• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

kızlar bademcıklerım sısmıs halsızlıgımde war kbb dr una gıtttım gebe oldugumu soyledım enfexia antıbıyotık verdı. sızce baslasammıkı antıbıyotıge yoksa yarını beklesemmı bol sıvı alarak :KK43:
Aynads bademciklerine bak bakalim.. beyaz beyaz mi?? Eger o seviyede ise baslayabilirsin.. ama dayanacak durumdaysan, nogay çayı yap. Nette tarifini bulabilirsin. Bi de Yatmadan once zeytinyağını ısıt, icine karabiber at.. onu yakmicak derecede sicakken pamukla bogazina sür, tulbentle sarip yat.. yemeklerin yaninda da sarimsak ye.. bence atlatirsin ;)

opera opera valla bana kalsa yatayim evde diyorum ama hem iş yeri israrci gitmem konusunda hem hareket yürüyüş oluyo.. evde tek sıkılırım.. dayanamadigim noktada tekrar hastane gidip calisamaz raporu almam lazim ama o hastaneye tekrar gitmek istemiyorum.. belki idare ederler işten..
@talkative_844 ne guzel sey tatile gitmek.. misssss.... ne tarafa gideceksiniz?? Bol bol yüz..
Ne kotu sey tatil beldesinde yasamak.. sen işe giderken millet plaja gidiyo, sen işten donerken millet plajdan dönüyor. :KK43:

keyfini çıkar öyle deme:KK24: burda biz her günü egede bir sahil kasabasına yerleştiğimizin hayalini kurarak geçiriyoruz

cnm travel falan nedir bilmiyorum..belki ayni seyden bahsediyoruz..yani ben puset diye aldim ogluma..onuda baskasina vermistim..simdi yeniden alcam..
Ana kucagiyla beraber olan arabalara travel diyolar bende yeni yeni arastirdikca ogrendim yoksa baslarda hic anlamiyodum halada cok bilgili oldugum soylenemez.bahsettigimiz blkide ayni sey yani oto koltugu mantiginda arabada da kullanilan sey ise bahsettigin ayni seyden bahsediyoruz.bebegi tamamen kayik seklinde yatirdigin seyede puset deniyor diye biliyorum.
Bu ara kontrolun kisa surmus ama demekki problem yok benim doktor hep kisa tutuo hicte renkli gostermiyo burda ozel hastane bile bukadar maalesef bunada sukür.iyi tatiller size bol bol dinlenebilirsin insallah

kızlar bademcıklerım sısmıs halsızlıgımde war kbb dr una gıtttım gebe oldugumu soyledım enfexia antıbıyotık verdı. sızce baslasammıkı antıbıyotıge yoksa yarını beklesemmı bol sıvı alarak :KK43:

• geçmiş olsun cnm. ballı limonlu ıhlamurla falan idare etmeye çalış istersen. daha da ilerlemesin tabi. burnunda tıkanıklık falan varsa okyanus suyu ii geliyo.

opera opera 10 kilonun altinda alanlar lutfen konusmasin.. karsinizda helalinden 15 kilo alan bi hamiş duruyor. Ayip yani :KK70:
75 oldum hatta geçtim.. ama kusuratlari asagi yuvarliyorum. Her doktor çıkışı eşimle dovusuyoruz. Ben gidelim demesem sen demiyorsun diyo.. ne deyim yani.. adam 9 da geliyo isten.. o saatten sonra bende hal.mi kaliyo..
istahim kapandi artik.. mideme cok baski var.. yeyince rahatsizlik veriyor. Ona ragmen kilo almaya devam.. doguma kadar 20 kiloyu tamamlicam gibi..
Merak etme canım arkandan ben seni takip ediyorum sende yine boy var bende oda yok bir aydır kilo alımım durduydu kız alıyor kiloyu ama bugün tartı bana tekrar alıyor un dedi:KK20::mad:benim midenin baskısı yüzünden gece uykudan uyanıyorum sonrada midem düzelene kadar yapmadığım şey kalmıyor

