ve geldik cok şükür giderken 2 cikilota atmistim agzima bu seferde hanfendi nstbde coştu masallah yarim saat kaldik nst de bayilcaktim az kalsın artik 2850 opmusuz 48 cm masallahh23 temmuz Bakırköy acibadem hastanesinde kismetse kizimiz gelecek 15inde hastaneye anezti uzmamiyla gorusmemiz var kismetse bakalim
Sağol canım yatıyorum kalkmayacaksın dedi dr açılmaya bakmadı kız yerine yerleşmişcanım çok gecmiş olsun, açılma var mıymış?
bol su iç, yat dinlen.
geçmiş olsun canım,inşallah en azından on gün sorunsuz geçer,dikkar et kendineSlm kızlar biz dün gece acildeydik akşam 9 başladı kasılmalar önce düzensizdi sonradan 5 dakikada bir geldi gece1.5 da gittik sancı 40 yükseldi nöbetçi Dr yatırın dedi benim Dr şehir dışındaydı bugün geldi ben yatışı istemedim kağıt imzalattılar bana öyle çıkardılar sabah tekrar gittik hastaneye sancı 60 olmuş progestana başladık Dr on gün daha dayan ondan sonra sorun yok dedi dün boş olan hastane dolmuş yatış yapmadık evde kalkmadan yatacağım ve Dr sürekli irtibat halinde olacağız sancım çoğalïrsa hemen gideceğim allah yardımcıımız olsun hepimizin
Sanada geçmiş olsun canım benim belden başladı önce adet sancısı gibi sonra kasıklarıma indi sonra belli aralıklarla göbek deliğinin etrafı sertleşmeye başladı önce hafif hafif sonra şiddeti ve suresi çoğaldı dakika tutmaya başladım en son beş dakikaya indi kasılmalar sertleşme süreside 40 saniyeye yakındı uzandım geçer mi diye geçmedi esimde gidelim nolur nolmaz dedi ebe bana otururken mi yoksa gezinirken mi daha çok kasılma oluyor dedi ikisinde oluyor gezinirken daha çok oluyor dedim ayakta gezinirken olan kasılma doğum sancısıymış aklınızda olsunGecmis olsun ya nedir bu sancilardan cektigimiz benimde bazen 10 15 dk da bir kasilmam oluyo sen agrimi hissettin yani agrili kasilmami benim hic agrim olmuyo sadece acayip kasilma oluyo agri yok diye rahatim ama bilemedim
maşallah kocaman olmuş.23 temmuzda da hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahve geldik cok şükür giderken 2 cikilota atmistim agzima bu seferde hanfendi nstbde coştu masallah yarim saat kaldik nst de bayilcaktim az kalsın artik 2850 opmusuz 48 cm masallahh23 temmuz Bakırköy acibadem hastanesinde kismetse kizimiz gelecek 15inde hastaneye anezti uzmamiyla gorusmemiz var kismetse bakalim
Gozunuzaydin masalah boyle gunun belli olmasi neguzel..ve geldik cok şükür giderken 2 cikilota atmistim agzima bu seferde hanfendi nstbde coştu masallah yarim saat kaldik nst de bayilcaktim az kalsın artik 2850 opmusuz 48 cm masallahh23 temmuz Bakırköy acibadem hastanesinde a kizimiz gelecek 15inde hastaneye anezti uzmamiyla gorusmemiz var kismetse bakalim
Hadi gözün aydın inşallah bizde bayramı geçirir izve geldik cok şükür giderken 2 cikilota atmistim agzima bu seferde hanfendi nstbde coştu masallah yarim saat kaldik nst de bayilcaktim az kalsın artik 2850 opmusuz 48 cm masallahh23 temmuz Bakırköy acibadem hastanesinde kismetse kizimiz gelecek 15inde hastaneye anezti uzmamiyla gorusmemiz var kismetse bakalim
Slm kızlar biz dün gece acildeydik akşam 9 başladı kasılmalar önce düzensizdi sonradan 5 dakikada bir geldi gece1.5 da gittik sancı 40 yükseldi nöbetçi Dr yatırın dedi benim Dr şehir dışındaydı bugün geldi ben yatışı istemedim kağıt imzalattılar bana öyle çıkardılar sabah tekrar gittik hastaneye sancı 60 olmuş progestana başladık Dr on gün daha dayan ondan sonra sorun yok dedi dün boş olan hastane dolmuş yatış yapmadık evde kalkmadan yatacağım ve Dr sürekli irtibat halinde olacağız sancım çoğalïrsa hemen gideceğim allah yardımcıımız olsun hepimizin
Hic bel agrim kasik agrim yok cok sukur ona guveniyorm bende mesela wc ye giderken kalkiyorm bi tek ama kalktigim an karnim semsert oluyo hemen ama agri yok ayy kafayi yicem en son bu kasilmalardan allah yardimcimiz olsunSanada geçmiş olsun canım benim belden başladı önce adet sancısı gibi sonra kasıklarıma indi sonra belli aralıklarla göbek deliğinin etrafı sertleşmeye başladı önce hafif hafif sonra şiddeti ve suresi çoğaldı dakika tutmaya başladım en son beş dakikaya indi kasılmalar sertleşme süreside 40 saniyeye yakındı uzandım geçer mi diye geçmedi esimde gidelim nolur nolmaz dedi ebe bana otururken mi yoksa gezinirken mi daha çok kasılma oluyor dedi ikisinde oluyor gezinirken daha çok oluyor dedim ayakta gezinirken olan kasılma doğum sancısıymış aklınızda olsun
Sağol canım dikkat ediyorum evde sıkıyönetim ilan edildi görümcem geldi yemekleri felan yaptı allah razı olsungeçmiş olsun canım,inşallah en azından on gün sorunsuz geçer,dikkar et kendine
hadi hayırlısı canım cok sevindm..
doktorun kim, bakırköyün doktoru mu? orda anestezi uzmanı burak var, ben iki kez ameliyat olmuştum ikisinde de buraktı anestezi uzmanı, ikinciden ayılırken adama sarkıntılık etmştim resmen elimi bırakma diye tuttturmuştum
23 temmuz aslan burcu oluyor değil mi?
