Lulinda herşey güzel çıkmış gözün aydın canım, @
[SIZE=4][B][URL='http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/gulsennnn.396526/']gulsennnn[/URL][/B][/SIZE]
seninde yarın kontrolün güzel geçer umarım canım bu arada beslenme şeklini yazmışsın maşallah ben hiç o şekilde düzenli yiyemiyorum okuyunca vicdan azabı duydumS sevimli26 sezeryan için gün verdi doktorun sanırım dimi hayırlısıyla olsun inşallah
inşallah canım,yarın güzel haberlerini beklicezzcnm benimki 4 gun geriden geldigi icin birde kilo dusuk olunca korkudan eteklerim tutustu iki haftadir bu sekilde devam ediyorum bakalim yarin gorecegiz insallah ise yarar sagol canim benim
lulindacim ben telefonuma Runtastic programini indirdim yurumeye basladigimda kilometreyi hasapliyordu bebekten ciktim kurucesmeye gidis gelis tam 1saat 33 dk yurudum. 6,19km yurudum sonra su sorunu cikinca yuruyuse elveda dedim. haftada bir sahilde yuruyorum esim sagolsun 1 saat cikartiyor beni.KK daki doğum hikayelerini okuyor musunuz kızlar? Kolay normal doğuranların hepsi 36. haftadan sonra bol bol yürümüş. Hatta günde 6 km yürüyen var.
caniim benimki 2.gun embriyosuydu 9.gun ikinci cizgi cikmisti idrar testinde insallah pozitiftir bizde nezamandir bu hissi yasamiyoruz hepimiz 7-8aylik olduk. insallah hayirli haberini almak nasip olurarkadaşlar bugun dayanamayıp şu elektronik olan erken gebelik testlerinden aldım adetten 5 gün öncesine kdr gösteriyormuş sonucu ve yes pozitif çıktı inanamadım gittim kan testi vermeye hemen 1.5 saat sonra çıkıcak dua edin ne olur transferimin 8.günü şimdiden çıkma ihtimali varmı gerçekten çoğul gebelikte olamaz tek embriyo transferi yapıldı inş hüsrana uğramam
benimde 3. gün embriyosu bunda silik çizgi falan yok direk yes yazınca şok oldum beklemiyordum açıkcası hemşirede onda pozitif çıktıysa pozitiftir dedi ama umutlanıp boşa çıksın istemiyorum inş gebeyimdirrr bende sizler gibi yaşarım o duygularıcaniim benimki 2.gun embriyosuydu 9.gun ikinci cizgi cikmisti idrar testinde insallah pozitiftir bizde nezamandir bu hissi yasamiyoruz hepimiz 7-8aylik olduk. insallah hayirli haberini almak nasip olur
Bizde kontrolden geldik 15 temmuz doğum kızım 1817gr 43cm olmuş iltihap için monurol verdi pazartesi kültür sonucuna göre tedaviye karar veririz dedi
benimde 3. gün embriyosu bunda silik çizgi falan yok direk yes yazınca şok oldum beklemiyordum açıkcası hemşirede onda pozitif çıktıysa pozitiftir dedi ama umutlanıp boşa çıksın istemiyorum inş gebeyimdirrr bende sizler gibi yaşarım o duyguları
İnşallah canım Allah razı olsun sizde Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahinsallah canim Rabbim kimsenin kucagini bos cikarmasin Rabbim bu mubarek gunde yuzunu guldursun insallah
,masallah bebisineama neden 4 hafta erken alacak anlamadim, cogul gebelik de degil..
gulsennnn yedigin ictigin cok guzel ama eti ihmal etme derim sadece. Bir de yuruyusle suyun ilgisi var dedi mi doktor? Bi de son olarak dogumu hangi hastanede yapacaksin?
Canım benimde 8. Gün degerim 83 cikmisti. :)arkadaşlar bugun dayanamayıp şu elektronik olan erken gebelik testlerinden aldım adetten 5 gün öncesine kdr gösteriyormuş sonucu ve yes pozitif çıktı inanamadım gittim kan testi vermeye hemen 1.5 saat sonra çıkıcak dua edin ne olur transferimin 8.günü şimdiden çıkma ihtimali varmı gerçekten çoğul gebelikte olamaz tek embriyo transferi yapıldı inş hüsrana uğramam
Ayy inşallah canım ya 1 saate Alıcam inşallah.Canım benimde 8. Gün degerim 83 cikmisti. :)
Hadi bakalim insalah Guzel sonuc alirsin bekliyoruz haberleriniAyy inşallah canım ya 1 saate Alıcam inşallah.
İnşallah canım çok Teşekür ederim zaman geçmiyor resmenHadi bakalim insalah Guzel sonuc alirsin bekliyoruz haberlerini
operacim midem almiyor ki canim eti kebap tarzi olursa yada kofte yerimde normal baska sekilde yiyemem. bilmiyorum cok agir geliyor. valla terleyince birde havalar sicak vucudum su kaybeder diye endiseliyim dr da dinlen diyince korkudan yuruyemiyorum. hastanem kadikoyde ozel caginer hastanesi canim. 2500 dogum ama ben 2000 diye konusucam.
S sevimli26 masalah bebisine Dogum icin gunun belli olmasi ne guzel erken dogum ihtimalimiz oldugu icin hep tedirginim doktor hedef 35 hafta dedi ama ben 37yi hedefliyorum insalah dururlar..Lulinda bana itisip kakisiyolarmis gibi geliyo ama bilemiyorum cok merak ediyorum hep sorucm unutuyorm doktora da acaba birbirlerini hissediyolarmi diye
İnşallah canım çok Teşekür ederim zaman geçmiyor resmen
Keşke yaşasam o güzel Duyguları yeter ki pozitif çıksın canım.doktor ne dediyse o tabi ben merak ettigim icin sordum. Hastanenin fiyati da iyiymis valla acibademlere bakinca ozellikle
Canim benim 37. Hafta biraz zor bence 35 olsun kucaklar dolsun
tebrik ederim canim ama macera asil simdi basliyor, degerler katlaniyor mu, kese olusmus mu, kalp atisi ni duyacak miyim? 12 hafta nasil gececek, ikili uclu test nasil cikacak, cinsiyeti ne....
hepsi de tatli heyecanlar, saglikla kucagina alman dilegiyle..
Hepimizin test beklediği günler geldi aklıma:) Daha mı kolaydı bilemedim. Yok ya o da zordu:)İnşallah canım çok Teşekür ederim zaman geçmiyor resmen
Canım etli dolma, imam bayıldı falan yap, ye. Illa bütün bütün yemene gerek yok. Ama haftada 1-2 ye mutlaka baklagillerde birlikte.operacim midem almiyor ki canim eti kebap tarzi olursa yada kofte yerimde normal baska sekilde yiyemem. bilmiyorum cok agir geliyor. valla terleyince birde havalar sicak vucudum su kaybeder diye endiseliyim dr da dinlen diyince korkudan yuruyemiyorum. hastanem kadikoyde ozel caginer hastanesi canim. 2500 dogum ama ben 2000 diye konusucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?