2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

ay aynen cnm valla bazen icimden cikicak gibi bazense kibarcik evet haftasonlari benim kzuda daha hareketli is yerinde unutuyorum bile bazen ondan galiba

ay aynen cnm valla bazen icimden cikicak gibi bazense kibarcik evet haftasonlari benim kzuda daha hareketli is yerinde unutuyorum bile bazen ondan galiba
Biz hareket edince o uyuyor.. sallantidan.. oyle okumustum sanki bi yerde.. biz dinlenirken de fıkır fıkır maşallah.. Aksam mesela disardaydik, yemek boyunce ve sonrasinda tık yoktu.. arabaya bindik donerken mesanemin uzerinde halay sekti resmen.. delirdim yemin ediyorum cok fena oluyo..

opera erkencisin canım günaydın herkese. bugün tatilden önceki son gün... :) yarın inşallah antalyaya gidiyoruz. çocuksuzluğa veda partisi var

Gunaydiiiiin bayanlar...
ya bu kapinin onune konacak dogum cantasini ne zaman haziricaz?? 32. Haftada mi??

opera erkencisin canım günaydın herkese. bugün tatilden önceki son gün... :) yarın inşallah antalyaya gidiyoruz. çocuksuzluğa veda partisi var

ohh valla iyi yapıyorsunuz.. bol bol yürüyüş yap temiz havada ama benim gibi 4 günde 2 kg alıp dönme
bu arada ben hep erken kalkıyorum da pc başına oturmam zaman alıyor :)

Gunaydiiiiin bayanlar...
ya bu kapinin onune konacak dogum cantasini ne zaman haziricaz?? 32. Haftada mi??

valla ablam 30. haftada falan koymuştu, sonra yeğenim günü dolduğu halde gelmeyince sezeryanla aldırdı, canta da haftalarca yıkanıp yıkanıp yeniden yerleştiğiyle kaldı
sen gecelik vs aldın mı?

Yaw işte çöp dahi almadigim icin.. simdi; ben netten alışverişe bayılıyorum. Bi de burda dogru durust magaza yok. Ya muglaya ya da izmire gitmem lazim. Izmir 3 saatlik yol.. mugla 1.5.. bu nedenle internet pek kolayima geliyo.. e onlarin da teslim suresi 2,3 hafta.. ben oldum 27 haftalik.. vakit daraliyor gibi geldi de birden sabah sabah panikledim

bence izmire bi git
gözünle görerek dokunarak al..
özellikle gecelik işi için şansa bırakma derim
atla bir gün, git kemeraltına, orada bunların oldugu bir yer var ya, dal oraya topla cık ihtiyaclarını
ben de burada eminönüne gidecegim gecelik için

Aslinda bu 3 gunluk tatilde yapmak lazim o isi..bi daha firsat bulamayabilirim.

gunaydinlar kizlar :)
ya bnm gebelik takviminde 4 gun daha gec gosteriyor bn 5. gun embriyosu olmamixi umursamadan son adet tarihime gore yazmistm onu simdi de duzeltemiyorum tarihi. tarihi duzeltmenin yolunu bilen var mi canlar?

ya bnm gebelik takviminde 4 gun daha gec gosteriyor bn 5. gun embriyosu olmamixi umursamadan son adet tarihime gore yazmistm onu simdi de duzeltemiyorum tarihi. tarihi duzeltmenin yolunu bilen var mi canlar?
Profilinde sil tekrar yaz.. ben bi kac defa degistirmistim..

Ya bu arada ben gece hic uyuyamadim. Dun misafirlikteydik. BebEgin adi ne olacak muhabbetine geldi konu.. esim de demez mi ilk defa burda söylüyorum ruyamda gordum Alperen koycam diye.. ayyy yuregime indi resmen.. sabaha kadar döndüm durdum yatakta.. en ikna edici ben istemiyorum konusmasi nasi yaparim diye.. sabah dedim, koymicaz di mi alperen falan diye.. yok dedi de rahatladim resmen..

ahahahaaa koptum
biz hala isim bulamadık, aramayı da bıraktık noname koycaz adını

Merhaba kızlaaarrr çok yazamıyorum ama yazdığınız herşeyi tek tek okuyorum size birşey soracam 21 hafta 4 günlük olduk biz ve ikiziz biliyorsunuz doktorum progestan kapsül verdi fitil olarak kullanan varmı erken değil mi daha

Canım benim de 5. Gün embriyosu. Adete göre yapılıyor yine de hesaplama.

Hahaha, sen de onun böyle yüreğine indirecek birşey yap:)

Doğum için önü açılan gecelik mi almak lazım? Sen bilirsin talkative_844 cim:)
Bir arkadaşım mutlaka kalın çorap al demişti. Dogumhane soğuk oluyormuş yaz olsa bile.

Merhaba güzel annişler..21 haftaya göre bebeğim 401 grm mış... sizinkiler kaçtı merak ettim.. doktorumuz iyi dedi ama normal mi kilosu pek de iştahım da yok.. bebişim erkek bu arada cinsiyetimizi de öğrendik..
Gözün aydın. Kilosu gayet normal canım.

Kızlar hepinize sağlıklı güzel günler ablam dün sabah 8 de ameliyata girdi akşam üstü 5 de çıktı şu an yoğun bakımda uyutuyorlar sizlerden rica etsem onun için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim hepinizden razı olsun evlatlarınızı size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…