Ben istanbulda olmadigim icin cevap yazmadim canim..Gunayin kizlaar..beni de grubunuza dahil ediiiin.dr ve hastane tavsiyelerinizi paylasir msnz.
Günaydın, hoşgeldin. Tahmini doğum tarihin ve cinsiyetin belli mi? Listeye alalım seni. Doktor ve hastane çok göreceli canım. Normal doğum mu sezaryen mi istiyorsun? Hangi sehirdesin?Gunayin kizlaar..beni de grubunuza dahil ediiiin.dr ve hastane tavsiyelerinizi paylasir msnz.
Ohhh afiyet olsun.. benim tarti da haftasonu kacamagima dayanamadiSelam kızlar,
Ben döndüm tatilden. Ne yedim ne yedim söylemesi ayıptır:) Tartı bozulmuş evde de aksi gibi:)
Günaydın, hoşgeldin. Tahmini doğum tarihin ve cinsiyetin belli mi? Listeye alalım seni. Doktor ve hastane çok göreceli canım. Normal doğum mu sezaryen mi istiyorsun? Hangi sehirdesin?
İstanbul da nerde oturuyorsun? Ben doktorumdan memnunum. Hem Bakırköy Acıbadem de hem de haftanın bir günü Etiler Acıbadem de bulunuyor. Burada ikiz hamile olan arkadaşlar da var. Onlar da öneride bulunurlar büyük ihtimalle.Normalde 9 ayım Ekimde doluyor..fakat doktorum ikiz gebelik olduğundan erken alırız -Ağustos demişti. İkili testte bebişler cinsiyeti göstermediler. 10 gün sonra tekrar kontrole gideceğim -belki o zaman gösterirler. Sezaryen düşünüyorum. İstanbul da yaşıyorum. Memnun olup ta tavsiye edebileceğiniz dr hiç mi yok?
Hayirli olsun oncelikle bende ikiz bekliyorm nasipse insalah ben medipol universitesi hastenesine gidiyorm bagcilarda doktorm hale aktun memnunun suan.. Doktora karar vermek zor..Herkese hayirli geceler. topiginizde yeniyim.. en son 2 ay once mide bulantilarim baslamadan once Ocakta transfer yaptiranlar topigindeydim...Allahima sukurler olsun 16 haftalik ikiz gebeyim.. Allah hepimize bebislerimizi saglikli sekilde kucagimiza da almayi nasip etsin..suan gittigim doktorda kararsizim.. icinizde ikiz gebeler takip ve dogum icin istanbulda hangi doktora gittiginizi paylasir msnz. Guvenebilecegim dr gitmek istiyorum. Arayis icindeyim.
Bence de doktoruna sor hemen mutlaka ciddi bisey dedildr belki ama neolur neolamz tedbir olsunGünaydın herkese...takip ediyorum ama yazamiorum bir türlü...
biz iyiyiz ama bu ara hareketleri azaldi sanki..bide benden inanilmaz şekilde sıvı akıntı geliyor..sizdede oluyor mu..birden su gibi akıntı. .korkuyorum bebegin sivisindan gidio die..daha kontrole 10 gün var...hareketleride ondan mi yavasladiki diorum. .
Ohhh afiyet olsun.. benim tarti da haftasonu kacamagima dayanamadi2 kilo fazla tartıyor
Çok güzel isim canım. Biz de kız olsa ya Ayşe ya Zeynep koyacaktık:) Tabloyu bozdum bu arada:) Düzeltir düzeltmez ekleyeceğim.Lulinda kızımın adına karar verdik Zeynep
Sarı beyaz yapabilirsin, aydınlık olur. Yataklarının üstlerine de kıza ve erkeğe göre tablolar koyabilirsin .Badana yapmasi iyi guzelde bitmiyo isler bide esim yapiyo bizim boyayi ben odalarimin yerini degistiriyorum buyuk salonumz vardi misafir odasi aman dedim koca odayi ayirmisim misafire orayi oturma odam yapiyorm diger odayi misafir odasi oyuzden esya tasiniyo falan isimiz coken son bebislerin odasini boyucaz ama renge karar veremiyorum 1kiz 1erkek ara bi renk yapmam lazim bi fikir verin bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?