selam kizlar.. bakamadim dünden beri..
@marpesa tatlim o agridan bende vesevcanf de de var. Ben iki doktora sordum. Hamilelerin % 90 inda olur dediler..
@gucci85 canim benim diyet pek guzel.. doyurucu. Diyetisyen verdi gebelik sekeri icin.. baya da ise yaradi.. hatta kilom bile sabitlendi. Burdan yuklenmiyo. istersen Mail verirsen gönderebilirim.
sevcanf benim oglan da bazen Cok ciddi tekmeler atiyor.. hele ki mesaneme denk gelmesin.. gecen tavana ziplatti. Oyuncak yapti mesanemi oynuyo valla.. bazen de sadece geriniyo.. kipirdaniyo.. ozellikle hafta ici hareketleri pek yavas. Hafta sonu coşuyor..
Biz hareket edince o uyuyor.. sallantidan.. oyle okumustum sanki bi yerde.. biz dinlenirken de fıkır fıkır maşallah.. Aksam mesela disardaydik, yemek boyunce ve sonrasinda tık yoktu.. arabaya bindik donerken mesanemin uzerinde halay sekti resmen.. delirdim yemin ediyorum cok fena oluyo..ay aynen cnm valla bazen icimden cikicak gibi bazense kibarcik evet haftasonlari benim kzuda daha hareketli is yerinde unutuyorum bile bazen ondan galiba
opera erkencisin canım günaydın herkese. bugün tatilden önceki son gün... :) yarın inşallah antalyaya gidiyoruz. çocuksuzluğa veda partisi var
Gunaydiiiiin bayanlar...
ya bu kapinin onune konacak dogum cantasini ne zaman haziricaz?? 32. Haftada mi??
Yaw işte çöp dahi almadigim icin.. simdi; ben netten alışverişe bayılıyorum. Bi de burda dogru durust magaza yok. Ya muglaya ya da izmire gitmem lazim. Izmir 3 saatlik yol.. mugla 1.5.. bu nedenle internet pek kolayima geliyo.. e onlarin da teslim suresi 2,3 hafta.. ben oldum 27 haftalik.. vakit daraliyor gibi geldi de birden sabah sabahpanikledim
Aslinda bu 3 gunluk tatilde yapmak lazim o isi..bi daha firsat bulamayabilirim.bence izmire bi git
gözünle görerek dokunarak al..
özellikle gecelik işi için şansa bırakma derim
atla bir gün, git kemeraltına, orada bunların oldugu bir yer var ya, dal oraya topla cık ihtiyaclarını
ben de burada eminönüne gidecegim gecelik için
Aslinda bu 3 gunluk tatilde yapmak lazim o isi..bi daha firsat bulamayabilirim.
Profilinde sil tekrar yaz.. ben bi kac defa degistirmistim..gunaydinlar kizlar :)
ya bnm gebelik takviminde 4 gun daha gec gosteriyor bn 5. gun embriyosu olmamixi umursamadan son adet tarihime gore yazmistm onu simdi de duzeltemiyorum tarihi. tarihi duzeltmenin yolunu bilen var mi canlar?
Profilinde sil tekrar yaz.. ben bi kac defa degistirmistim..
Ya bu arada ben gece hic uyuyamadim. Dun misafirlikteydik. BebEgin adi ne olacak muhabbetine geldi konu.. esim de demez mi ilk defa burda söylüyorum ruyamda gordum Alperen koycam diye.. ayyy yuregime indi resmen.. sabaha kadar döndüm durdum yatakta.. en ikna edici ben istemiyorum konusmasi nasi yaparim diye.. sabah dedim, koymicaz di mi alperen falan diye.. yok dedi de rahatladim resmen..
Canım benim de 5. Gün embriyosu. Adete göre yapılıyor yine de hesaplama.gunaydinlar kizlar :)
ya bnm gebelik takviminde 4 gun daha gec gosteriyor bn 5. gun embriyosu olmamixi umursamadan son adet tarihime gore yazmistm onu simdi de duzeltemiyorum tarihi. tarihi duzeltmenin yolunu bilen var mi canlar?
Hahaha, sen de onun böyle yüreğine indirecek birşey yap:)Profilinde sil tekrar yaz.. ben bi kac defa degistirmistim..
Ya bu arada ben gece hic uyuyamadim. Dun misafirlikteydik. BebEgin adi ne olacak muhabbetine geldi konu.. esim de demez mi ilk defa burda söylüyorum ruyamda gordum Alperen koycam diye.. ayyy yuregime indi resmen.. sabaha kadar döndüm durdum yatakta.. en ikna edici ben istemiyorum konusmasi nasi yaparim diye.. sabah dedim, koymicaz di mi alperen falan diye.. yok dedi de rahatladim resmen..
Gözün aydın. Kilosu gayet normal canım.Merhaba güzel annişler..21 haftaya göre bebeğim 401 grm mış... sizinkiler kaçtı merak ettim.. doktorumuz iyi dedi ama normal mi kilosu pek de iştahım da yok.. bebişim erkek bu arada cinsiyetimizi de öğrendik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?