Soldakinin genel karakteri daha sakin sanırım ama 4 saattir de sıfırsa hareket bi doktorunu ara bence.. vesvese yapma tabii.. temkinli olalim.. bi ara..Ya dunden beri solumdaki cok az hareket ediyo korkutmiyim kendimi diyorum ama dayanamadim size yaziyim dedim sagimdaki kipir kipir soldan tik yok gece sanki bikac tekme atti ama sabahtan beri ses yok gerci normelde de sagdaki daha hareketlidi herzaman soldaki cok hafif tekmeler atardi ama bilemedim yaa bisey yoktur dimi vesvese yapma diyorm kendi kendime ama elimde degil
Sıpaya bak sen.. ilgi bekliyormus demekki.. ben kipirdamadiginda hep oyle yapiyorum.. rahatini kaçırip kızdırıyorum..Ayyy cok sukur bi tepki verdi sonunda durttum ovaladm ise yaradi allahim hayirlisiyla bi dogsalar yaa oldurcek bu stres beni
yaa bn de hareket hissetmek istyrmmmm hadi ya cocukkkkk18+5 teyim bn o dalgalanmalr kelebek kanat cirpislari fln olsaydi simdilik bare ya
girdik valla. cumartesi günü hava çok sakin ve güneşliydi. deniz buz tabi. ama oraya kadar gitmişken denizin tadını tuzunu almamak olmazdı. bir gün girdm zaten yarım saat yüzüp çıktım. oğlum da neye uğradığını şaşırmıştır:)
bu arada şu avrupalı yokmu.. biz iki üç aylık bebekle tatile gidilir mi diye düşünürken, elin kızları almış el kadar bebeleri deniz aşırı gelmişler valla. yavrum onların da gıkı çıkmıyo maşallah. avrupanın havasından mıdır suyundan mıdır bebeleri pek bi uslu. hiç bizim milletinkilere benzemiyolar:) inceledik bol bol eşimle ne yapıyolar da bu çocuklar böyle oluyo diye
Valla ben de hastayim onlara.. sanirim ilk gunden pimpiriklenmiyorlar bizim gibi.. biyle bi koyvermislik, salmisliklari var.. bi tanidigim vardi ornegin. Kiz amerikali.. amerikada yaşıyorlar. Kari koca doktor ustelik.. o cocuklar ates icinde cayir cayir yanar, problem yok derler yavruya ilac bile vermezlerdi.. savaşsin.. bizim bebeler anne babayi kullanmayi hemen ogreniyorlar. SonucTa da her istedigini aglayip mizmizlanip elde eden huzursuz bebeler oluyo. Bu benim tesbitim.. haaa cozumun var mi dersen hic bi fikrim yok ne halt edicez.. yaşayıp gorcez..
Ayyy cok sukur bi tepki verdi sonunda durttum ovaladm ise yaradi allahim hayirlisiyla bi dogsalar yaa oldurcek bu stres beni
ben de hep o kafayla büyütmek istiyorum ama bir de mahalle baskısı var bizde. herkes eleştirir, o cocugun üstü ince, ayagı cıplak, ağlıyor ilgilensene vs gibi...
sen sorumsuz anne durumuna düşersin, halbuki yabancıların cocukları yerlerde sürünür, yerden bir sey alıp agzına sokar annesi babası ilgilenmez bile.
ben berlin hayvanat bahcesinde iki yaslarında bir cocuk süs havuzuna egilmiş düşmek üzereyken fırlayıp kurtardım diye nerdeyse cocuk tacizcisi muamelesi görmüştüm. üstelik 5 dakika sonra cocuk yine beline kadar havuza eğilmişti..
hayata bakışımız 180 derece farklı onlarla..
insallah cnmmCanim eli kulağın da erkekler biraz daha erken hissettiriyor bir hafta sonra hissedersin insallah
Aynen oyleeHayat biz planlar yaparken basimiza gelenlermis
Canim benim de akintim cok.ama oyle sivinin birden akisini hissetmiyorum.. doktora sordum hareketler bazen cok yavasliyo diye, sen cok yorulmissundur dedi. bence o birden bosalan akintiyi doktoruna sor. Ciddi olabilir. Bi de kokisuna bi bak. Doktorum ara ara camasiruni kokla, amniyon sivisinin kokusu cok farklidir anlarsin demisti.Günaydın herkese...takip ediyorum ama yazamiorum bir türlü...
biz iyiyiz ama bu ara hareketleri azaldi sanki..bide benden inanilmaz şekilde sıvı akıntı geliyor..sizdede oluyor mu..birden su gibi akıntı. .korkuyorum bebegin sivisindan gidio die..daha kontrole 10 gün var...hareketleride ondan mi yavasladiki diorum. .
Günaydın herkese...takip ediyorum ama yazamiorum bir türlü...
biz iyiyiz ama bu ara hareketleri azaldi sanki..bide benden inanilmaz şekilde sıvı akıntı geliyor..sizdede oluyor mu..birden su gibi akıntı. .korkuyorum bebegin sivisindan gidio die..daha kontrole 10 gün var...hareketleride ondan mi yavasladiki diorum. .
Günaydın herkese...takip ediyorum ama yazamiorum bir türlü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?