolasından arada otlanıyorum :)

Allah yardimcimiz olsun,plasenta neden böyle yerleşir ki,erken dogum sebebi var mi acaba
Amin :( bilmiyorum valla benim kizin zaten makat geliş gibi duruyor şuanda :) keyfine düşkün plesentayi almis altına oturuyor :) kanama olursa olabilirmiş erken dogum 25 haftaligim ben su anda calistigim yerdeki doktorlar 5 hafta daha dayanan dogsa bile yasar diyorlar ama tabi gönül 39 40 hafta istiyor. Şuan kanamam falan yok Allaha şükür iyiyim inşallah boyle devam eder

Bende oyleyim canim oturamiyorum bu yuzden,arkama baya yaslanarak oturuyorm yani yari yatar gibi yada uzaniyorm evde oldugum icin. Ben ikiz olmasina bagliyorm ama belkide alakasi yoktur oraya baski yapiyolr heralde

Ben hamileligin en basindan beri kizartmaya bir duskun oldum anlatamam.. her seyin kizartmasi daha tatli geliyor bana, kabak aldigimda bile normal yemegini yapardim eskiden, simdi aylardir mucver yapiyorum. Pilav makarna yemeyebilirim ama kizartmasiz hayat hatadir :KK66:
Aynen bende ya kizartma cok yedim yiyorm hala makarnaya sardim bu ara kepekli yiyorm gerci ama buaksam ilk defa tavuk ve sucuk yedim izgarada suan nefes alamiyorum fazla kacirdim:KK48: cok saglikli beslenmiyorum sanki ya sebze cok yemiyorum mesela artik abanmam lazim

Bende oyleyim canim oturamiyorum bu yuzden,arkama baya yaslanarak oturuyorm yani yari yatar gibi yada uzaniyorm evde oldugum icin. Ben ikiz olmasina bagliyorm ama belkide alakasi yoktur oraya baski yapiyolr heralde
Bende evde oldugum zamanlar genelde uzaniyorum yada yari yatar pozisyondayim.baski yapmasi erken degil mi diye dusundum ya persembe bi doktora sorcam

ooff kizlar bn omru hayatim boyunca belki bi kilo cilek yememisimdir ama artik bnm de favorim cilek biri bitmeden birini agzima atiyorum nam nam nammm yasasin yemek yemek hepsi bnm bebeklerim ♡
Bende acayip karpuz yiyorum ya esim artik şaşip kaliyo sabah gece gunduz karpuz yiyorum :KK68:

Operacim geldim yemek yedim biyerde öyle yazayım dedim. Doktor haftasina göre biraz suyu az dedi ama öyle telaş edilecek bir durum değilmiş. Zkamilde afi 5,6 çıkıyor. 5 ve altında olursa tehlikeli oluyormus. Benim özel doktorum olctu 7 çıktı. Bol su iç dedi ve omegayi kullanmaya devam et dedi. Okadar korktum ki anlatamam. 24+0 650gram 32cm boyu
Bu su durumu 24 saatte bir değişir dedi. 15gun sonra tekrar kontrole gideceğim.
Teşekkür ederim hepinize canım arkadaslarim

Gözün aydın canım. Demek ki makinadan makinaya Değişiyor. Devlettekiler eski olabilir. Bir de bazen sınır değerleri farklı olabiliyor. Boyu kilosu da gayet iyi maşallah.

Bugün tüm gün doktorlardaydım. Hem kendime, hem veterinere:) şeker yüklemesi normal dedi. 145 miş sınır. 144 hatta 150 de bile seker var denmez dedi. Oğlan 725gr olmuş:)

Canım çok da kasma. Tatlı yemesen yeter bence.

offf hatırlatmayın işte, ben herşeyin kızartmasını yaparım, kuru soğanı bile yuvarlak dilimleyip kızartan insanım ben düşünün :)

Back
X