Dun yine aksiyon yasadik hanimlar.. dun sabah baslayan sancim gun boyu devam edip akşam en ust noktaya ulasinca iftar sonra kalk dedim kocaya, hastaneye gidiyoruz.. doktorumu aramadan, direk devlet hastanesine gittik.. sonucta doktorun diyecegi belli, nst cektir sonucu bildir.. neyse ebe hanim abla pek net, bilgili ve kendinden emindi.. cok begendim.. once acilmayi kontrol etti, alttan muayene siftahımızı yapmis olduk.. Sıkıntı yok dedi.. 30 dakika nst de en az 5 sanci hissettim ama cihaz hissetmedi.. gayet guzel dedi.. gece olursa yine gel ama bir daha bunkadar bekleme sancin oldugunda dedi.. ogrendim ki bodrumda yeni dogan yogun bakim yokmuş.. dogum baslarsa transfer edebilmemiz icin acikmanin en fazla 3 cm olmasi lazim aksi halde burda dogum yaparsin bebek sıkıntıya girebilir dedi.. sancilar siklasmadan bu haftalarda hemen hastaneye gel dedi..
bu sayede sanci odalarini ve dogum haneyi de gordum.. doktorlar acil bir durum yoksa doguma girmiyorlarmis. Sanci odası kucuk bi oda, 3 kisilik.. hemen yanı dogumhane ora tek kisilik.. ama benim hayallerimdeki dogum icin cok yetersiz.. ben neler neler kuruyorum kafamda.. sancıları zihnimden uzaklastirmak icin dizi bile seyretcem mesela.. muzik olsun, eşim olsun, annem olsun, plates topu olsun.. devlette eşimi iceri almadilar mesela.. tek kaldım nstde.. ay bi tuhaf oldum ama.. dedim simdi kucagimda bebekle esimin yanına ciksam.. şok olurdu ama pek de rahatlardi.. ona gore hava hoş zaten cok daha hoş olurdu.. ay cenem düştü.. oyle iste haberler..