- 20 Kasım 2014
- 1.593
- 1.963
- 208
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkinin testislerinde su toplanmasi var. Hidrosel. Bobrekle ilgili bi sey soylemedi ama 0.5 lik bir fark da cok problem olmaz sanirsam.. sıkma canını..Kizlar merhaba. Bgun 21+f ve perinatolg randevmuz vardi. Erkek bebek. Sag boobrekkte buyuume goord doktor 4.5mis 4 olmalliymis. Cnm skildi, sizler yasadiniz mi benzer durm
opera
sevcanf
marpesa doguma 8 hafta var. 40 hafta üzerinden hesaplaniyor ya.. 3 haftami yemiş oluyor hastane.. 36. Haftanin içindeymisim gibi hesapliyor. Halbuki 33. Hafyanin icindeyim ya.. doguma 8 hafta var, 3 hafta kalana kadar calisabilir demesi lazimdi.. bi de muhtemel dogum tarihi yazilmamis hic..
sevcanf senin raporunda muhtemel tarih yaziyor mu?? Bi de eke koydum raporu tekrar duzenlemek icin hesaplama falan yapilmasi lazim demişler eşime.. sanirsin uzaya roket firlatacak..
tamam şimdi anladım bende,operanın dediği gibi devlete işimiz düştü mü yandık demektir.Stres yapma mecbur düzeltilecekopera
sevcanf
marpesa doguma 8 hafta var. 40 hafta üzerinden hesaplaniyor ya.. 3 haftami yemiş oluyor hastane.. 36. Haftanin içindeymisim gibi hesapliyor. Halbuki 33. Hafyanin icindeyim ya.. doguma 8 hafta var, 3 hafta kalana kadar calisabilir demesi lazimdi.. bi de muhtemel dogum tarihi yazilmamis hic..
sevcanf senin raporunda muhtemel tarih yaziyor mu?? Bi de eke koydum raporu tekrar duzenlemek icin hesaplama falan yapilmasi lazim demişler eşime.. sanirsin uzaya roket firlatacak..
Merkezde transfer sonrası az bir kanamanın olması normal denmişti.İnşallah hayırlı haberler verirsin.Kızlar transfer oldm bugün ve pembe kan azcık geliyor çok değil normalmi dondurulmuşlarla oldm ilkinde duşuk yapmıştm şuanda korkuyorm tutarmı tutmazmı dusermı dıye
Bende olmuştu hatta 5. Haftada falanda olmuştu pembemsi kan 2-3 gün sürmüştü damla damla doktor normal demişti korkma tutacağı varsa tutar sen moralini hep yüksek tut olumlu düşün dua et.Sizde oldumu açkk pembemsi merkezden gelince oldu kırmızı kan değl pembemsi kan azcık peçeteye geliyor zorlamadan da olablır gbıde sızlerde başınıza geldimi böyle bişey
Çok teşekkür ederim hayırlı doğumlarınz olsun inşallah. Allah bana da nasip eder ilki duşmuştu şuan çok korkuyorumBende olmuştu hatta 5. Haftada falanda olmuştu pembemsi kan 2-3 gün sürmüştü damla damla doktor normal demişti korkma tutacağı varsa tutar sen moralini hep yüksek tut olumlu düşün dua et.
mrb buyume sızın bobrektemı bebegınmı? nmö de war sag bobrekte buyume dr um aylık ultrason takıbı ıstedı urologtan kontrolundeKizlar merhaba. Bgun 21+f ve perinatolg randevmuz vardi. Erkek bebek. Sag boobrekkte buyuume goord doktor 4.5mis 4 olmalliymis. Cnm skildi, sizler yasadiniz mi benzer durm
mrb buyume sızın bobrektemı bebegınmı? nmö de war sag bobrekte buyume dr um aylık ultrason takıbı ıstedı urologtan kontrolunde
Evet canım bizde oldu , hem bebişte hem bende . Normalmiş , Çay kahve tamamen bırak suyu 3,5 lt iç günlük dedi . Ayrıca mümkün olduğu kadar soluna yatarak dinlen ya da uyu dedi . Ben 30+3 teyim, şükür bebişte sorun kalmadı , bende de çok az varmış . Hayırlısıyla senin de geçer merak etme , bol bol su iç . Geçmiş olsun .Kizlar merhaba. Bgun 21+f ve perinatolg randevmuz vardi. Erkek bebek. Sag boobrekkte buyuume goord doktor 4.5mis 4 olmalliymis. Cnm skildi, sizler yasadiniz mi benzer durm
Ayyy ben de popoma surmuyorum hic.. pantolon iz yapmış olmasin. Ben de sabahlari karnimda kırmızı izlerle uyaniyorum bazen.. sonra geciyo.. banyodan sonra tekrar bak..Kızlaaaarrrrr!!!
Size berbat, korkunç, ölümcül, katlanılmaz bir haberim var: ilk çatlaklarımı gördüm
hem de aldıgım 9 kiloya ragmen hiç büyümemiş olan popomda.. az önce dışarıdan geldik tam banyoya girecektim şöyle bir bakayım dedim kendime, bir de ne göreyim popomun bir tarafında hem de epey içeride sanki kaımışım da 4-5 parmağımla tırnaklamışım gibi kırmızı bir seyler.. çatlak da kırmızı başlıyormuş sonra beyaz beyaz alıyormuş
oraya yağ,krem sürmek aklıma bile gelmemişti, yapacak bir sey yok..
ben yandım siz yanmayın canlarım![]()
ewt cnm mümkün olduğunca bebişle kullanayım izni diyorum. 36. haftayı doldurduğumda ayrılıcam bir sıkıntı olmazsa. zor olacak sıcaklarda ama bebişlere değergünaydıın,32.haftada çalışabilir raporu almayı düşünüyosun sanırım canım dimi? bende öyle düşünüyorum bakalım bir sıkıntım olmazsa doktor da uygun görürse 36yı bitirip öle ayrılıyım izne doğum sonrasına eklenir diye düşünüyorum