Canım etli dolma, imam bayıldı falan yap, ye. Illa bütün bütün yemene gerek yok. Ama haftada 1-2 ye mutlaka baklagillerde birlikte.
Bizi bizden iyi anlayan kim var ki şekerim:) Bebikleri doğuralım da bir araya gelelim tontişlerle:)
ya lulindacim gormesemde seni coooooookkk seviyorumm candan arkadasim hemen yetisir cevap verir
Bizi bizden iyi anlayan kim var ki şekerim:) Bebikleri doğuralım da bir araya gelelim tontişlerle:)
Canım senin sorun için bak ne buldum :)S sevimli26 masalah bebisine Dogum icin gunun belli olmasi ne guzel erken dogum ihtimalimiz oldugu icin hep tedirginim doktor hedef 35 hafta dedi ama ben 37yi hedefliyorum insalah dururlar..Lulinda bana itisip kakisiyolarmis gibi geliyo ama bilemiyorum cok merak ediyorum hep sorucm unutuyorm doktora da acaba birbirlerini hissediyolarmi diye
Amaannn nasilda ezmis soldaki oburunu yavrum yaaa benimkiler ayri ama sanki sagdaki cadaloz oglani sıkıstırıyo gibi geliyo okadar kipir kipir ki masalahCanım senin sorun için bak ne buldum :)
Canım senin sorun için bak ne buldum :)
Canım senin sorun için bak ne buldum :)
8.gun icin bence cok iyi anlamiyorum bu daktirlari yaa gayet guzel canim ikigun sonra daha iyi cikacak inan buna arkadasimda bile 12.gunde 50 kusur cikti mis gibi de hamile bozma moralini iki gun sonra haberdar etArkadaşlar sonucum 35.41 çıktı doktor başlangıç gibi dedi varda diyemem yokta diyemem dedi e
2 gün sonra tekrarla dedi
inşallah yükselir canım ya biraz tez canlılık yaptım galiba ama doktorda başlangıcı gebelik var gibi görünüyor ama 2 gün soonra tekrarla dedi inş yükselir bebeğim tutunur bana8.gun icin bence cok iyi anlamiyorum bu daktirlari yaa gayet guzel canim ikigun sonra daha iyi cikacak inan buna arkadasimda bile 12.gunde 50 kusur cikti mis gibi de hamile bozma moralini iki gun sonra haberdar et
Benim erken doğum riskin vardı ya tüp Dr başında söylemişti 37geçirmesin eskişehirdeki Dr diye birde benim kız maşallah önden gidiyor bugün genefde bir sorayım dedim 38 haftada alacaksınız diye oda hayır 37 riske atmaya gerek yok dedi ben ciğer geliştirici mi vuruldum geçen hafta birde benim rahim taşımaz diye herhaldedoktor ne dediyse o tabi ben merak ettigim icin sordum. Hastanenin fiyati da iyiymis valla acibademlere bakinca ozellikle
Canim benim 37. Hafta biraz zor bence 35 olsun kucaklar dolsun
tebrik ederim canim ama macera asil simdi basliyor, degerler katlaniyor mu, kese olusmus mu, kalp atisi ni duyacak miyim? 12 hafta nasil gececek, ikili uclu test nasil cikacak, cinsiyeti ne....
hepsi de tatli heyecanlar, saglikla kucagina alman dilegiyle..
inşallah yükselir canım ya biraz tez canlılık yaptım galiba ama doktorda başlangıcı gebelik var gibi görünüyor ama 2 gün soonra tekrarla dedi inş yükselir bebeğim tutunur bana
Gözün aydın canım 8.gün için iyi bir sonuç sen dikkat et kendine allaha emanet olunArkadaşlar sonucum 35.41 çıktı doktor başlangıç gibi dedi varda diyemem yokta diyemem dedi e
2 gün sonra tekrarla dedi
teşekür ederim canım allah razı olsunGözün aydın canım 8.gün için iyi bir sonuç sen dikkat et kendine allaha emanet olun
Benim de aklım onda. Hemen sonuç alınıyor mudur acaba? İnşallah herşey yolundadır.
ne demek cnmÇok teşekkür ederim fikir için. Baktım dün.. gayet kullanışlı gözüküyor. Refluğ, kusma gibi sorunları olmadıkça doktorlar pek önermiyorlar ama bu yine de hoşuma gitti.
bende bakıyorum ineternetten nerden sipariş verdin cnm.. kumaşı nasıl ?Ben kisa kollu aldim.. yaz sicaginda iyi olur diye.. onu da actim kullanmaya basladimyaniyorum geceleri.. internetten bi tane daha siparis ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?