Ay kuzum benimkinin ayaklar hep asagida.. mesaneme tepip duruyo.. tek olmasina ragmen.. seninki cift.. normaldir. Ben doktora sordum, pozisyonunu degistirmek icin ne yapabilirim diye, hic bir sey dedi.. yıkıldığım andi bu...Sorum kaale alinmayinca ben
bizde az önce geldik dr merak etme benimkininde ayaklar aşağıda kafası midemde ayaklarıyla nokta atışı yapıyor vajinamı tekmeliyor kafasıylada midemi ağzımdan çıkarmaya çalışıyor benim sıpaSorum kaale alinmayinca ben
gözün aydın canımbizde az önce geldik dr merak etme benimkininde ayaklar aşağıda kafası midemde ayaklarıyla nokta atışı yapıyor vajinamı tekmeliyor kafasıylada midemi ağzımdan çıkarmaya çalışıyor benim sıpa
Gunaydinlaaaarrr. Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz..Gunaydin herkese bugun harika bir gun cunkuuu bizzz doktora gidiyoruz ziyaret gunumuz
Cok Sagol canim yaa bastan beri hep ikizim olsun diye dua ettim gecen sene allah nasip etti umreye gittik orda ettigim dualrm kabul oldu cok sukur hep bi kiz bi erkek ikizim olsun diye dua etmistim gonlume gore oldu allah isteyen herkese nasip etsin insalah.. toplamda 11 kilo almisim sebze meyve ye dedi yiyorm zaten ama makarna pilav tatlida cok yiyorm ondan heralde
Cok Sagol canim yaa bastan beri hep ikizim olsun diye dua ettim gecen sene allah nasip etti umreye gittik orda ettigim dualrm kabul oldu cok sukur hep bi kiz bi erkek ikizim olsun diye dua etmistim gonlume gore oldu allah isteyen herkese nasip etsin insalah.. toplamda 11 kilo almisim sebze meyve ye dedi yiyorm zaten ama makarna pilav tatlida cok yiyorm ondan heralde
Insalah canim cok sagol hepimiz insalah...gözün aydın canım..
sağlıkla kucaklarımıza aldıgımız günleri de görecegiz inşallah
kizlaarr ck nadir boyle seyirme hissediyorum iki uc gundur.karnimda ozellikle yanlarda. szede boyle olmustr muhtemelen hareketlerini hissetmeden once. bu seyirmelerden nkdr sonra hissettiniz miniklerin hareketleri bu persembe 20 bitck hala hareket fln hissetmiyrm ya
Kızlar Merhaba
Bugün hem kontrol hem de şeker yukleme vardi. Kısaca yazayim akşam 9da uçakla izmire gideceğiz. Hazırlık yapmam gerekiyor.
25+5 sata göre uyumlu
855 Gram 36cm
Su yine aynı seviyede ama tehlikeli bir durum değil sadece normalin biraz altinda dedi. Uçakta ayaklarını hareket ettir dedi. Meşrubat sordum maden suyu icebilirsin dedi. Gazoz sordum canin çok çekerse bir bardağa kadar icebilirsin dedi
Şeker sonucu
Açlık 78
Tokluk 1.saat 127 dr temiz dedi. Ohh dedim.
Hepinize kucak dolusu sevgiler çarşamba gece döneceğim takibimdesiniz byebye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?