2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canım senin sorun için bak ne buldum :)

Arkadaşlar sonucum 35.41 çıktı doktor başlangıç gibi dedi varda diyemem yokta diyemem dedi e
2 gün sonra tekrarla dedi
8.gun icin bence cok iyi anlamiyorum bu daktirlari yaa gayet guzel canim ikigun sonra daha iyi cikacak inan buna arkadasimda bile 12.gunde 50 kusur cikti mis gibi de hamile bozma moralini iki gun sonra haberdar et

8.gun icin bence cok iyi anlamiyorum bu daktirlari yaa gayet guzel canim ikigun sonra daha iyi cikacak inan buna arkadasimda bile 12.gunde 50 kusur cikti mis gibi de hamile bozma moralini iki gun sonra haberdar et
inşallah yükselir canım ya biraz tez canlılık yaptım galiba ama doktorda başlangıcı gebelik var gibi görünüyor ama 2 gün soonra tekrarla dedi inş yükselir bebeğim tutunur bana

Benim erken doğum riskin vardı ya tüp Dr başında söylemişti 37geçirmesin eskişehirdeki Dr diye birde benim kız maşallah önden gidiyor bugün genefde bir sorayım dedim 38 haftada alacaksınız diye oda hayır 37 riske atmaya gerek yok dedi ben ciğer geliştirici mi vuruldum geçen hafta birde benim rahim taşımaz diye herhalde

inşallah yükselir canım ya biraz tez canlılık yaptım galiba ama doktorda başlangıcı gebelik var gibi görünüyor ama 2 gün soonra tekrarla dedi inş yükselir bebeğim tutunur bana

canim hergun elini karnina koy aklina geldikce deki "kunfeyekun" Allahim ol de olsun Rabbim bebegimi bana bagisla de surekli soyle salavat cek elinden ne gelirse yani ama asla umutsuz olma insallah cok guzel haberini alacagiz.

coolfire ne yapti acaba aklim onda valla

Kordosentezi şimdilik bi aksilik olmadan yaptık canım.. evdeyim dinleniyorum.. bugün hiç bitmeyecek sandım ..

Benim de aklım onda. Hemen sonuç alınıyor mudur acaba? İnşallah herşey yolundadır.

Hemen sonuç alınmıyormuş canım 2-3 hafta sürer dedi arayacaklarmış.. Şimdilik bi aksilik görünmüyor şu 2 günü en azından sorunsuz atlatırsam allhın izniyle sağlık haberlerini alırız inşallh...

Çok teşekkür ederim fikir için. Baktım dün.. gayet kullanışlı gözüküyor. Refluğ, kusma gibi sorunları olmadıkça doktorlar pek önermiyorlar ama bu yine de hoşuma gitti.
ne demek cnm
evet öyleymiş ama ikiz olacak biri emzirdikten sonra diğerini takip zor olur diye benim işimi göreceğini düşünüyorum :)

coolfire kardeşim inşallah sanada bebeğinede bişey olmaz. Rabbim ikinizide korusun. Bütün gün aklımız sendeydi. Evde yat dinlen ruhen çok yoruldun Allah yardımcın olsun canım.
gelisimcii sonucun gayet iyi iki gün sonra tekrar test yaptırıp sonucun ikiye katlanıyormu ona bakıcaz artık. Tebrikler ilk aşamayı geçtin heyecan istiyordun maratonun başladı işte. Benim eşim 3. Kan testimin sonucunda hamile olduğumu kabullenmişti. İki gün arayla 3 kez kan veriyosun yaa bi keresinde beni hastaneden aramayınca dedim kötü haberi kimse vermek istemiyo bi heyecan bi telaş hastaneyi ayağa kaldırdım meğer hemşire ameliyattan çıkınca arayacakmış sonuç için ne günlerdi bee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…