2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Nasıl düşürmüş ki, emniyet kemeriyle bağlı değil mi bebek? Geçmiş olsun valla.
tam evden cikiolarmis acele ediyolarmis sanirim..pusetin yukardan tutma yerini tam oturtmamis sanırım. .birden yamulmus bebegi kaymis düşmüş.kemeride yokmuş sanırım. .yani bende pek baglamazdim..ilk zamanlar kipirdanmio pek ya.hemde aptmanda merdivenin başında. ..Allahtan merdivenden yuvarlanmamis..baya bi vicdan yapmışti benim yüzümden diye ..ama bebiste sıkıntı olmadi..hatta 4 yaşında şimdi

O beşiği bende beğendim çok hafif ve kullanışlı görünüyo.

Bunu kullanan arkadasım vardı. Bu beşikten ziyade ev tipi ana kucağı. 3 aydan sonra yatak olarak kullanımı zor dedi. Bir de bu yere konacak birşey. Yatağın yanına alacaksan altına bir yükseltici koymam lazım.
Taşıma kapasitesi fazla olunca 6. aya kadar kullanırım sonrada mama sandalyesi olur demiştim titreşim özelliği var gaz sorunu olursa iyi gelir demiştim. En iyisi mağazaya gidip bakmak. İnternetten bakıp doğru karar vermek zor.

ayaklarim cok korkuncc yaaa nasil olacak bu isler boyle kizlar ayakliktan cilmis vallahi baska bisi olmus bu kadar sisermi ayak aksama kadarki
ay sorma yaa benimkilerde öyle artık, akşamları yukarı kaldırıyorum sabah bile kalktığımda inmiyor artık ayaklarım, hep şiş yani, yapacak bişey yok anlaşılan,

Günaydın hanımlar , hamilelik nedeniyle burun kanaması yaşayan varmı.

benim oldu bir ara ama 1 ay falan önceydi. nezle olacaktım zaten hassastı burnum, günlerce sızıntı şeklinde kanadı hatta bir kere epey kan boşaldı. o günlerde coraspini bırakmıştım.

Birazdan bir arkadaşımın 2 yaşındaki oğlu için okul görüşmesine gideceğiz. Şimdiden görüşmek gerekiyormuş:) Hey Allah'ım ya ne günlere kaldık. Neredeyse doğmamış çocuk için görüşülecek

hangi okula?

Istanbul international community school
Amerika da yaşayan arkadaşlarım görüşecek, dönersek diye. 3 yaşında alıyorlarmış. Şimdiden kontenjan için görüşmek gerekiyormuş.

bu diploması türkiyede gecmeyen okul sanırım. ilkokul mezunu sayılıyor cocuklar ama zaten ünv. yurtdışında okuyacakları için özellikle amerikalı aileler tercih ediyor, bizim de bir tanıdık kocası amerikalı 2 cocugu oraya gidiyor.

benim hep hafif hafif oluyor.neredeyse transferden itibaren hep oldu böyle yoğun bir kanama değil silerken falan görüyorum.doktora sormuştum geçen gittiğimde okyanus suyu söyledi,onu aldım düzenli kullanamıyorum ama aklıma geldikçe kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…