Sağol canım yatıyorum kalkmayacaksın dedi dr açılmaya bakmadı kız yerine yerleşmiş
Sanada geçmiş olsun canım benim belden başladı önce adet sancısı gibi sonra kasıklarıma indi sonra belli aralıklarla göbek deliğinin etrafı sertleşmeye başladı önce hafif hafif sonra şiddeti ve suresi çoğaldı dakika tutmaya başladım en son beş dakikaya indi kasılmalar sertleşme süreside 40 saniyeye yakındı uzandım geçer mi diye geçmedi esimde gidelim nolur nolmaz dedi ebe bana otururken mi yoksa gezinirken mi daha çok kasılma oluyor dedi ikisinde oluyor gezinirken daha çok oluyor dedim ayakta gezinirken olan kasılma doğum sancısıymış aklınızda olsun
gucci85 ne güzel yazmış... Çok çok çok tebrikler... Kısa sürede "palazlanıp" gerçek yerlerine kollarına gelsinler. Sağlıkla büyüsünler...
Kaçamak tatille birlikte buradan da uzak kaldım. Ara ara korkutan anlar, beklenmeyen sancılar ve kasılmalar olmuş, çok çok geçmiş olsun herkese... Beklendikleri tarihlerde sağlıkla doğsun her birisi.
Lulinda gezip tozmalarınla Ali'yi seyyah yapacaksın zaten genetik kodlarında var anne baba sağolsun :) Her şey yolunda gidiyor anladığım kadarıyla, annen geldikten sonra daha konforlu hale gelirsin diye düşünüyorum. Minnak Ali'yi kocaman öpüyorum, dikkat et kendine canım :) Tabloyu doğum tarihlerini de yazabileceğin hale getiriyorum, hamile halinle uğraşamazsan ben denk geldiğim sürece güncellerim :)
Çok sevgiler herkese
Sağol canım dikkat ediyorum evde sıkıyönetim ilan edildi görümcem geldi yemekleri felan yaptı allah razı olsun
Benim ağrı korkuttuydu ama kasılma da önemliymiş brixton hicks sancısı diye önce pek oralı olmadım aman kızlar ihmal etmeyin Dr gece hastanede yatmadım diye kızdı şimdide yer yok zaten allah korusun erken doğum olursa biz öbür hastaneye gidecekmişiz premetüre servisi öbür hastanede ve herşeyin izi tamamlayın benim can tam hazırdı allahtan bir tek park yatağımız yok konuda bugün sipariş vericez daha odamız da gelmedi kızıma sakın şimdi gelme annem yatağın yok dedim durdum çocuğaHic bel agrim kasik agrim yok cok sukur ona guveniyorm bende mesela wc ye giderken kalkiyorm bi tek ama kalktigim an karnim semsert oluyo hemen ama agri yok ayy kafayi yicem en son bu kasilmalardan allah yardimcimiz olsun
Operacığım dün diyordum kimseye gerek kalmadı yemeğini kendim yapıyorum diye büyük konuşmuşum Rabbim dedi al sana sancı afedersin popom uç buçuk attı yemek memek gözüme görünmedi fazla ayakta durma benim Dr bana bol su iciyorsun ve yataktan kalkmıyorsun dedi sende ev yemekleri yapan bir yerden sipariş ver artıkEn son ben gelip bakicam acilma var mi diye
Ayyyy bak simdi korktum, daha bugun dedim benim kasilmalar ayakta ve yururken oluyor diye.. neyse yatayim hemen yemek yaptim karnim tas oldu yine
Hosgeldin... tablo konusunda seni dort gozle bekliyorduk, malum artik dogum tarihlerini de girmemiz gereksen iyi misin peki
Ahh ahhh gorumceye bak bee.. biz ele muhtac olduk da, onlar da satti gitti beni
gözünüz aydın tarih belli artık. .kilosu da yerine gelmiş maşallah..siradaki sensin sanırım. biri daha supriz yapmazsave geldik cok şükür giderken 2 cikilota atmistim agzima bu seferde hanfendi nstbde coştu masallah yarim saat kaldik nst de bayilcaktim az kalsın artik 2850 opmusuz 48 cm masallahh23 temmuz Bakırköy acibadem hastanesinde kismetse kizimiz gelecek 15inde hastaneye anezti uzmamiyla gorusmemiz var kismetse bakalim
En son ben gelip bakicam acilma var mi diye
Ayyyy bak simdi korktum, daha bugun dedim benim kasilmalar ayakta ve yururken oluyor diye.. neyse yatayim hemen yemek yaptim karnim tas oldu yine
Hosgeldin... tablo konusunda seni dort gozle bekliyorduk, malum artik dogum tarihlerini de girmemiz gereksen iyi misin peki
Ahh ahhh gorumceye bak bee.. biz ele muhtac olduk da, onlar da satti gitti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?