Canım benim kızım olacak ve ilk gebeliğim, biraz da kiloluyum, bunlardan sebep mi bilemiyorum ben 18-19. Haftalarda çok hafif hissetmeye başladım. Şu anda 28 haftalık olduk, ama kızım öyle bası arkadaşların bahsettiği gibi kıpır kıpır değil, daha sakin... Sen de inş en yakın zamanda hissedersin,ilk gebelik mi senin de canım?
Evet canım benim de ilk gebeligim tüp bebek benimkide :)

keyfini çıkar öyle deme:KK24: burda biz her günü egede bir sahil kasabasına yerleştiğimizin hayalini kurarak geçiriyoruz
Ahhha ah... ben de hep dua ederdim sahil kasabasinda calisayim diye.. eşim tayini çıktığında senin dualarin kabul oldu demisti ama kazın ayagi oyle degilmis.. ortanin uzerinde gelirin olmali buralari yaşamak icin.. en az iki araba.. ve tabiiki rahat bir iş.. işte o zaman tadindan yenmez.. aksi halde hiç bi sey anlamiyorsun.. anca firsat olursa hafta sonlari..

günaydın kızlar... bir haftayı daha bitrmenin mutluluğunu yaşıyorum:KK66: izne kalır 5 hafta:KK66:
günaydıın,32.haftada çalışabilir raporu almayı düşünüyosun sanırım canım dimi? bende öyle düşünüyorum bakalım bir sıkıntım olmazsa doktor da uygun görürse 36yı bitirip öle ayrılıyım izne doğum sonrasına eklenir diye düşünüyorum

Uyuyabilenlere gunaydinnn kizlar.. Resmen oturarak uyudum gece yaa imdat diye bagircaktim :mad: sola yatiyorm yastikda kiysam sirtima en fazla 1 saat uyuyabildm oyle sonra oturup yari uzanir pozisyonda biraz uyumusum. Kendimi uykusuz ve yorgun hissediyorm suan kahvalti yapmaya halim yok:KK43: nasil gecicek gunler boyle sabiiirrrrrr

Sinirden delirmek üzereyim. Calisabilir raporumu yanlis yazmis gerizelkalilar. Doguma 5 hafya var, 3 haftaya kadar calisabilir yazmislar.. bu kadar olmaz ya.. her iş mi ters gider.. bolge yazi bekliyor, bunlar pazartesi anca verirler yazıyı.. bir firca da kocaya kaydim, carsamba gidip alsaydin, şimdi hata cozulmus olurdu diye.. cuma cuma delirdim..
hayirli cumalaar.

Sinirden delirmek üzereyim. Calisabilir raporumu yanlis yazmis gerizelkalilar. Doguma 5 hafya var, 3 haftaya kadar calisabilir yazmislar.. bu kadar olmaz ya.. her iş mi ters gider.. bolge yazi bekliyor, bunlar pazartesi anca verirler yazıyı.. bir firca da kocaya kaydim, carsamba gidip alsaydin, şimdi hata cozulmus olurdu diye.. cuma cuma delirdim..
hayirli cumalaar.

canim tarih belirtiliyor safece sen ne zaman istersen bitirebilirsjn raporunu bugun istesen kapatirlaf ne sorun olacakki

hayirli cumalaar.
3 haftaya kadar çalışabilir derken 37den sonra yasal olarak çalışılmıyor ya o ibareyle mi alakalı acaba o

Kizlar merhaba. Bgun 21+f ve perinatolg randevmuz vardi. Erkek bebek. Sag boobrekkte buyuume goord doktor 4.5mis 4 olmalliymis. Cnm skildi, sizler yasadiniz mi benzer durm

hayirli cumalaar.

canım açık söyleyim ben neye kızdıgını anlamadım. sen daha erken mi izne ayrılmak istiyordun yoksa daha uzun çalışmak mı? senin doğuma 6 haftan var zaten. bizi aydınlatır mısın :KK45:

Kizlar merhaba. Bgun 21+f ve perinatolg randevmuz vardi. Erkek bebek. Sag boobrekkte buyuume goord doktor 4.5mis 4 olmalliymis. Cnm skildi, sizler yasadiniz mi benzer durm

benim hatırladıgım kadarıyla böbrekte büyüme yaşayan olmadı. umarım ciddi bir sey değildir.

Cnm bnm bebişler daha küçük ama arkadasım hamile o unda bebehi erkek ve sag bobrekte buyume varmış. Dr çok onemli degil demiş. Erkek bebeklerde olabiliyormuş. Sıkma canını.

Back
X